مگه الان جي پي آز اس فعاله؟؟؟؟؟؟
ماله من كه نيست....چيكار كنم فعال بشه...
مگه الان جي پي آز اس فعاله؟؟؟؟؟؟
ماله من كه نيست....چيكار كنم فعال بشه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم میصرفه از اینترنت موبایل برای کامپوتر استفاده کرد (اطلا شدنیه ؟ اگه هست و می صرفه بگید چه جوری هست سرعتش قیمتش و...)
بلکه از دست این دیال اپ مزخرف راحت بشیم!!
یه توضیح کلی برای دوستان عزیز :
از خبر اینجوری استنباط میشه که از ساعت 4 صبح پنج شنبه ( تقریبا نزدیک اذان صبح پنج شنبه ) تا 4 صبح شنبه ( یعنی نزدیک اذان صبح شنبه ) طرح برقرار هست .
اونایی که سیم کارت اعتباری دارند این کد رو برای فعال کردن gprs تو گوشی وارد کنند ( از چپ به راست ) :
#6*3*140*
یا اینکه به 140 زنگ بزنند و بعد 3 و بعد 6 رو وارد کنند.
اونایی که سیم کارت دائمی دارند این کد رو برای فعال کردن gprs تو گوشی وارد کنند ( از چپ به راست ) :
#6*3*130*
یا اینکه به 130 زنگ بزنند و بعد 3 و بعد 6 رو وارد کنند.
برای اینکه بتوانید در مدت برقراری طرح از gprs تو کامپیوتر استفاده کنید باید یه کانکشن بسازید ( مانند دایل آپ ) و بعد برای شماره تلفن باید #99* ( از چپ به راست ) را وارد کنید و و در قسمت تنظیماتش موبایلتون را به عنوان مودم انتخاب کنید ( قبلش باید درایور موبایلتون رو نصب کرده باشید )
حالا کابل دیتا رو به موبایل وصل کنید و بعد از طریق کانکشنی که ساخته اید به اینترنت وصل شوید ...
به همین راحتی !
خدا کنه عملی شه....![]()
بچه ها یک سوال
خصوصا اونایی که قبلا تو عید با اینترنت حال کردن.
سرعت جی پی ار اس هر منطقه جدا از جای دیگه.یا مربوط به کل کشور.
ما که معلمامون پارسال به من میگفتن اینترنت گوشیمونو فعال کن بعد برو یه سایت عکس بعد خودت برو .........
به فساد کشیده میشه :d
حالا سرعت و هزینه اش چقدر میشه؟
الان که 30 شهریور است داره کار می کنه هیچ پولی به حسابمون واریز نمی شه:الانم با موبایل به اینترنت وصل هستم سرعتش 115 زده ولی به نظرم مثل 64 داره کار می کنه.
برای وصل شدن به ابنترنت هم همونطور که جناب کریمی گفتند درسته.ولی برای کسانی که سونی اریکسون دارند البته اونایی که به کامپیوتر وصل می شوند:ابتدا وارد نرم افزار Sony Ericsson PC Suite بشوند و در در قسمت mobile networking wizard که وارد شدند بر روی new connection کلیک کنند و تمامی مراحل رو next و finish بزنند یوزر و پسورد هم هیچی نمی خواد حالا در منوی استارت و در پوشه connect to روی کانکتی که ساختند کلیک کنند و حالشو ببرند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)