ممل جان ویرایش کردم!!
ممل جان ویرایش کردم!!
Last edited by rainysky50; 18-09-2007 at 22:26. دليل: به خاطر احترام به ممل جان ویراش کردم!!
ببین جیگر مامان بابات بهت یاد ندادن درست حرف بزنی یا بهتر بگم زر بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی زورت گرفته که ram با rom اشتباه گرفتی!!!!!!!!!!!!!
تو بر تو همیون task manager ببین نوشته rom?????????????
rom یه حافظه فقط خواندنی برای اطلاعات کارخانه ای گوشی که فقط با آپدیت و فلش اطلاعاتش تقییر می کنه.
می تونی از بقیه تو همین تاپیک بپرسی عزیز.دی جی ممل لطف کن تو هم نظر بده.
دوستان دعوا نکنید
Ram گوشی اون حافظه ای هست که میتونی روش اطلاعات بریزی مثل هارد
Rom هم نقش رم کامپیوتر رو بازی میکنه ..که تو 5700 مقدارش 128 مگابایته و یکی از دلایل سرعت بالای گوشیه
ممل جان مطمعنی؟؟؟؟؟؟؟
rom یه حافظه فقط خواندنی هستش.شما با x-plore می تونید ببینیدش.درایو z هستش.رم کامپیوتر برای خوندن و نوشتنه اما rom???????? تا حالا شده شما چنتا برنامه سنگین با هم اجرا کنی و پیغام memory full بده؟؟؟این پیغام برای ram هست دیگه..نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه شما تو این زمینه استادی.آخرشو شما بگو.
!!!!!rom یک حافظه ی خاص برای باز کردن نرم افزارها و فایلها!!من در ان70 بعضی وقتها بعضی از عکسها رو نمیتونستم باز کنم که با پیغام rom full مواجه میشدم!!!اونوقت که من یه الکاتل 1 میلیونی توی جیبم میزاشتم امثال شماها که زرت و پرت بلدید موبایل که میدیدید جو میگرفتتون میرقصیدید!!البته به عبارتی به موبایل میگفتید موفایل در ضمن به احترام اقا ممل گل من پست قبلیمو ویرایش کردم!! !!!!!!!
Last edited by rainysky50; 18-09-2007 at 22:28.
- حافظه فقط خواندنیROM = Read Only Memory
RAM = Random Access Memory حافظه دستیابی اتفاقی
آقای عزیز.پیغام rom full یا memory full ؟؟؟
به هر حال من این مورد رو مطمعنم .اگه مدرکی دارید که rom کار همون ram کامپیوتر رو می کنه رو کنید.
من که با شما دعوا ندارم که اینجوری حرف می زنی.به هر حال شما پستات بیشتر از منه . اما من تو این مورد متمعنم که حرفم درسته.
ایول منم همینو می گم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)