تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: كلوپ w960 سوني اريكسون

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

960 بهتره.هم از لحاظ مموری هم از لحاظ واکمن بودن.بقیه امکانات پی 1 رو هم داره.
    از لحاظ امکانات یه چیز هستش. پلیر 3 داشتن که دلیل برتری نمیشه که. یه کم خوشکلتره چند تا فایل بیشتر میشناسه. من تا حالا 1 گیگ انداختم روی کا800 انقدر عکس و موزیک داشتم که پر نشد.
    به نظر من p1 نسبت به قیمت بهتره. صفحه کلید خوب هم که داره. ولی قیافه 960 بهتره ولی p1 باکلاس تره

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

در کل سلیقه ای هست.حرف های دوستان دیگه رو قبول دارم.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

تفاوت دیگه ای هم تو نرم افزارشونه همون طور که می دونید P1i و سری P گوشی های Bussiness هستند برای همین Office Application برای Edit کردن و ساخت بعضی فایل های اصلی Office را دارند ولی W960 با داشتن سیستم عامل یکسان همچین قابلیتی ندارد.
    سیاست سونی : هیچ گوشیش کامل نیست یعنی مجبور می کنه کسی که دوربین عکاسی دوست داره بره از سری K بخره که از خیلی چیزا محروم میشه مثل WiFi و بره W بگیره برای موسیقی و آهنگ و P که برای کارهای اداریه که به طور تناسب قابلیت های خوبی نسبت به سری دیگه داره ولی مسخرس وقتی می تونه دوربین Cybershot 5 مگا پیکسلی را با 8GB حافظه سیستم عامل خوب روی هم بزاره ولی نمی کنه.برای همینه این آخریا همه دارن ایده H1i یا W1i میدن.آخه حرص آدم در میاد.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

چاخانه
    هنوز گوشی ریلیز نشده
    شاید چینیه
    همه گوشي هاي سوني اريكسون چينيه....

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

تفاوت دیگه ای هم تو نرم افزارشونه همون طور که می دونید P1i و سری P گوشی های Bussiness هستند برای همین Office Application برای Edit کردن و ساخت بعضی فایل های اصلی Office را دارند ولی W960 با داشتن سیستم عامل یکسان همچین قابلیتی ندارد.
    سیاست سونی : هیچ گوشیش کامل نیست یعنی مجبور می کنه کسی که دوربین عکاسی دوست داره بره از سری K بخره که از خیلی چیزا محروم میشه مثل WiFi و بره W بگیره برای موسیقی و آهنگ و P که برای کارهای اداریه که به طور تناسب قابلیت های خوبی نسبت به سری دیگه داره ولی مسخرس وقتی می تونه دوربین Cybershot 5 مگا پیکسلی را با 8GB حافظه سیستم عامل خوب روی هم بزاره ولی نمی کنه.برای همینه این آخریا همه دارن ایده H1i یا W1i میدن.آخه حرص آدم در میاد.
    دوست من توجه داشته باش كه اگه همه امكانات در يك گوشي جمع بشه قيمت اون انقدر بالا ميره كه توان خريد پائين مياد اونوقت فروش كم ميشه و در نتيجه كاهش قيمت شديد پيدا ميكنه و اونوقت بائث ضرر شركت ميشه.پس بايد در ساخت گوشي به جنبه تجاريه اون هم توجه بشه تا مثل n95 اينقدر كاهش قيمت پيدا نكنه.

به نظر شما W960 بگيرم يا N95 ؟؟؟؟؟

از W960 خيلي خوشم مياد ولي به يكسري نرم افزار شديدا احتياج دارم كه براش پيدا نميشه.....
    واقا موندم چيكار كنم....

