با سلام خدمت دوستان ... با وجود این که دوستان تقریبا بحث رو تموم کردن من می خوام چندتا نکته رو بگم ..
در مورد مسئله و خود پارادوکس مرتضی جان توضیحات کامل رو دادند .
یعنی به این سادگی ها نیست که جاذبه یا نبود اون رو دلیل بدونیم.لی این طور هم نیست که دلیل واقعی اون رو هم بدونیم.
مرتضی جان خروج از میدان مغناطیسی یک جسم مثل زمین هم در زمان تاثیر داره ... اما اینجا بحث سر سرعت هست .
يه سوال در مورد كش اومدن در سرعت هاي بالا داشتم اين كش اومدن به چه صورتي خواهد بود يك كش رو فرض كنيد كه طولش در اثر سرعت بالا دو برابر شده حالا وقتي سرعتش بطور نسبي صفر بشه قسمتي از طولش برميگرده يا نه؟
همونطور که گفته شد در سرعت بالا طولها در جهت حرکت شما کاهش پیدا می کنه (البته از دید ناظر ثابت ) و اگر فرض کنیم سرعت شما در یک آن 0 بشه و شما هم ثابت بشی ناظر می ینه که کش شما دوباره همون اندازه رو پیدا کرده .
و يه سوال ديگه خود اونهايي كه تو سفينه هستند و با سرعت بالا حركت ميكنند به چه روشي ميتونند بفهمند كه كش اومدند؟
اونها حاضرند قسم بخورن که همچین اتفاقی براشون نیفتاده و همه چی عادیه . بلکه ناظر ثابت این حرف رو می زنه
نسبیت به خیلی جاها هم دست زده.مثلا خیلی جاها که صحبت از حقیقت چیزی بود نسبیت می گه حقیقت همون چیزیه که شما می بینید حالا ممکنه من یه چیز ببینم شما یه چیز و هر دو هم درست باشه ولی حقیقت برای من همونیه من می بینم و حقیقت برای شما همونیه که شما می بینید.یادتون نره که این حرف انیشتین
کلیسا رو اشفته کرد
من خودم به شخصه این حرف رو رد می کنم و می گم اینشتین اشتباه می کرده .
اصل اول نسبیت رو هم خیلی ساده می شه رد کرد . چون پارادوکس می تونه جواب داشته باشه
حقیقت همون چیزیه که وجود داره .
البته این حرفی رو که بالا زدم بر اساس مطالعاتم تا الان بوده ... شاید بالاخره متوجه بشم خودم اشتباه می کردم ..
جدیدا هم نسخه ی دوم از این پارادوکس طرح شده !!!
با تشکر .