حالا آدرس بهت ميدم عجله نكن فعلا خطرناكه حسن
يه شوخي كوچيك بود آخر شبي. ناراحت نشو!بی ظرفیت ها![]()
حالا آدرس بهت ميدم عجله نكن فعلا خطرناكه حسن
يه شوخي كوچيك بود آخر شبي. ناراحت نشو!بی ظرفیت ها![]()
دوستان عزیز وجود یه خانوم نباید جو تاپیک رو بهم بزنه و این خیلی خوبه که ما میبینیم صنعت گیم و در ادامش کنجکاوی در مورد سخت افزار مرتبط با این صنعت مورد توجه خانومها هم هست .
و بهتر از همه اینه که تو مملکت ما که همه چیزو از هم جدا کردن حتی صف نانوایی رو باید قدر یه همچین جایی رو که امکان هم فکری رو میده و حد و مرزی هم نداره بدونیم. تا بلکه یه کمی مثل بقیه کشور ها رشد کنیم نه اینکه اینجا هم ......
به هر حال شرمنده همه دوستان قصد سخنرانی نداشتم . همه شما بزرگوارید قصد بی احترامی به هیچ کسی رو نداشتم.
قبول داشته باش که خود شما تو 2 تا پستی که صفحه قبل دادی مسیر رو عوض کردی . وگرنه ما که داشتیم
کارمون رو می کردیم .
درسته ... اما خودتم جزوش بودی
بیخیال بشین بابا
هنوز ادامه داره![]()
ما يه چيزي گفتيم و اصلا قصد نداشتيم بحث بيشتر از دو يا سه تا پست ادامه پيدا كنه. حالا هم كه مسئله حل شده بحث رو تموم كنين ديگه!
دست شما درد نکنه من فقط نوشتم به وجود خانومها حساسیت نشون ندین حرف بدی زدم؟ جالبه والله
عجیب تر از همه اینه که به همه بر خورده حرفای من
هیچی اصلا وللش ادامه ندیم بهتره
ما که رفتیم تو تاپیکای دیگه به بار علمیمون اضافه کنیم .
دست شما درد نکنه من فقط نوشتم به وجود خانومها حساسیت نشون ندین حرف بدی زدم؟ جالبه والله
عجیب تر از همه اینه که به همه بر خورده حرفای من
هیچی اصلا وللش ادامه ندیم بهتره
ما که رفتیم تو تاپیکای دیگه به بار علمیمون اضافه کنیم .
در
بچه هاي گل گلاب اينهمه بحث نكنيد مي دونم هيچكدومتون قصدي نداشتيد لطفا تمامش كنيد تاپيك را از مسير اصلي به فرعي نبريد مشكل بنده خدا را حل كنيد
مشكل بنده خدا حل شده بيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)