با این حتما میشه
PreGap Image Builder 0.13
تو همین انجمن هست
با این حتما میشه
PreGap Image Builder 0.13
تو همین انجمن هست
آقا ساده هست وقتی ایمیج گرفتی با Iso Bustter بازش کن یه عکس بگیر بذارببینیم چیه
در ضمن یه راه دیگه هم اینه که مثلا فایل اتوران داخل سی دی یه فایل رو اجرا می کنه که فایل مخفی هست برای دسترسی بهش شما می ری و اجازه می دی فایل اجرا شه بعد با برنامه های مختلفی که هست می ری مسیر فایل در اجرا رو پیدا می کن مثلا این :
G:\Test\setup.exe
توی Run می نویسی
بعد منتقل میشی به داخل پوشه و می تونی دستی کپی کنی و بعد از ایمیج بسازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جور قفلها رو نباید باهاش واسه ایمیج گرفتن ور بری برو فایلشو کپی کن روی هارد و تمام
سلام...
محسن جان اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم . یعنی این که چه برنامه ای است که مثل Task manager عمل کنه ولی کلی فایل رو تو لیست نشون نده و فقط از اون لحظه که ما بازش کردیم برنامه های باز شده ی بعدی رو نشون بده که ما طبق صحبت خودتون بفهمیم مسیر فایل اجرایی مخفی کجاست ؟بعد با برنامه های مختلفی که هست
منتظرم...
من برنامه رو آپ کردم برات
اما این که می خوای برنامه هایی که از زمان اجرا باز می شن رونشون بده رو انجام نمی ده اما مسیر رو نشون می ده بیشتر اونا که در حال اجرا هستن تو درایو ویندوز هستن و درایو سی دی کاملا مشخصه پی می تونی به راحتی بدونی که کدوم فایل از کدوم مسیر اجرا می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد...
آقا خیلی خیلی ممنون . من اینو برای قفل سی دی می خواستم ولی عجب قفل نا مردیه ! آدرس رو میده ولی وقتی میزنم ویندوز ارور میده که این فایلو پیدا نمی کنم . در صورتی که من آدرس فولدرو میزنم نه فایلو .
برای اطمینان از مخفی کاری قفل هم اول Terminate ش میکنم ولی بازم نمیشه .
جالبه این قفل طوریه که باید سی دی رو داخل درایو قرار داد بعد خودش به صورت اتوران فایل مخفیشو باز میکنه و بعد سی دی رام رو برای در آوردن سی دی باز میکنه .
نکته جالب اینه که وقتی تو برنامه ی PX فایل مخفی رو نگاه میکنیم می بینیم که یه آیکون داره و همین طور برنامه PX نتونسته مسیرشو نشون بده ولی وقتی مثلا با برنامه Alcohol اقدام به Image گیری ازش میکنم : اولا سی دی رام دیگه باز نمیشه ثانیا 2 تا فایل دیگه به همون نام ولی بدون آیکون باز میشن که PX مسیرشونو نشون میده ولی فایده ای نداره .( همون مسیر تقلبی !)
میگم مثل این که خیلی پیچیدست . شما میتونی کمک کنی ؟ . توضیح بیشترم خواستید بگید بگم . چون خیلی توضیحش سخته[/B].
منتظرم...
ببین برای اینکه بشه فایل رو باز کرد باید ویندوز بهش دسترسی داشته باشه چون شما هم از وین استفاده می کنی می تونی بهش دسترسی داشته باشی فقط باید راه های مختلف رو تست کنی
یه راه دیگه اینه فایل اتو ران رو به تنهایی روی هارد کپی کن طوری که اجرا بشه بعد توی اتوران کلیک کن تا اون فایلی رو که باز می کرد رو بخواد باز کنه اون وقت ارور می ده که فایل توی فلان مسیر پیدا نشد شما می تونی مسیر رو پیدا کنی وقتی مسیر رو پیدا کردی دوتا راه داری
یکی اینکه از طریق داس بری
یکی هم این که در Run فقط در اونجا بنویسی یه بار با / آخر آدرس بنویس و یه بار هم بدون اون
آقا ممنون با این نکته ی آخری دارم به یه جاهایی میرسم . اون 2 تا فیلم که بعد از اجرا شدن Alcohol به صورت مخفی باز میشدن Terminate کردم و شروع کردم به Image گیری . فکر کنم جواب بده .یکی هم این که در Run فقط در اونجا بنویسی یه بار با / آخر آدرس بنویس و یه بار هم بدون اون
فکر کنم تا نیم ساعت دیگه معلوم شه قضیه از چه قراره.
بازم ممنون ...
آقا نشد . Alcohol آخرش که رسید به 100% هنگ کرد و همین طور از 100 می رفت بالا و ظرفیت هم همین طور چند گیگ چند گیگ می رفت بالا تا آخر مجبور شدم همرو ببندم . تازه دیگه سی دی رام هم ول کم نبود . حتی از زور هنگ باز هم نمیشد. تا ری استارت کردم...
اون راه فولدر رو هم امتحان کردم . فولد باز میشه ولی 2 تا نکته وجود داره :
1 - وقتی رو بعضی از فایل های تو فولدر کلیک راست میکنی کامپیوتر هنگ میکنه و سی دی رام به تکاپو می افته !
2 - حتی اگه مشکل 1 بر طرف بشه و بشه فایل ها رو حتی کپی هم کرد از کجا می شه فهمید که همین یه دونه فولدر مخفی وجود داره و همین طور از کجا میشه فهمید که چه فایل های مخفی دیگری وجود دارند که با این فولدر ها در ارتباط اند و چگونگی ارتباطشون چه جوریه ؟
میگم اگه برنامه ای یا ترفند دیگه ای وجود داره خوشحال میشم معرفی کنید.
بازم ممنون. منتظرم...
دوست عزیز الکل رو رها کن تو این مورد به کارت نمی آد
حالا که حتما باید ایمیج گیری شه دوتا برنامه پیشنهاد می کنم
یکی کلون هست ورژن 3.2
یکی هم Grap
با اینا صد در صد حل می شه
سلام...
کلون 5 رو امتحان کردم نشد ولی این ورژن رو ندارم . اگه لینکی دارید ممنون میشم بزارید مگرنه بگید خودم میگردم.یکی کلون هست ورژن 3.2
یکی هم Grap
برنامه Grap هم جواب نمیده و همش این پیغام رو میده ( در هر دو ورژنش ) :
بازم منتظرم . ممنون...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)