تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: SE K800i یا Nokia 5700 Xpress-Music-Edition

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

حمید جان . دوست بنده از اولش هم انتخابش k800 بود . بعدا که گویا جایی 5700 رو دیده بود ، کمی خوشش اومده بود . بعد از بررسی و مقایسه توی سایت gsm ، کا800 بیشتر بهش چسبید . دوربین هم برای دوست من خیلی مهم بود .
    یکی از دلایل انتخاب k800 هم نداشتن سیستم عامل سیمبیان بود (قابل توجه ! حالا شما هرچی می خوای اسم این سلیقه رو بذار) . در ضمن من هم اون رو بیشتر به سوی خرید سونی اریکسون ترغیب کردم و بهش پیشنهاد کردم که بهتره که نوکیا نگیره .
    من خودم الان w810 دارم . خیلی هم راضی ام . می تونستم با 70-260 تومن پولی که داشتم یکی از مدل های خوب نوکیا رو بخرم . ولی با 240 تومن این گوشی رو انتخاب کردم . در آینده هم که قصد تعویض گوشی داشته باشم هرگز نوکیا نمی گیرم . دلیل این طرز فکر من اینه که نوکیا الکی به خاطر داشتم سیستم عامل (که بدرد هم نمیخوره و فقط مایه دردسره) خیلی گرونتره . یعنی یک گوشی نوکیا با امکاناتی دقیقا برابره یک گوشی سونی اریکسون دارای قیمت خیلی بالاتری است .

امیدوارم که قانع شده باشید . ممنون .

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

Xpress Music جدید با Camera Phone سونی مقایسه کاملا اشتباهی بوده ولی خوب وقتی دوربین مهم بوده که K800 ولی فقط عکس برداریش.
    امکانات نوکیا هم بسیار خوبه به هیچ کدوم نمیشه ایراد اساسی گرفت نه به سونی نه به نوکیا هر کدوم یه سیاستی در پیش گرفتند که این وسط سونی یه خورده عجیب تره .
    نوکیا نخرین سونی بخرین که اصلا دلیل نمی شه.این نظر شماست قانع بودن و نبودن نداره دوست عزیز.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

حالا که دوستت خرید ولی مطمئن باش اگه این سوال رو تو کلوپ نوکیا نطرح می کردی دوستت 5700 می گرفت...
    آخه دوست عزیز یه دوربین که ملاک نشد..
    5700 از نظر lcd هم بزرگ تره هم با کیفیت تر... از نظر صدای تو اسپیکر که واقعا سرتره... از نظر سرعت بالاتره با اینکه سیمبینه ... دارای سیستم عامل سیمبین 9.2 هست...
    به نظر منم کار خوبی کرد ک800 خرید
    5700 رو باید روزی 2 بار شارژش کنی (موزیک پلیری رو که باتریش نتونه یه روز دووم بیاره باید انداخت تو توالت)
    قبول دارم ال سی دی خیلی خوبی داره ولی این ملاک نیس
    سرعتش رو هم نوکیا اگه خودش رو بکشه بازم نمیتونه به سونی برسونه
    چه توی جاوا (که واقعآ سرعت سونی توپه)
    چه توی سیمبین که پ1 و پ990 بهترین سرعت رو دارن
    خداییش من یه روز ن73 دستم بود گریم گرفت
    2 بار توی یه روز هنگ کرد (آهنگ پلی کردم و بعد کاور دوربینش رو کشیدم پایین هنگ کرد)
    ولی من با ک800 حرف میزنم و کاور دوربین رو میکشم پایین و عکس میگیرم
    یا با بلوتوث چیز میگیرم و بازی میکنم و آهنگ گوش میدم
    و........

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به نظر منم کار خوبی کرد ک800 خرید
    5700 رو باید روزی 2 بار شارژش کنی (موزیک پلیری رو که باتریش نتونه یه روز دووم بیاره باید انداخت تو توالت)
    قبول دارم ال سی دی خیلی خوبی داره ولی این ملاک نیس
    سرعتش رو هم نوکیا اگه خودش رو بکشه بازم نمیتونه به سونی برسونه
    چه توی جاوا (که واقعآ سرعت سونی توپه)
    چه توی سیمبین که پ1 و پ990 بهترین سرعت رو دارن
    خداییش من یه روز ن73 دستم بود گریم گرفت
    2 بار توی یه روز هنگ کرد (آهنگ پلی کردم و بعد کاور دوربینش رو کشیدم پایین هنگ کرد)
    ولی من با ک800 حرف میزنم و کاور دوربین رو میکشم پایین و عکس میگیرم
    یا با بلوتوث چیز میگیرم و بازی میکنم و آهنگ گوش میدم
    و........
    حالا که گرفته و ایشالله که مبارکشون باشه...
    قبل از همه چیز باید بگم که وقتی از یه گوشی اطلاع ندارین لطفا راجع بهش حرف نزنین...
    آره اگه باتریش یه روز دووم نمی آورد باید می نداختمش تو توالت ولی واسه من با استفاده ی زیاد تقریبا دو روز کامل جواب میده... حالا نمی دونم شما روی کدوم 5700 امتحان کردی که می گی روزی 2 بار....