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سونی اریکسون تو هر کدوم از سریاش واقعا حرفه ای کار میکنه. اگه بخواد یه گوشیه کامل بزنه که دیگه کسی بقیه گوشیاشو نمیخره. مثل نوکیا نیست که بخواد دوربین 5مگاپیکسلی معمولی با 8گیگ مموری که همش در حاله هنگ کردن باشه بزنه. قابل توجه optimus prime

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

SAEED_BARCELONA تو مثل اینکه تاپیک منو در مورد N95 8GB نخوندی گفتم که Moderator Mobile Burn Forums رفته گوشی Protoype را با CPU 208 MHZ تست کرده پکونده هنگ نداشته دیگه چه برسه به نسخه اصلی با CPU Dual 332 MHZ .بعد اینجا بحث سره بد بودن گوشی های سونی نیست مشکل اینکه کارش خیلی خوبه ولی مثلا انتظارهایی داریم مثلا 9 ماه پیش که خبر ورود نسل بعد گوشی های سونی بود(اون موقع هنوز از W960 اینا خبری نبود ولی P1 تائید شده بود اونم بطور سری که عکس های تاری ازش منتشر شده بود که میگفتن P700 )فکر می کردیم K850 دوربینش که MP5 فیلمبرداریش VGA دیگه یا گوشیاش 16 میلیون رنگه LCD و... خیلی خوشحال شدم تا W960 و K850 را دیدم ولی تو ذوقم خورد.البته همه انتظارهای زیادی ندارند ولی خوب بعد از این همه مدت آخه چرا؟؟؟؟2 روز پیش ریویو K850 را تو GSM Arena می خوندم خیلی تکنولوژی های توپی داره ولی 580 دلار اگر قرار باشه بیاد نمی ارزه. W960اعلام شد749 دلار بدون مالیات.
    منم طرفدار هیچ برندی نیستم اون صحبتهای پستمم طرفداری از نوکیا نبود اگر دیدتو عوض کنی از اول بخونیش لحن پستم بیاد دستت و تعصب بی جا هم دست برداری می فهمی که هیچ حرف اشتباهی زده نشده و از سونی هم انتقاد مفید کردم ولی محکومش نکردم.اتفاقا الان یه P1i دارم می گیرم که جایگزین P990 بکنم چون جدای از قیافش تو عکسا از نزدیک خیلی بهتره و امکاتشم فوق العادس.بعد همN90 و N73 را دارم می فروشم می خوام N95 8GB که بیاد بگیرم بعد یه مقایسه اصلی می کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

p رو سونی اریکسون از کلمه PDA گرفته و مربوط به business نمیشه.در ضمن برنامه های سیمبین روی تمام گوشی هایی که این سیستم عامل رو دارن نصب میشه و برنامه های افیس هم از همین قاعده تبعیت میکنه.

با قسمت دوم موافقم.گوشی با تمام امکانات نداریم.

از W960 خيلي خوشم مياد ولي به يكسري نرم افزار شديدا احتياج دارم كه براش پيدا نميشه.....
    واقا موندم چيكار كنم....
    پیدا میشه.مشکلی نخواهی داشت.
    تمام برنامه های سیمبین 9.1 روش نصب و اجرا میشه.
    Last edited by hamed1297; 21-09-2007 at 23:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

یه خبر هم برای سونی دوستان دارم که احتمال این هست که سونی اریکسون با HTC گوشی هایی با windows mobile تولید کنه.
    احتمالا اولین سری از این گوشی ها از 3 ماهه دوم 2008 وارد بازار میشه.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

رو سونی اریکسون از کلمه PDA گرفته و مربوط به business نمیشه.در ضمن برنامه های سیمبین روی تمام گوشی هایی که این سیستم عامل رو دارن نصب میشه و برنامه های افیس هم از همین قاعده تبعیت میکنه.
    من کی گفتم P یعنی bussiness؟ گفتم سری گوشی های P کارهایی که انجام میدند تو قسمت Bussiness کارایی خیلی زیادی داره مثل Editor Office که می تونی Quickword و Quicksheet بنویسی و Edit کنی ولی تو سری های دیگه مثل W960 نمیشه (تومشخصاتش نوشته) با اینکه یه سیستم عامل یکسان داره.
    من خودم P990 هم دارم اصلا نرم افزار های Symbian 9.1 که روی گوشی هایی مثل N73 نصب میشهSIS( معمولی) روی این گوشی نصب نمیشه باید UIQ 3.0 باشند تا نصب بشن.
    دیشب سیاست های سونی را توی Mobile Review می خوندم با اینکه خبر مال 2 ماه پیشه ولی مسائلی را مطرح کرده بود مثل همین بحث من که چرا یه گوشی کامل نمی زنند چون نمی خواهند یک رقیب برای مدل های دیگه خودشون باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •