چرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیم
چرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیم
داری با لپ تاپ Dell کار می کنی الان نه ؟ خوبه بگو دور هم هستیمچرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیم
![]()
تا بعد ...
ولی این رویه مادربورد هایه Asus هم جواب میده
فکر کنم تا اینجا دعوا نشه جفتمون بی خیال نمیشیم![]()
]
Last edited by mr_jeghjegheh; 26-09-2007 at 16:20.
سلام
آقا یه راه هم وجود داره از توی خود ویندوز که از طریق توی داس انجام میشه صد در صد هم عملیه
من خودم قبلا از توی فروم پیداش کردم ولی متاسفانه الان ندارمش ولی کار می کنه چون من خودم روی دو سه تا سیستم امتحانش کردم اگه پیدا شد یه خبری هم به ما بدید
یا حق
__________________________________________________ ___________________
تایید میشه منم تو مجله جوان کامپیوتر این دستورات رو که در داس وارد میکنی را دیدم و یه جایی یادداشت کردم
بفرما دختر خوب..دستورات debug ؟
توضیح لطفا
c:/> debug (Enter)
o 70 10
o 71 10
9
1 . سیستم از روی چی بوت بشه و این دستور رو اجرا کنه وقتی بایوس پسورد داره ؟c:/> debug (Enter)
o 70 10
o 71 10
9
2 . بایوس های مختلف دستور هاشون متفاوته نه ؟
3 . دختر خوب ؟!!!
تا بعد ...
چرا خالی ببندم دوست خوبم؟حالا یه خالی بسته شما زیاد جدی نگیرین
میتونستم اصلا نگم در موردش.![]()
فرقی فکر نمیکنم داشته باشه که..1 . سیستم از روی چی بوت بشه و این دستور رو اجرا کنه وقتی بایوس پسورد داره ؟
2 . بایوس های مختلف دستور هاشون متفاوته نه ؟
3 . دختر خوب ؟!!!
تا بعد ...
البته من که خودم امتحان نکردم، ولی خیلی ها این دستور رو واسه روز مبادا به من پیشنهاد دادن.
خب دوست من اگه قرار باشه دست به سخت افزار نزاری که معقولا باید واایسی سیتستم لااقل تا داس بیاد و از همچین دستورایی استفاده کنی..
یا همونطوری که دوست بزرگوارمون فرمودن از طریق نرم افزار اینکارو بکنی.
حالا این دوستمون به نظرم این دستوری که من گفتم رو انجام بده، اونوقت بیاد اینجا نتیجه رو بگه.
====
یعنی دختر نیستی؟ من و باش میگفتم چرا این مدیر خانممون تو تاپیک خانم ها نمیاد چیزی بگه!![]()
![]()
کامپیوتر را به حالت MS DOS برگردانید و دستور DEBUG را اجرا کنید
0 برای مدلهای مختلف BIOS عبارات زیر را وارد کنید
AMI/AWARD BIOS
O 70 17
O 71 17
Q
PHOENIX BIOS
O 70 FF
O 71 17
Q
GENERIC
Invalidates CMOS RAM.
O 70 2E
O 71 FF
Q
توجه کنید که حرف اول برابرحرف "O " است نه عدد صفر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)