سرعتش رو هم چک کردم با کا 800 ببین اگه سرعتش از کا 800 بیشتر نباشه مطمئن باش کمتر نیست... تازه با سیمبین... من با گوشی دوستم مقایسه کردم تو گالری 5700 با اینکه از رم 1 گیگم 50 مگ مونده و دوستم روی کا 800 اصلن رم ننداخته وقتی از یه عکس می خواستم برم عکس بعدی واسه من زودتر می رفت... اینو قبول دارم که مثلا تو قسمت نصب نرم افزارش و app manager کندتره ولی تو گالری و کارای عادی مطمئن باش کم سرعت تر نیست.. میتونی امتحان کنی...
    ببین بحث 5700 بود که شما گفتی ان 73 فلانه و ان 73 چلانه... اینو هم باید بگم که cpu گوشی 5700 369 مگا هرتزه... کلا ان 73 ربطی نداشت که شما گفتی... آهان اینم بگم که 5700 هنگ نمی کنه فقط هروقت بهش فشار بیاد یه ریسیت 7 ثانیه ای می کنه!!!!! همین....
    ببین دوست عزیز واسه شما ال سی دی ملاک نمیشه و برای منم دوربین... چون اصلن احتیاجش ندارم ولی با ال سی دی حال میکنم....
    Last edited by hamid_1367; 19-09-2007 at 12:41.

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم مثل همین آقا گیر کردم بین این دو تا

چرا همه رو گوشیشون تعصب دارند! این جوری آدم نمیتونه به راهنمایی هاتون اعتماد کنه

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من هم مثل همین آقا گیر کردم بین این دو تا

چرا همه رو گوشیشون تعصب دارند! این جوری آدم نمیتونه به راهنمایی هاتون اعتماد کنه
    بگو چه انتظاری داری تا راهنماییت کنیم.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

حالا که گرفته و ایشالله که مبارکشون باشه...
    قبل از همه چیز باید بگم که وقتی از یه گوشی اطلاع ندارین لطفا راجع بهش حرف نزنین...
    آره اگه باتریش یه روز دووم نمی آورد باید می نداختمش تو توالت ولی واسه من با استفاده ی زیاد تقریبا دو روز کامل جواب میده... حالا نمی دونم شما روی کدوم 5700 امتحان کردی که می گی روزی 2 بار....

سرعتش رو هم چک کردم با کا 800 ببین اگه سرعتش از کا 800 بیشتر نباشه مطمئن باش کمتر نیست... تازه با سیمبین... من با گوشی دوستم مقایسه کردم تو گالری 5700 با اینکه از رم 1 گیگم 50 مگ مونده و دوستم روی کا 800 اصلن رم ننداخته وقتی از یه عکس می خواستم برم عکس بعدی واسه من زودتر می رفت... اینو قبول دارم که مثلا تو قسمت نصب نرم افزارش و app manager کندتره ولی تو گالری و کارای عادی مطمئن باش کم سرعت تر نیست.. میتونی امتحان کنی...
    ببین بحث 5700 بود که شما گفتی ان 73 فلانه و ان 73 چلانه... اینو هم باید بگم که cpu گوشی 5700 369 مگا هرتزه... کلا ان 73 ربطی نداشت که شما گفتی... آهان اینم بگم که 5700 هنگ نمی کنه فقط هروقت بهش فشار بیاد یه ریسیت 7 ثانیه ای می کنه!!!!! همین....
    ببین دوست عزیز واسه شما ال سی دی ملاک نمیشه و برای منم دوربین... چون اصلن احتیاجش ندارم ولی با ال سی دی حال
    سلام عزیزم
    ما که دعوا نداریم انقدر تند جواب دادی
    من از اینکه با لحن خیلی بد جواب دادم عذر میخوام (خیلی ببخشید)
    ولی خداییش خود نوکیا گفته با این گوشی میشه 10 ساعت به طور مداوم موزیک گوش داد
    این شامل اینها نمیشه : (روشن گذاشتن ال سی دی . فرستادن اس ام اس . حرف زدن . گوش دادن موزیک با اسپیکر )
    حالا فک کن شما روزی 2 ساعت موزیک گوش بدی (20 % شارژت میره)
    1 ساعت حرف بزنی و 10 تا اس ام اس بفرستی 40% شارژت میره
    کلآ با گوشیت 3 ساعت کار کنی (ال سی دی رو روشن بذاری) 20 تا 30 % شارژت میره
    تازه آهنگ گوش دادن با اسپیکر رو هم حساب نکنیم
    دیگه چی میمونه (20% ) که اونم تا صبح تومم میشه و باید شارژش کنی
    کلآ باتری خوبی نداره (در مقابل دبلیو 850 که میشه باهاش 20 ساعت موزیک گوش داد) حالا گفتم دبلیو 850 چون باتریش مثل ک800 هست
    به نظر من برای یه موزیک فون باتری خیلی خوب یه ملاک هست

