بستکگی داره.
من از نرم افزار دی900 معمولی مطمئنتر هستم.
احتمال اینکه دی900آی مشکل داشته باشه بیشتره.
البته موقع خرید حتماً منشی رو تست کن که صدا رو ضبط کنه.
بستکگی داره.
من از نرم افزار دی900 معمولی مطمئنتر هستم.
احتمال اینکه دی900آی مشکل داشته باشه بیشتره.
البته موقع خرید حتماً منشی رو تست کن که صدا رو ضبط کنه.
من فردا میخوام یه D900 بخرم حالا به نظر دوستان آی اونو بخرم یا معمولی . راستی معمولی و آی اون تا چقدر رم را ساپورت میکنه ؟
معلومه آی بهترههههههههههههههههه . آی رادیو هم داره برنامه روش کمی راحت تر نصب میشه و بدنه استیل داره . هر دو رم نا محدود میخوره بهشون . برو یه 2 گیگ بنداز روش حال کن سرعت هم با وقتی روش رم نیست فرقی نمیکنه
تو سایت GSMArena باتری هردو مدل رو 800 میلی آمپر نوشته، ولی زمان مکالمه و استندبای با هم فرق داره، تقریبا خیلی هم فرق داره... حالا سوال من اینه که اولا دلیل این تفاوت چیه و ثانیا در عمل باتری کدوم مدل بهتر عمل میکنه؟ تو صفحه اول یکی از دوستان گفته بود که با i حدود 5 ساعت به صورت مداوم مکالمه داشته تا باتری تموم شده، در صورتی که GSMArena زمان مکالمه رو 3:30 ذکر کرده. اگه لطف کنید و این تناقض ها رو برطرف کنید، ممنون میشم. در ضمن کسانی که هر دو گوشیو دارن، لطفا بگن که تحت چه استفاده ای، باتری چقدر دوام میاره؟
من به خاطر باتری X820 از سامسونگ زده شدم و حالا میخوام ببینم اینا چه جورین؟
دليل تناقض ميتونه به علت تفاوت نرم افزاري دو گوشي باشه به نظر من دي 900 آي بهتره
ممنون، ولی میشه یه کم بیشتر توضیح بدی که با استفاده معمولی مثلا روزی 1 تا 1.5 ساعت مکالمه و 10 تا sms باتری هر کدوم چقدر دوام میاره؟ چون X820 با استفاده نصف این، کمتر از 20 ساعت کار میکرد و گوشی خاموش میشد. اگه لطف کنی و همین کارکرد رو در مورد باتری U600 هم توضیح بدی، خیلی ممنون میشم.
1.5 ؟؟؟ میخوای صحبت کنی ؟؟؟ پول تلفن رو بگو !!!! این گوشی 3.30 دقیقه میشه باهاش صحبت کرد
تو مسئله امنیتیش هم یه تفاوت کوچیک ((شاید هم بزرگ)) کرده
برین به آدرس زیر پست 664
با اين تفاسير حدود 36 ساعت من تخمين ميزنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)