hamilton جان شما خودت فکر کن ممکنه از ورژن فول این برنامه که همه ی بچه ها دارن میگن کارش درسته کسی بگذزه اخه؟
بزار معطلش نکنیا
hamilton جان شما خودت فکر کن ممکنه از ورژن فول این برنامه که همه ی بچه ها دارن میگن کارش درسته کسی بگذزه اخه؟
بزار معطلش نکنیا
دوستان من بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردم و اجراش کردم موقعی که به اینترنت وصل می شم سیستمم هنگ می کنه طوری که راهی غیر ازریستارت کردن نداره.
به نظر شما مشکل از چیه؟![]()
Last edited by Razel; 21-09-2005 at 00:34.
خوب اگر آپلود كني ممنون ميشيم. البته ورژني كه من معرفي كردم جديدتره.با سلام.
من نسخه 7.02 را كه به صورت full هست دارم اگر دوست داشتيد بگيد براتون آپلود كنم تا شما هم از نسخه كامل اين برنامه استفاده كنيد.
اگر مايل بوديد بگيد تا براتون آپلود كنم.
شما يا تنظيمات نرم افزار رو اشتباه انجام دادي ، یا با بقیه نرم افزار هات (مثلا فایروال) مشکل داره یا اینکه کلا ویندوزت مشکل داره.دوستان من بعد از اینکه این برنامه رو نصب کردم و اجراش کردم موقعی که به اینترنت وصل می شم سیستمم هنگ می کنه طوری که راهی غیر ازریستارت کردن نداره.
به نظر شما مشکل از چیه؟
با سلام.
اين برنامه را براتون آپلود كردم.دانلود كنيد و لذت ببريد.
به فايل كرك كه يه برنامه loader هستش توجه كنيد.
موفق باشيد.
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:760KB
من اين برنامه را نصب كردم ولي پس از 10 دقيقه در Task Manager ديدم كه درصد زيادي از CPU به علت فايل اجرايي اين برنامه اشغال شده و پس از بستن آن درست شد به نظر من اين برنامه بي اشكال نيست
اون لینک 30 روزه ای که من معرفی کردم مشکلی نداره. اما ممکنه در سیستم شما مشکل از تداخل با بقیه نرم افزار ها باشه یا اینکه ویندوزتون خراب شده باشه.
این نرم افزار سالم هست، مطمئن باشید.
دوستان من یک لینک ازهمین برنامه myproxy پیدا کردم Version:7.10 اونم فولش. کسانی که مایلند از لینک زیر اونو دنلود کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه این نرم افزار خیلی طرفدار پیدا کرده، Realamd جان دستتون درد نکنه.دوستان من یک لینک ازهمین برنامه myproxy پیدا کردم Version:7.10 اونم فولش. کسانی که مایلند از لینک زیر اونو دنلود کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ip
سلامنوشته شده توسط Realamd
لينك كار نميكنه!!!
لینک سالمه و من همین الان ازش دانلود کردم.نوشته شده توسط mohammad_sat
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)