سلم
اقا دستت درد نکنه
اما من یه مشکل داشتم وقتی تم رو توی صفحا اصلی می زارم و رو برنامه کلیک می کنم اصلا چیزی اجرا نمیشه و نمی پرسه فقط یه فایل به پسوند temp به نام b2e.temp درست می کنه حتی تم اصلی w810 رو هم همینطور می کنه
مشکل ا زکجاست؟
سلم
اقا دستت درد نکنه
اما من یه مشکل داشتم وقتی تم رو توی صفحا اصلی می زارم و رو برنامه کلیک می کنم اصلا چیزی اجرا نمیشه و نمی پرسه فقط یه فایل به پسوند temp به نام b2e.temp درست می کنه حتی تم اصلی w810 رو هم همینطور می کنه
مشکل ا زکجاست؟
دوست عزیز شما این فایلی رو که اینجا گذاشته ام رو دانلود کن ، درون این فایل یک تم هست و فایل بهینه شده (SE-Theme Tools (Run شما جفتش رو در پوشه اصلی بزار ، توجه داشته باشید که این فایل باید جایگزین فایل قبلی شود و بعد اجراش کنید به احتمال خیلی زیاد مشکلتون حل میشه ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by K A R I M I; 18-09-2007 at 06:56.
مرسی از راهنمایی و زحماتت
اگه می شه یه دعوتنامه از parsa space برام send کن تا منم بتونم ازش استفاده بکنم![]()
K A R I M I عزیز
دارم دانلود میکنم
هنوز تمام نشده
فقط گفتم یه تشکر ویژه ازت بکنم چون واقعا کار رو راحت کردی
ممنون
ایشالا تو همه زمینه ها همیشه موفق باشی
آقا دستت درد نکنه کار کرد فقط موقع بستن cmd سوال end now رو می پرسه که کلیک می کنی می بنده
سلام من دانلود کردم .برنامه درست هم کار نمیکنی ولی نمیفهمم چه تغییری میدی تم رو؟؟؟؟؟؟
دستت درد نکنه کریمی جان
میگم نمیشه ورژنهای بعدیشو یه طوری بنویسی که مثلا منوی مورد نظر با پسوند swf.* رو از رو هارد Add کنیم و تم مورد نظر رو هم با پسوند thm.* از رو هارد add کنیم بعد یه دکمه رو بزنیم (مثلا create theme) و تم ادیت شده رو تو یه فلدر از پیش تعیین شده بریزه! اگه بشه چند تا تم رو با چند تا منوی فلش add کنیم تا همه رو ییهو ست کنه که دیگه عالی میشه!
البته الان هم نرم افزارت خیلی توپه ها! ولی اونجوری یکم کاربر پسند تر میشه
لطفا به تاپیک مربوطه برای درخواست خود مراجعه کنید .
ممنون
نظر لطف شماست ...
پس حالا دیگه 100% یقین پیدا کردم که مشکل از ویندوز شما بود !
در ضمن نباید cmd رو ببندید ، باید طبق دستورات از برنامه خارج شوید ...
وقتی که شما اسم منوی فلش خودتون رو نوشتین بعدش باید اینتر کنید و بعد دوباره اینتر کنید تا بدون مشکل از برنامه بیاد بیرون ! اگه منم بخوام وسط کار cmd رو ببندم End Now میاد ...
اگر یه کم تو کار هک باشید میتونید بفهمید که برنامه چه کاری رو انجام میده !
دوست عزیز مشکل شما با برنامه چیه اجرا نمیشه ( که بعید میدونم چون باهاش کار کردید ) یا اینکه تم شما رو بدون تغییر میفرسته تو پوشه تم های پردازش شده ؟
در مورد اولیش بعید میدونم ولی تو ورژن بعدیش یه خاصیت شبیه درخواست شما بهش اضافه میشه ...
درمورد درخواست بعدی شاید تو ورژن بعدی این کار رو انجام بدم ( یعنی اگه بتونم !!!! )
Last edited by K A R I M I; 19-09-2007 at 05:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)