مطمئنا یه ارتقائی تو سیستمهاشون دادن.
چون خیلی سایت دیگه هم همزمان فیلثر شد.ازجمله یه فیلثرشکن توپ که خیلی وقت بود ازش استفاده میکردم.
مطمئنا یه ارتقائی تو سیستمهاشون دادن.
چون خیلی سایت دیگه هم همزمان فیلثر شد.ازجمله یه فیلثرشکن توپ که خیلی وقت بود ازش استفاده میکردم.
من adsl آسیاتک دارم و تا الان که گوگل ف ی ل ت ر ه . امیدوارم از ***** دربیاد چون بدون گوگل زندگی کامپیوتری من فلج میشه !!!!!!
ولی احتمال داره که این کار عمدی باشه !!! ( نه یک اشتباه ) . دیروز دهمین سالگرد تولد گوگل بود . به نظر شما ارتباطی بین این دو موضوع وجود داره ؟؟؟ من که مشکوکم به این قضیه !!
سرچ انجین گوگل کماکان کارمیکنه (جای نگرانی نیست)
ضمنا بقیه سرویس هاش مثل جی میل هم بازهستن
فقط هوم پیج اصلی بادامنه دات کام(دراکثرجاها) *******شده
وب گذرباهردودامنه قابل دسترسیه
بلاگفا هم فقط بادامنه.irدسترسی میده
فقط و فقط برای شما فیلتره! فقط در تهران!
تو قم که گوگل الو نشده
جالبه
الام یک سایت آپلود مثل divshare برای خیلی ها بسته است ولی برای من بازه
از صبح تا حالا با پنجاه نه پیغام روبرو شدم که گوگل ***** شده برای شما چی من گفتم خیر
فکر کنم این isp من vpn روش نصبه
google.com ***** شد
دقیقه در تهران نیز سایت google.com در تهران نیز ***** است.
شایان ذکر است ***** شدن سایت گوگل در تهران در سرویس دهنده داتک به تایید وبنا رسیده است. اما هنور از ***** شدن دیگر سرویس دهنده ها خبری نیست
بسیاری از کاربران نیز در طول امروز از ***** شدن سایت بلاگفا و وبگذر به عنوان بزرگترین سرویس وبلاگ و بزرگترین سایت سایت خدمات شمارنده و خبرنامه نیز خبر داده اند.
احتمال دارد این مشکل به دلیل به روز رسانی یا اختلال در سرویس فیلترینگ باشد.
منبع خبر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
google.com ***** شد
این خبر ساعتی پیش از سوی یکی از کاربران وبنا در جزیره کیش اعلام شد. و درحال حاضر ساعت 10.49 دقیقه در تهران نیز سایت google.com در تهران نیز ***** است.
شایان ذکر است ***** شدن سایت گوگل در تهران در سرویس دهنده داتک به تایید وبنا رسیده است. اما هنور از ***** شدن دیگر سرویس دهنده ها خبری نیست
بسیاری از کاربران نیز در طول امروز از ***** شدن سایت بلاگفا و وبگذر به عنوان بزرگترین سرویس وبلاگ و بزرگترین سایت سایت خدمات شمارنده و خبرنامه نیز خبر داده اند.
احتمال دارد این مشکل به دلیل به روز رسانی یا اختلال در سرویس فیلترینگ باشد
منبع خبر :
برای اعتراض به این اقدام اشتباه نامه ی زیر را امضا کنید !
این هم شرکتی که نرم افزار فیلثر کردن رو در اختیار isp ها میذاره.
adsl آسیاتک
هر سه سایت ****** شده
متاسفم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)