بچه n70 هم میشه؟؟؟
دوستان من که چیزیه از این تاپیک متوجه نشدم
یعنی من که 6630 دارم میتونم از این فناوری استفاده کنم
اگه میشه باید چیکار کنم ؟
گول این حرف هارو نخورید اینا فقط بلدن شعار بدن,
تا رسیدن به عمل خیلی راه دارن
این کار به پهنای یاند زیادی نیاز داره.اینا که هنوز تو زدن اس ام اس و ومکالمه موندن بسیار بعیده اینکارو بتونن بکنن
نه من تحقيق كردم ، به امور مشتركين هم سر زدم پرسيدم . اونا اينجوري به من گفتن كه راه اندازيش تو تهران تموم شده البته به كرج هنوز نرسيده. گفتش كه حق اشتراك اون 5000 تومان در ماه هستش و البته براي هر شبكه اي كه بخاين ببينين بايد يه مبلغ جزئي ديگه هم بپردازيم. البته اين هم دقيقه اي محسوب ميشه ، اين طور كه گفت دقيقه اي 5 تومان ،ساعتي 300 تومان. ولي رو كل گوشي ها هم امكان نداره مثلا رو 7710 اين امكان وجود داره.
ولي عمرا تو 7610،6600،6630،k750 , hdkh kldai و اينه نميشه.ولي p990 امكانش هست.w810 هم فكر كنم بشه.
ايول چجوري من p990 دارم فعلا تنظيمات رو بگين تا برسه به شيراز 1000 سال ديگه
رو w700i چي نصب ميشه ؟
بابا اینا فناوری cell broadcat توش موندن ارائه بدن اونوقت تلویزیون فکر نکنم استقبال بشه هیشکی استفاده نمیکنه
همینجوریش دارن ملت میچاپن وای به روزی که این فناوری ها هم اضافه بشه
الان که به طور آزمایشی تو تهران کار میکنه.
ولی از طرف صدا و سیما اعتراض کردند و میخوان جلوشو بگیرند. امروز تو اخبار یکی میگفت پخش برنامه های تلویزیونی در ایران در اختیار یک سازمان(اسمشو یادم رفت ولی اسم طرف سیاهکلی بود) است و هیچ ارگانی حق نداره برنامه ها رو پخش کنه.احتمالا چند روز دیگه جلوشو میگیرند.
به درد خودشون میخوره با این هزینه های یامفت که میخوان بگیرن !
همراه اول هم بخاطر رقابت با ایرانسل ببین چجوری داره خودشو به آب و آتیش میزنه ، اونم به چه قیمتی ؟!!!!
همچین آش دهن سوزی هم نیست که ، بخوان جلوشو بگیرن !الان که به طور آزمایشی تو تهران کار میکنه.
ولی از طرف صدا و سیما اعتراض کردند و میخوان جلوشو بگیرند. امروز تو اخبار یکی میگفت پخش برنامه های تلویزیونی در ایران در اختیار یک سازمان(اسمشو یادم رفت ولی اسم طرف سیاهکلی بود) است و هیچ ارگانی حق نداره برنامه ها رو پخش کنه.احتمالا چند روز دیگه جلوشو میگیرند.
Last edited by Saeid Bagheri; 30-09-2007 at 05:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)