دستت درد نکنه.
یه دنیا لطف می کنی![]()
دستت درد نکنه.
یه دنیا لطف می کنی![]()
فعلا اینو بگیر:
در صورتی کار میکنه که Acrobat reader رو سیستم نصب باشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
يك سوال، اگر طرف روي دستگاه اكروبات نصب نكرده باشه تكليف چيه؟
اینا تابع های اصلی هست، بقیه رو میتونی بعد از اینکه اسم کامپوننت رو نوشتی یه " . " بزنی و همه توابع رو ببینیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NoneForce عزیز درست میگن، باید دنبال یه همچین چیزی باشی. چون همه که روی سیستمشون آکروبات نصب نیست.
NoneForce شما چند تا کامپوننت معرفی کردی، اونا بدون نیاز به آکروبات کار میکنه؟
Last edited by F A R H A D; 19-09-2007 at 14:14.
دستت درد نکنه آقا آرش![]()
از روش آقا farhad_g1 استفاده می کنم.
مرسی از راهنمایی هاتون
خود ابزار Acropdf که واسه ActiveX هست دکمه های مختلف و مفیدی برای کار با PDF ها داره.
فقط مشکل من اینکه اگه کاربر اسم فایل رو اشتباه وارد کرد ،Acropdf خطا نمی ده که فایل رو پیدا نکردم و به جاش سیستم هنگ می کنه در نتیجه حتما اسم فایل باید درست وارد بشه که این عیب برنامه منه
من واسه باز کردن فایل PDf دستورهای زیر رو به کار می برم:
می خوام یه دستور چک کردن وجود فایل قبل از باز کردن فایل به کار ببرم تا در صورت وجود فایل اونو فایل رو باز کنه.
var f:String;
begin
f:=ExtractFilePath(Application.ExeName);
f:=f+'\PDF_Files\'+Edit2.Text+'.pdf';
AcroPDF1.src:=f;
end;
دستور یا تابع چک کردن وجود فایل رو می دونی؟؟؟
با FileExists('FileName.ext') میتونی وجود فایل رو چک کنی. اگر قراره کاربر اسم فایل رو وارد کنه چرا از OpenDialog استفاده نمیکنی؟
Last edited by F A R H A D; 19-09-2007 at 17:28.
آخه برنامه طوریه که اسمش رو وارد کنه بهتر و راحت تره. اسم فایل ها رو هم کوتاه انتخاب می کنه مثل a.pdf
اطلاعات مربوط به فایل تو بانک ذخیره میشه
این کد فایلی رو که شما آدرسش رو میدید بدنبال برنامه سازگار با اون میگرده و اجراش میکنه برای امتحان میتونید جای فایل delphi_learn.pdf یه فایل Mp3 یا یه تصویری بزارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Arash_XL7710i_207; 20-09-2007 at 13:32.
مرسی آرش جان
دستت درد نکنه
کد با حال و جالبیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)