واقعا جالب بود
واقعا جالب بود
بازم مثل notpro بگو
يك بازي مستقل با مراحل دوبعدي و گرافيك كارتوني و معماهاي زياد در هر مرحله ميتونه شامل نكات خوبي براي علاقمندان باشه ، پس معطل نكنيد و پروفسور فيزلويزل رو در دنياهاي عجيب وغريبي كه گرفتار ميشه همراهي كنيد !
لينك دانلود با حجم 10.7 MB
S/N:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Name:spider
SN:AEGIKEACXPPDJHZQ
![]()
Last edited by Morteza4SN; 25-01-2008 at 21:25.
این بازیها خیلی باحاا هستن...من عاشق ساخت بازیهای ماجراجویانه و ترسناک هستم.
امید جان اون که معلومه ! من بجز دو سه تا بازی کوچولو غیر از این سبک چیزی ندیدم ازت
خیلی جالبه بازیش ممنون![]()
بابا چرا ادامه نمیدید...تایپیک جالبی میشه.
با تشكر از همه دوستان خوبم به خاطر لطفي كه دارن .
سه نكته رو بد نيست بگم ؛
اول اينكه بازيهايي كه در اين تاپيك معرفي مي شوند بيشتر براي علاقمندان به ساخت بازي است و جنبه آموزشي داره ، البته انجام اونها براي همه جالب خواهد بود .
دوم اينكه سعي كنيد شما هم اگه تجربه يا نكته اي در اين باره داريد اينجا بگيد و بيشتر پست هاتون مرتبط باشه !
نكته سوم .... نداره به همين دو نكته توجه كنيد !!
در هر حال اميدوارم مطالب به دردتون بخوره !
يك بازي مستقل ديگر كه مراحل آن به روش خلاقانه اي به صورت فلش طراحي شده ، بازي از 8 قسمت تشكيل شده و در هر مرحله بايد معماهاي ساده اي رو حل كنيد تا بتونيد سياره شخصيت اول بازي رو نجات بدين . بازي با آنكه كوتاه است ولي ميتونه الگوي خوبي براي كساني باشه كه ميخواهند بازي فلش بسازن.
براي اجراي بازي به لينك زير برويد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Morteza4SN; 25-01-2008 at 21:26.
يك بازي فكري و معمايي كوچك و بسيار جالب و سرگرم كننده كه به صورت دوبعدي و پلت فرمي ساخته شده و داستان آن به صورت صحنه هاي كميك و ديالوگهاي جالبي بين نقش اول بازي و سازنده بازي روايت مي شود.
دانلود بازي با حجم 9.8 MB از لينك زير :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by Morteza4SN; 25-01-2008 at 21:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)