منظورم این قسمت یحیی جان وقتی لایه مرج رو درست میکنم و میخوام F I L T E Rاوشن رو اجرا کنم ارور میده و میگه روی لایه خالی نمیتونی F I L T E R رو اجرا کنی
![]()
منظورم این قسمت یحیی جان وقتی لایه مرج رو درست میکنم و میخوام F I L T E Rاوشن رو اجرا کنم ارور میده و میگه روی لایه خالی نمیتونی F I L T E R رو اجرا کنی
![]()
Last edited by ACTION_GAMER; 05-10-2007 at 12:35.
با سلام متاسفانه من اینجا یه چیزی رو از قلم انداختم که باعث میشه ف ی ل ت ر اجرا نشه (نمیدونم چراتا حالا کسی در مورد این اشتباه چیزی نگفته )
خوب بعد از این که لایه ی MERGED رو ساختین و حالتش رو گذاشتین روی LIGHTEN در مسیر iMAGE>>APPLY IMAGE رو بزنین بعد دو تا کپی بگیرین و بقیه کارها رو انجام بدین
شرمنده بخاطر این اشتباه![]()
مرسی یحیی جان بخاطر تصسح اشتباه مدیران و همکاران گرامی صرفا مرسی و جالب بود و نمیدونم دمت گرم که پست میدند خواهشا آموزشارو چک کنند بعد بیاند پست جالب بود رو بزنند با تشکر از یحیی گل که انقد زحمت میکشه
با وجود مشکلات فراوان در این آموزش با راهنمایی های عالیه اقا یحیی تونستم بالاخره یه طرح مثه همین بزنم دستش درد نکنه این عکسش با تشکر
![]()
آقا بهنام کارت خیلی خوب در اومده خیلی بهتر از کار اصلی هست
بخاطر اشتباهات غیر عمدی در آموزش معذرت میخوام![]()
واقعا كارت عالي بود خيلي حال كردم مرسي ما هنوز بايد از شما چيز ياد بگيريم موفق باشي
سلام یحیی جان
خیلی اموزش جالب و قشنگ والبته حرفه ایه
مرسی عزیزم
شاد باشی.
خداوند به سه طريق به دعاها جواب مي دهد: او مي گويد آري و آنچه مي خواهي به تو مي دهد. او ميگويد نه و چيز بهتري به تو مي دهد. او مي گويد صبر كن و بهترين را به تو مي دهد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)