من دارم از آسیاتک استفاده میکنم . ف ی ل ت ر نیست. .همونی که بالا توضیح دادم. اگه قرار به ف ی ل ت ر بود اول شرکتهای آسیاتک و داتک و پارس آنلاین و شاتل این کار رو میکردند.
من دارم از آسیاتک استفاده میکنم . ف ی ل ت ر نیست. .همونی که بالا توضیح دادم. اگه قرار به ف ی ل ت ر بود اول شرکتهای آسیاتک و داتک و پارس آنلاین و شاتل این کار رو میکردند.
شاتل تبریز بسته
من كه هرچي زدم مي گه روم پره !
با عرض سلام و خسته نباشید با کسب رخست از بزرگان !!
امده بودم تو سایت که یه سوال بپرسم که این تاپیک رو دیدم گفتم بهتره یه کمکی هم کرده باشم !!
این کار از طریق خود یاهو نه برای ایران بلکه برای تمامی کشور ها به خاطر بالا رفتن امنیت یوزر های یاهو انجام شده و برای کاهش اسپم و خلافهای ( داخل روم ها ) از جمله ویس کشی و فول کردن و ...
برای حل مشکل و وارد شدن به روم !!
![]()
Last edited by mr_err00r; 19-09-2007 at 13:25. دليل: برای حل مشکل و وارد شدن به روم !!
درويش جان من همش اين كار رو مي كنم ولي همش مي گه رم پره ! تكليف چيست ؟
پس قضیه امنیتیه یعنی اخلال در امنیت کشور
برای همین چت روم بستند اینطور که معلومه مال همه اینطوری شده
بازم کسی خبری دقیق داشت دریغ نکنه
چه ربطی به امنیت کشور داره. چرا سیاسیش میکنی.
وارد نشدن به روم چند علت داره
1- سرعت پایین اینترنت
2- استفاده از فایروال (در بعضی موارد)
3- ترافیک بالای روم ها
5- نصب برنامه هایی مانند ویژوال بیسیک روی سیستم (شاید تعجب کنید ولی اینو با اطمینان میگم چون بیش از 20 دفعه تستش کردم تا مطمئن بشم.)
یه راه حل ساده هم هست که بعضی مواقع جواب میده و اون هم استفاده از نسخه های قدیمی تر یاهو.
ولی مطمئن باشید هیچ ربطی به ایران و ف ی ل ت ر نداره.
آقا من با یه آنتی ***** خفن هم نتونستم کد رو وارد کنم
اگه واقعا حرف شما درست باشه واقعا مسخره است که چت روم ***** بشه
مثل این که مشکل مقطعی بود رفع شد دیشب ساعت 11:55 زدم دیدم فیلطره ولی الان درست شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)