جایزه هم داره ؟
جایزه هم داره ؟
میبینم 100 تا ا زپستام کم شده همش فکر میکردم اینا کجا رفتن پس بگو اون تاپیک رفت ترش ای بابا ولی اکشال نداره
خواهشا دوباره بحث رو به جایزه نکشیدجایزه هم داره ؟
با سلام .
دوستان به جای این حرف ها به مسابقه جواب بدید . قابل توجه همگی که هیچکس هنوز جواب درست رو نفرستاده ! فقط یک نفر فرستاده که اون هم اشتباه هست . یکمی دقت کنید .
هم بحث جایزه و هم بحث تاپیک قدیمی چون رفت به ترش و فکر نکنم برگرده . بعدشم این تاپیک باشه بهتره چون احتمال قفل شدنش کمتره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس رو صفحه ی قبل گذاشتم . تا فردا ساعت 5 وقت دارید . بجنبید .
پس نداره
ولی اوراکل جان اگه دقت کنی یه لینکی اون بالا هست که هر کسی بره و یه ساعت بگرده سریع بازیو پیدا میکنه.
البته من زیاد نرفتم دنبالش و نفهمیدم بازی چیه
فارکرای یا کینگ کونگ نیست ؟
خوبه گفتیم جواب با پیغام خصوصیفارکرای یا کینگ کونگ نیست ؟
دوستان تاحالا هیچکس جواب درست رو نگفته ! من سخت سئوال دادم یا شما سرد شدین ؟!خوبه گفتیم جواب با پیغام خصوصی
یعنی انقدر این بازی با گرافیک هست که شما با Far Cry مقایسه میکنید ؟ فقط یه کمکی میتونم بکنم که Far Cry نیست . یکمی دقت کنید .
دوست عزیز منظورت کدوم لینک هست ؟ خوب اگه اینطور چیزی بود که ما اصلا مسابقه راه نمی انداختیم .پس نداره
ولی اوراکل جان اگه دقت کنی یه لینکی اون بالا هست که هر کسی بره و یه ساعت بگرده سریع بازیو پیدا میکنه.
البته من زیاد نرفتم دنبالش و نفهمیدم بازی چیه
فارکرای یا کینگ کونگ نیست ؟
بعدشم جواب رو باید به پیغام خصوصی من بفرستید نه اینجا .
شما می خواستین اون تاپیک من رو ببندین که پست الکی دیگه توی تاپیک جدید ندین حالا بدتر شده که ...نامردا
بابا شرمنده ببخشید
تازه واردم خب
![]()
سلام منم اومدم!
جوابو Send کردم برای Oracle .میگم نمیشه این همه پست های ما تو تاپیک قبلیه برگرده؟آخه گناه داریم!!!تاپیک قبلی که جایزه نداشت برامون تازه 60-70 تا پستم پرید!!!!گناه داریم!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)