عزیزان زیاد فکرشو نکنید بهتر نیست همه باهم بریم و از سرعت دیال آپ هامون لذت ببریم !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزان زیاد فکرشو نکنید بهتر نیست همه باهم بریم و از سرعت دیال آپ هامون لذت ببریم !!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم لحن آقا پدرام معلو بود که شوخی میکردن دوست عزیز ....
به نظر من اگه دولت حمایت کنه بخش خصوصی ما میتونه به سرعت در این زمینه پیشرفت کنه
اما متاسفانه دولت یا آگاهی نداره (خوش بینانه) یا اینکه اصلا دوست نداره (واقع بینانه) کسی به اینترنت پرسرعت دست پیدا کنه.
بریم بمیریم که دایال اپم مجانی نمی دن.
راستی منم داشتم شوخی می کردم.فکر کنم لحن آقا پدرام معلو بود که شوخی میکردن دوست عزیز ....
متاسفانه چه خوش بینانه و چه واقع بینانه همینه که هست! من حقیقتش گاهی شرمم میشه که در این بحث ها شرکت کنم چون میشه همون کنار گود نشستن و لنگش کردن.ولی اینبار دیگه نتونستم چیزی نگم. امید وارم این مشکلات زود تر حل بشه.راستش من گاهی توی فروم اطلاعاتی میبینم که وقتی در موردش با دوستان اینوری حرف میزنم بنظرشون میاد که دارم خالی میبندم! و در بسیاری از اوقات میبینم که اصلا اطلاعاتی در این موارد ندارند و کامپیوتر هم با تمام متعلقاتش به صورت یک دستگاه اسمبل شده عرضه میشه.دم همه تون گرم که با برخورداری از امکانات موجود واقعا در هر زمینه ای گل میکارید.
همه تان موفق باشید.
چه بدبختن اين مردم من اگه adsl 64 هم بهم بدن با کله ميگيرم
تو رو خدا تفاوت رو نگاه کنید....
اونجا دارن بیشتر و رایگانش می کنن....
اینجا دارن حذف , گرون تر و فیلter ش می کنن !!
الان به چی فکر می کنید؟
چه حالی دارید؟
اقا طوری نیست اونا 100مگ دارن ماهم 30کلیو داریم اخه اینترنت استکبار جهانی به درد نمی خوره
واقعا چه گناهی کردیم که تو بدترین دوره ی ایران به دنیا اومدیم؟
حالا محمود جون جنگ راه نندازه مارو به کشتن بده همین دیال آپ کافیه واسمون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)