پس یعنی دوستان همه موافقن که پردازنده 4000 برای من کافیه؟در مورد پاور میشه فرقه این دوتا رو بفرمایید چون میگفت سیلورستون خیلی خوبه.در مورد مادر بورد هم اگر فرقشون رو بفرمایید خیلی لطف کردید.![]()
پس یعنی دوستان همه موافقن که پردازنده 4000 برای من کافیه؟در مورد پاور میشه فرقه این دوتا رو بفرمایید چون میگفت سیلورستون خیلی خوبه.در مورد مادر بورد هم اگر فرقشون رو بفرمایید خیلی لطف کردید.![]()
در مورد گرافیک من خودم نظرم این بود که 8500 gt بگیرم ولی طرف میگفت که توی بازی این 8500 خوب جواب نداده و 7300 از اون بهتره.در ضمن میگفت این که این 1000 تا بیشتر از اون یکیه دلیل بر برتری اون نمیشه و 3 رقم آخر مهمه اما با این حال 8500 خوب نیست![]()
Last edited by dexoey; 22-09-2007 at 11:29.
من گفتم XFX - GeForce 8600 GT GDDR3
و قیمتشو میشه بفرمایید؟
اینجا هستش که میگن نباید نباید گول این بازاری های .......... ............. ............... رو خورد .
خب تابلو هستش طرف کلی 7300GT تو انبارش باد کرده واسه فروشش حتی .......... هم قسم میده که بفروشه
بره پی کارش .من که اگه به این جور فروشنده ها بر بخورم خیلی محترمانه خداحافظی می کنم میام بیرون .
اما در مورد سیستم پیشنهادی من :
CPU : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200 میشه 76 تومان .
MAIN BOARD : MSI - K9N Ultra میشه 95 تومان . البته همه جوره تستش کردم خیلی قبولش دارم .
RAM : OCZ - Dual Channel 1GB - 800-(2x512MB میشه 90 تومان . البته پاتریوت هم گرفتی مشکلی نیست .
H.D.D : MAXTOR-SATA 2 - 320 GB میشه 74 تومان .
VGA : palit 8600GT ddr3 هم 140 تومان .
POWER : GREEN - GP480A میشه 45 تومان .
اینا رو هم میشه 520 تومان .
نکات مهم :
1 - بهتره پاور ضعیف تر از این نگیری چون در آینده در صورت ار تقاء به مشکل بر میخوری .
2 - مادربورد هم بهتره چیپست زیر NFORCE 570 نگیری چون خود کمپانی های سازنده تو لیست ساپورت
کارت گرافیک مادربوردشون GEFORCE 8 رو واسه 550 کاملآ تایید نکردن .![]()
اگه می تونی 20 تومان دیگه جور کنی کارت گرافیک به جای PALIT یه WINFAST یا XFX بگیری ضرر نمبکنی .
اگه بازم سوالی بود در خدمتیم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)