خيلي زيباست.الان همه ديگه رفتن تو كار تاچ اسكرين.مرسي.
خيلي زيباست.الان همه ديگه رفتن تو كار تاچ اسكرين.مرسي.
خواهش میکنم.نظر لطفتونه!!طراحیش کار پدر بنده هست!!من یه زمانی مسئول تبلیغات الجی بودم ولی حالا با وجود افراد سمجی مانند samsung d600 و shahab samsung من از کارم استعفا دادم!!ان شا الله 1 سال دیگه با قدرت بیشتر برای طرفداری از شرکت نوین و پیشروی الجی دوباره بر میگردم!
نه همه،اتفاقا کسانی رو دیدم که بعد از فروش گوشی تاچ اسکرینشون گوشی معمولی خریدن
البته منظورم از معمولی غیر تاچ اسکرین هست نه گوشی ساده و بدون امکانات
همانطور که می بینید خیلی از گوشی های روز مثل N95 تاچ اسکرین نیستن و استقبال خوبی هم ازشون شده
آقا از خوندن این مطلبت خیلی خندیدم،هیچ شکلکی نمی تونه بیانگر اون خنده های من باشه
همه ی اون پست من شوخی بود!ولی انصافا یه زمانی من تبلیغ الجی رو توی این سایت میکردم ولی حالا استعفا دادم!چون:
مگه الجی شرکت پدر منه؟؟؟؟با تبلیغات من ایا الجی به من چیزی میده؟؟؟؟در ضمن هر کس سلیقه ای داره و از هر برندی که بخواد میتونه محصولی انتخاب کنه!
خب حالا طرفدار کدوم گوشی هستی؟گوشی خودت چه مارکیه؟
نیکول جان من الان 5700 دارم و در نظر سنجی به نوکیا رای دادم ولی همونطور که در اون تاپیک عنوان کردم اگه الجی در اون نظرسنجی شرکت داده میشد من حتما به الجی رای میدادم چون الجی با عرضه ی گوشیهایی مانند شوکولات و شاین و پرادا و جدیدا نیز ks20 به نظر من موفق ترین شرکت بوده!
من تو خود متنی که نوشتم اسم مدل گوشی رو گفتم ولی بازم بهت میگم مدل این گوشی Ks20 هستش
در مورد پردازنده هم که گفتی تا الان تو هیچ سایتی در مورد پردازنده این گوشی صحبتی نشده و من در مورد سرعت پردازنده این گوشی اطلاعی ندارم
این گوشی هنوز 3-2 روزه که معرفی شده ولی مدل prada تو ایران هم اومده من 2 هفته پیش قیمت کردم 920 هزار تومان بود. prada زیاد فرقی با این گوشی نداره فقط تو سیستم عامل فرق اساسیشونه که بستگی به سلیقت داره
اگه خواستی بگو مشخصات prada رو هم برات بزارم همراه با عکسش
خب یه سوال بپرسم؟چرا گوشی LG نخریدی؟اونی که میخواستی تو ایران نبود یا دلیل دیگه ای داشت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)