قيمت اين دي 830 چنده !؟
فکر نکنم پیدا کنی ولی اگه باشه 250 تومن . که میشه بری یو 600 بخری البته با 30 تومن بیشتر یا اصلا دی 900 آی بخری . چرا باریکتری تاشو ؟؟ خوب باریکترین کشویی رو بخر !!! با دوربین 3.2 . ال سی دی توپ
حرف آخر: اگه سامسونگ با قيمت مناسب و كاركرد توپ ميخواي :u600 و همونطور كه گفته ام منتظر u700 نباش كه بدرد نميخوره.
یو 700 بجز کیفیت فیلم برداری مشکل دیگه ای هم نداره تازه دوربینش یه سیستم های عجیبه و غریبی داره که من نفهمیدم .
از نظر کیفیت دوربین بهتر از یو 600 .
لطف كن بگو از كجا اينو ميگي.یو 700 بجز کیفیت فیلم برداری مشکل دیگه ای هم نداره تازه دوربینش یه سیستم های عجیبه و غریبی داره که من نفهمیدم .
از نظر کیفیت دوربین بهتر از یو 600
گفتم كه به نظر مي رسه pdf و office در اين گوشي قابل استفاده نيس. .
روی D830کسی موفق شده برنامه یا بازی بریزه .
به نظر من هر سامسونگی که بگیری از w810بهتره چون خز نشده و در ضمن اگه تو صدا کم بیاره جلوی سونی وصل می کنی به ضبط صوت و صداشو هرچقدر دلت می خواد بلند می کنی . اما ایراد بزرگی که در سامسونگ هست این تم بازی که نمیشه انجام داد و من تعجب می کنم که چرا استراتژی سامسونگ عوض نمی شه . البته شنیدم firmwar رو عوض کنی تم گذاری هم امکان پذیر خواهد بود .
كلا نصب روي سامسونگ
اولا هميشه موفق نيست
ثانيا به راحتي نوكيا و سوني امكان پذير نيس.
شما هم اگه گوشي خوب ميخواي همون يو 600 توپه. البته سامسونگ گوشياش معمولا بدرد آفيس ميخوره يعني كاريه. كاربرديه. اگه دنبال بازي و نرم افزار اين چيزايي و خوره اين ها هستي همون 810 تو بگير گور باباي خز شدن و اينجور مزخرفات.
البته يه تاپيك به نام : روي دي 830 هر چي خواستم نصب كردم... هم هست ميتوني اونجا در مورد اين گوشي اطلاعاتت رو تكميل كني
دوست من>من که گفتم نصب برنامش مثل سوني اريکسون هست.فقط بايد يه کد بهش بدي وقتي اون active شد از اين به بعد هر چي خواستي ميتوني روش نصب کني!ok
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)