در ضمن اگه برای من دوربین ملاک باشه 100 % ک800 و یا ک850 رو انتخاب میکنم و اگه ال سی دی ملاک باشه پ990 یا پ1 و اگه موزیک باشه دبلیو 850 و 950 و در آینده ای نزدیک دبلیو 960
    در آخر باز هم از لحن نامناسبم عذر خواهی میکنم
    Last edited by R@R#M@N; 20-09-2007 at 00:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام عزیزم
    ما که دعوا نداریم انقدر تند جواب دادی
    من از اینکه با لحن خیلی بد جواب دادم عذر میخوام (خیلی ببخشید)
    ولی خداییش خود نوکیا گفته با این گوشی میشه 10 ساعت به طور مداوم موزیک گوش داد
    این شامل اینها نمیشه : (روشن گذاشتن ال سی دی . فرستادن اس ام اس . حرف زدن . گوش دادن موزیک با اسپیکر )
    حالا فک کن شما روزی 2 ساعت موزیک گوش بدی (20 % شارژت میره)
    1 ساعت حرف بزنی و 10 تا اس ام اس بفرستی 40% شارژت میره
    کلآ با گوشیت 3 ساعت کار کنی (ال سی دی رو روشن بذاری) 20 تا 30 % شارژت میره
    تازه آهنگ گوش دادن با اسپیکر رو هم حساب نکنیم
    دیگه چی میمونه (20% ) که اونم تا صبح تومم میشه و باید شارژش کنی
    کلآ باتری خوبی نداره (در مقابل دبلیو 850 که میشه باهاش 20 ساعت موزیک گوش داد) حالا گفتم دبلیو 850 چون باتریش مثل ک800 هست
    به نظر من برای یه موزیک فون باتری خیلی خوب یه ملاک هست

در ضمن اگه برای من دوربین ملاک باشه 100 % ک800 و یا ک850 رو انتخاب میکنم و اگه ال سی دی ملاک باشه پ990 یا پ1 و اگه موزیک باشه دبلیو 850 و 950 و در آینده ای نزدیک دبلیو 960
    در آخر باز هم از لحن نامناسبم عذر خواهی میکنم
    منم معذرت میخوام .قربونت...

داره خودمونی میشه ATLASM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اون سر دنیا

پيش فرض

سلام
    چند روزيه مموري گوشيمو عوض كردم
    حالا عكساشو شطرنجي نشون ميده - مموري خودشم كه ميزارم روش بازم شطرنجيه
    چيكار كنم تا درست بشه؟
    گوشيم W810
    مموري خودش 512
    مموري جديد 1gb
    Last edited by ATLASM; 01-01-2008 at 14:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حمید جان . دوست بنده از اولش هم انتخابش k800 بود . بعدا که گویا جایی 5700 رو دیده بود ، کمی خوشش اومده بود . بعد از بررسی و مقایسه توی سایت gsm ، کا800 بیشتر بهش چسبید . دوربین هم برای دوست من خیلی مهم بود .
    یکی از دلایل انتخاب k800 هم نداشتن سیستم عامل سیمبیان بود (قابل توجه ! حالا شما هرچی می خوای اسم این سلیقه رو بذار) . در ضمن من هم اون رو بیشتر به سوی خرید سونی اریکسون ترغیب کردم و بهش پیشنهاد کردم که بهتره که نوکیا نگیره .
    من خودم الان w810 دارم . خیلی هم راضی ام . می تونستم با 70-260 تومن پولی که داشتم یکی از مدل های خوب نوکیا رو بخرم . ولی با 240 تومن این گوشی رو انتخاب کردم . در آینده هم که قصد تعویض گوشی داشته باشم هرگز نوکیا نمی گیرم . دلیل این طرز فکر من اینه که نوکیا الکی به خاطر داشتم سیستم عامل (که بدرد هم نمیخوره و فقط مایه دردسره) خیلی گرونتره . یعنی یک گوشی نوکیا با امکاناتی دقیقا برابره یک گوشی سونی اریکسون دارای قیمت خیلی بالاتری است .

امیدوارم که قانع شده باشید . ممنون .
    منم 810دارم و فرمایش دوست عزیزم تایید میشه سیستم عامل در 90 درصد کارایی کهبا گوشی انجام میدیم به درد نمیخوره و فقط باعث کندی میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •