راستی یه چیزی نمیبینم؟؟؟
Gprs.................!!!!!!?????
راستی یه چیزی نمیبینم؟؟؟
Gprs.................!!!!!!?????
معذرت...!
Last edited by JinN777; 27-09-2007 at 15:03. دليل: اشتباه شد...!
باید بگم حرف نداره. حتما قیمتشم خیلی بالاست .
حالا کی میرسه به سلامتی
سلام
قابل توجه دوستان
اولا من نمی دونم چدا موتو همیشه عقبتر برندهای دیگه مثل nokia,sonyericsson همین سونی اریکسون در حال ساخت یه گوشی cybershot با دوربین 7 مگاپیکسلی با کلی امکانات ولی بازم حداقل از لحاظ ظاهری هیچ برندی به موتو نمی رسه
دوست عزیز موتو ساخت کشور امریکاست و چون ایران رابطه خوبی با امریکا نداره گوشی هاش دیر به ایران میرسه از نظر باطن هم خیالت جمع باشه که هیچ گوشیی به موتو نمیرسه
antigirlعزیز می دونم موتو تکنولوژی ساختشو به آلمان هم داده v3xهای جدید هم زده made in germany تازه اصلا فکر نکنم ریطی داشته باشه منظور من اینکه مثلا nokia n95 کی ساخته شده اونوقت موتو فعلا فکرنکنم گوشی قابل رقابت با آخرین مدل های nokia,soericsson داشته باشه آخرینش همین e7 که 2008 میاد تا اونموقع هم خدا میدونه برندهای دیگه چی ساختن
آ1200 کی ساخته شده؟ همون V3X هم مثل آ1200 2005 ساخته شده...!
من یه بار هم گفتم اگر میخواین دوربین K800 & A1200 رو مقایسه کنید بگید تا من عکسا رو آپ کنم.
من میتونم از نظر کیفیت دوربین آ1200 با N73 کل بندازم. اگه نخوابونم مطمئن باش کل من خوابیده نمیشه.
و مهم تر از همه:
دلیل این که موتورولا مدلای جدید رو دیر میده بیرون اینه که آخرین مدلی که ساخته (مثلا 2006) جواب رقبا رو میتونه بده. پس نیازی به مدل جدید نیست.
موتورولا با فکر جلو میره ولی نوکیا و سونی اریکسون همینجوری الکی الکی گوشی میدن بیرون...!![]()
دوست عزیز وقتی گوشی هاش از بقیه کم نمیاره و سر تره چرا باید گوشی بسازه تازه این دوست عزیز هم دلایلی اورده من عکسایی که با گوشیم میگیرم رو با 2 مگا پیکسلیهای دیگه مقایسه کردم خدایی بهتر بوده که کم نیاورده
سلام
a1200 تاريخ معرفي : ماه دسامبر 2005
دوستان من قبول دارم تو بعضی چیزها مثل دوربین 2 مگ هیچ برندی به دوربینهای 2 مگ موتو نمیرسه n73 که سهله من با n93 که 3.2 داره مثل n73 ولی خوب جدیدتره حاضرم کل بندارم در ضمن قبول دارم برندهای دیگه الکی گوشی میدن بیرون (خصوصا sonyericsson ای بدم می یاد ازش) ولی موتو با فکر ok .
من هم مثل خود شما موتو دارم هم موتو دیدم هم برندهای دیگه مثل خود شما
ولی دوستان تعصب بذارید کنار مسله فقط یه دوربین نیست که امکانات آخرین مدل nokia,sonyericsson رو باآخرین مدل motorola مقایسه کنید خوب دیگه چیزی که عیان است.....
Last edited by beckham7; 03-10-2007 at 01:23.
دوست عزیز من فکر نکنم e6 که الان تو ایران یافت میشه اما خوب کم از این برندها کم بیاره یکل از دوستان میگفت که از هر نظری اون از p990 بهتره دوست عزیز در هر موردی که میخوای پست بده تا دوستان بهت بگن کدوم مدل میتونه باا اون گوشی کلکل کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)