از طریق mms میشه ولی از طریق sms کار هکرهای مافوق حرفه ایه تازه همون ام ام اسش هم کلی دنگ و فنگ داره به نظرم بیخیال شو
از طریق mms میشه ولی از طریق sms کار هکرهای مافوق حرفه ایه تازه همون ام ام اسش هم کلی دنگ و فنگ داره به نظرم بیخیال شو
نه من دیدم اس ام اس میزدی به یارو بعد که میخوندش مثلا تو بش تولدشو تبریک گفتی مثلانها...بهد که خوندش ........و بستش .........یهو یه اس ام اس دیگه میاومد....که شمارش الکی بود DIAL هم نداشت........کهبشه گرفتش......یه سری متن بود بعد که میبستیش ..گوشیت قفل میشد..و کد میخواست تا باز شه.....کدشم خود که کسی که اس ام اس رو داده تعیین میکرد.............خلاصه رو گوشی رفیقمون امتحان کرد شد!!............اقا هر چی بش گفتیم به ما هم اس ام اس شو بده....نداد که نداد
![]()
در مورد ویروس نمیتونم 100 درصد بگم ولی فکر کنم بشه چون یه سری کد میشه فرستاد ، مثلا میشه SMS داد که بعد از خوندنش SMS پاک بشه .
در مورد قفل شدن هم به احتمال زیاد بشه . اگه کسی تونست پیدا کنه همین جا بگه .
نه دوستان برنامه فلش اس ام اس اشتباه نگیرید
این کد ها که بصورت اس ام اس میشه فکر کنم روی سونی اریکسون جواب بده
یکی از بچه های ایرانی همچین کاریو کرده بود یعنی کپی برداری از یه سایت خارجی
هنوز پیدا نکردم پیدا کردم میزارم
من خودم تست نکردم
من یک روش برای گوشیهای سونی اریکسون بلدم که با sms میشد دفتر تلفن شخص رو دستکاری کرد.
مثلا یک اسم اضافه کرد یا تغییر نام یا شماره داد. روی گوشیهای K750 و W810 و W800 و W700 و K310 هم جواب گرفتم. احتمالا روی گوشیهای مشابه هم جواب بده.ببین به دردت میخوره یا نه؟
در اینجا روش دستکاری در لیست مخاطبین گوشیهای سونی اریکسون بوسیله SMS رو بخونید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله عزیزان این کار شدنی هست ولی برا موبایلی که میفرستی باید نزدیک 30 تا مسیج بفرستی که نمی ارزه همون ویروس از راه بلوتوس بهتر بید...
هر کسی هر راهی که بلده با بلوتوث با mms یا هر راه دیگه ای واسه من بفرستید من هم احتیاج دارم
دوست عزیز من روشت خوندم ولی وقتی می خوای شمارو وارد کنی ، چطوری بینشون اینو (; )
بزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)