تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: رشته برق

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

یه پیشنهاد دیگه هم بهت میکنم

اینقدر الان دنبال این نباش که کجا قبول میشی و چه رشته ای می تونی بری

بشین خوب درسا را بخون که یه رتبه خوب بیاری . وقتی نتایج اعلام شد اون وقت با یه رتبه خوب انتخاب های زیادی داری و راحت می تونی در موردشون تصمیم بگیری

منم می خواستم برق دانشگاه صنعتی اصفهان بیارم اما چی شد هیچی دانشگاه آزاد برقشو آوردم

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

اما من اصلا نمی خوام دانشگاه آزاد امتحان بدهم آخه هزینه ی آن زیاد است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من دانشجوی برق هستم(برق صنعتی) رشته برق به دو دسته کلی تقسیم میشه یکی الکتونیک و دیگری الکتروتکنیک هست که باز الکترو تکنیک خودش به دو دسته تاسیسات برق و برق صنعتی تقسیم میشه دوست عزیز رشته برق در کل یعنی فیزیک و یکمی هم باید مرد عمل باشی اگه هیتس بیا اگه نیستی نیا که نمیتونی بیای بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما با علاقه وارد این رشته شدید؟
    من اول به این رشته علاقه داشتم ولی وقتی وارد دانشگاه شدم تازه متوجه شدم برق چیه و دید من چقدر در مورد برق اشتباه بوده منم بهتون پیشنهاد می کنم از حالا اینقدر به فکر رشته و اینکه چه دانشگاهی قبول بشید نباشید چون رو کنکور اصلا نمی شه حساب باز کرد و کنکور به هیچ کس وفا نمی کنه البته برای بعد هم فقط با علاقه وارد یه رشته بشید در مورد برق دانشگاه شیراز کم کم باید رتبه زیر 1500 باشه
    این را هم بگم بازار کار برق خیلی خوبه ولی باید خیلی کار بلد و حرفه ای باشید من الان ترم 7 برق سراسری می خونم اگه قرار باشه دوباره انتخاب رشته کنم حاضرم برق سراسری رو با آزاد صنایع عوض کنم
    بازم اگه خیلی خیلی به برق علاقه دارید موفق می شید

پروفشنال saeed666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تــــهــــران

پيش فرض

سلام...

برق رشته خیلی سختی است . اگه میخواید در آینده با همون رشته ای که درس خوندید کار کنید و علاقه دارید انتخاب خوبیه ولی اگه برای اسم و مدرک و این که باهاش بشه یه جای دیگه کار کرد و... باشه یه رشته ای مثل صنایع و عمران که آسونترند بهتره .

مثلا من از تعداد زیادی از دوستام و اطرافیانم شنیدم که میگن صنایع تو دانشگاه معروفه به رشته گلابی ! همه چیزو به طور سطحی یاد میگیری و واقعا بعد چند سال که فکر میکنی میبینی هیچی یاد نگرفتی !

ولی دوباره تکرار میکنم اگه درستون خوبه و علاقه به درس و... دارید رشته هایی مثل برق و مکانیک رشته های خیلی خوبین .

یه نکته ی دیگم هست : فرق سراسری و آزاد فقط تومدرک لیسانسه یعنی دیگه از لیسانس به بعد هزینه ی هر دوشون تقریبا مثل هم میشه . حتی اگه سراسری شبانه باشه تو مقطع لیسانس هم مثل آزاد در میاد.

از لحاظ اعتبار مدرک هم خیلی مهم نیست چون فقط 3 تا دانشگاه : صنعتی شریف و صنعتی اصفهان و شیراز هستند که مدرک واقعی بین المللی دارند . و حتی دانشگاه تهران هم این طور نیست.

...

اگه نباشه جاش خالی می مونه h_zaman06's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    alianz

پيش فرض

البته ایشالا که سراسری قبول میشی اما همیشه یه پشتیبان برا خوذت بزار

پولشم خدا جور می کنه

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

4

سلام...

برق رشته خیلی سختی است . اگه میخواید در آینده با همون رشته ای که درس خوندید کار کنید و علاقه دارید انتخاب خوبیه ولی اگه برای اسم و مدرک و این که باهاش بشه یه جای دیگه کار کرد و... باشه یه رشته ای مثل صنایع و عمران که آسونترند بهتره .

مثلا من از تعداد زیادی از دوستام و اطرافیانم شنیدم که میگن صنایع تو دانشگاه معروفه به رشته گلابی ! همه چیزو به طور سطحی یاد میگیری و واقعا بعد چند سال که فکر میکنی میبینی هیچی یاد نگرفتی !

ولی دوباره تکرار میکنم اگه درستون خوبه و علاقه به درس و... دارید رشته هایی مثل برق و مکانیک رشته های خیلی خوبین .

یه نکته ی دیگم هست : فرق سراسری و آزاد فقط تومدرک لیسانسه یعنی دیگه از لیسانس به بعد هزینه ی هر دوشون تقریبا مثل هم میشه . حتی اگه سراسری شبانه باشه تو مقطع لیسانس هم مثل آزاد در میاد.

از لحاظ اعتبار مدرک هم خیلی مهم نیست چون فقط 3 تا دانشگاه : صنعتی شریف و صنعتی اصفهان و شیراز هستند که مدرک واقعی بین المللی دارند . و حتی دانشگاه تهران هم این طور نیست.

...
    یکی از دلایلی که به این رشته علاقه دارم سخت بودن اون از کوچیکی کارای سخت تر رو ترجیح می دادم پدر مادرم همیشه به می گن باید پسر به دنیا می اومدم گرچه از رشته ی برق اصلا خوششون نمی اد ومیگن بهتری کار برای یک دختر معلمیه
    به هر حال از راهنمایی تون ممنونم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •