تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 11 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 101

نام تاپيک: گوشیهای چینی نخرید....!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بعدش فکر کردن من تعصب دارم . بابا اگه سونی اریکسون که ماله ژاپنی یا اصلا کره ( میدونم امکانش نیست ) ولی خوب یه جای معتبر نه یه جا که همه دنیا ازش آسی هستند. من میخریدمش . خوب معلومه فروش میره بالا وقتی جنس چینی باشه !!! مگه فیلم میوه ممنوعه رو نگاه نمیکنید ؟؟:d
    طرف میره 180 تومن میده دبلیو 810 یا 700 یا کا 750 امکانات یه گوشی متوسط رو هم داره درصورتی که با این پول میشه سامسونگ ئی 490 گرفت با امکاناتی متوسط ضعیف .

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من اول از شما و همه کسانی که ممکنه از این گوشیها داشته باشن و ناراحت شده باشن معذرت خواهی میکنم...
    ببین عزیزم من اصلا دنبال برند خاصی نیستم و هر کسی که یک گوشی خوب در حد استانداردهای معقولش بزنه ازش تعریف میکنم ولی خداییش این گوشیها ...
    به هر حال از اونجا که ممکنه شانسی توش چیزهای خوبی هم در بیاد...و به دلیل محترم بودن سلایق دیگران شما هم میتونی از این گوشیها دفاع کنی خوشحال میشم من رو قانع کنی چون اینجوری گوشی دلخواهم رو با 200 تومان زیر قیمت میگیرم..!
    من خودم گوشی چینی ندارم و هیچ وقت هم نداشتم،و موقع خرید مثل شما میروم دنبال گوشی اصل که این شرطه عقله که تا اصل هست چرا فرع؟

اما بعضی وقتها از یه نوع گوشی اصلش گیر نمی آید و فقط چینی آن در بازار هست ، اون موقع است که میرسیم سر انتخاب گوشی چینی(که الحمدالله من هنوز دچار همچین وضعیتی نشدم!)

بعد از باز شدن ریجستر و افت شدید قیمت برخی از گوشی ها تاپیک های مختلفی در این فروم ایجاد شد،خیلی ها مثل شما بودند
    اما خیلی ها استدلال میکردند وقتی شرکت بزرگی مثل نوکیا کارخانه چین را تحت لیسانس خود قرار میدهد یعنی کیفیت آن در حدی هست که شرکت آن را قبول دارد

گوشی های تقلبی چینی که حتی مورد تایید خود شرکت نبوده و سوءاستفاده از نام شرکت است،بله آنها صد در صد مشکل دارن

در این مورد بحث های مفصلی شده که قصد ندارم دوباره شروع کنم،نه اینکه خودم طرفدار جنس چینی باشم نه برعکس خوشم نمی آید اما تعصبی هم روش ندارم

اگر در تاپیک همه بدی چین را نگفته بودند شاید اصلا پست نمی دادم

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوست دارم ببینم گوشیت چیه ؟؟؟ فکر کنم از این سونی اریکسون هایی که گولت زدن که نمیدونم فرانسوی و مالزی و ...

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

من خودم گوشی چینی ندارم و هیچ وقت هم نداشتم،و موقع خرید مثل شما میروم دنبال گوشی اصل که این شرطه عقله که تا اصل هست چرا فرع؟

اما بعضی وقتها از یه نوع گوشی اصلش گیر نمی آید و فقط چینی آن در بازار هست ، اون موقع است که میرسیم سر انتخاب گوشی چینی(که الحمدالله من هنوز دچار همچین وضعیتی نشدم!)

بعد از باز شدن ریجستر و افت شدید قیمت برخی از گوشی ها تاپیک های مختلفی در این فروم ایجاد شد،خیلی ها مثل شما بودند
    اما خیلی ها استدلال میکردند وقتی شرکت بزرگی مثل نوکیا کارخانه چین را تحت لیسانس خود قرار میدهد یعنی کیفیت آن در حدی هست که شرکت آن را قبول دارد

گوشی های تقلبی چینی که حتی مورد تایید خود شرکت نبوده و سوءاستفاده از نام شرکت است،بله آنها صد در صد مشکل دارن

در این مورد بحث های مفصلی شده که قصد ندارم دوباره شروع کنم،نه اینکه خودم طرفدار جنس چینی باشم نه برعکس خوشم نمی آید اما تعصبی هم روش ندارم

اگر در تاپیک همه بدی چین را نگفته بودند شاید اصلا پست نمی دادم

موفق باشید
    همونطور که من از اول گفتم روی حساب من با گوشیهایی است که بدون هیچ مارک وحساب و کتابی تو بازار ریخته...
    مطمئن باش اگه نوکیا هم کارخونه چین رو بگیره دائم روش بازرسی داره و نظارت میکنه مسلما نمیزاره اعتبار و نامی که مدتها به دست آورده رو براحتی از دست بده و اگه هم میبینی این کار رو کرده فقط و فقط به خاطر نیروی کار ارزون قیمتیه که در چین وجود داره...
    وگرنه کالاهای چینی درجه یک هم وجود داره...!
    این رو میتونی در تعداد زیادی از افرادی که سونی اریکسون دارند و راضی هستند ببینی...

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همونطور که من از اول گفتم روی حساب من با گوشیهایی است که بدون هیچ مارک وحساب و کتابی تو بازار ریخته...
    مطمئن باش اگه نوکیا هم کارخونه چین رو بگیره دائم روش بازرسی داره و نظارت میکنه مسلما نمیزاره اعتبار و نامی که مدتها به دست آورده رو براحتی از دست بده و اگه هم میبینی این کار رو کرده فقط و فقط به خاطر نیروی کار ارزون قیمتیه که در چین وجود داره...
    وگرنه کالاهای چینی درجه یک هم وجود داره...!
    این رو میتونی در تعداد زیادی از افرادی که سونی اریکسون دارند و راضی هستند ببینی...
    درسته، پس حرفمون یکی بود از اول

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست دارم ببینم گوشیت چیه ؟؟؟ فکر کنم از این سونی اریکسون هایی که گولت زدن که نمیدونم فرانسوی و مالزی و ...
    ببخشید با کی بودید؟با من؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بله با شما بودم :d

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منو گول زدن؟
    تا حالا جنس غیر اصل زیر دست من نبوده،اینقدر گاگول نیستم نتونم تشخیص بدم

در ضمن کلا حدستون اشتباه بود

مثل اینکه شما خیلی...

بیخیال

پروفشنال آرشین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اریکسون چینی دارم این طوری نیست که میگی

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

من اریکسون چینی دارم این طوری نیست که میگی
    عزیزم من اصلا منظورم سونی اریکسون نیست و روی صحبت من با گوشیهای متفرقه ای است که به نام چینی معروف شدند...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •