اگه برسونین به 170 تومن ، هیچ چیز بهتر از iriver Clix نیست که جزو بهترین محصولات امساله .. صفحه نمایش بزرگ ... قابلیت های جانبی فراوان ... کیفیت ضبط و پخش بسیار خوب ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه برسونین به 170 تومن ، هیچ چیز بهتر از iriver Clix نیست که جزو بهترین محصولات امساله .. صفحه نمایش بزرگ ... قابلیت های جانبی فراوان ... کیفیت ضبط و پخش بسیار خوب ..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمی دونم چرا پستی که زدم رو نمی تونم ببینم ، هر چند بهم پیام میده که پست زده شده ... بهرحال دوباره میگم که iriver Clix بهترین گزینه با این بودجه اس .. یکی از بهترین محصولات امسال ... با صفحه نمایش بزرگ برای پخش عکس و فیلم ... کیفیت ضبط و پخش عالی ...
این مدلی که شما معرفی کردین از همون هاست که قابلیت پخش mp4 رو نداره؟ فرمت ضبطش چیه؟
راستی میشه یه مقایسه کنین تی9 و این مدل رو؟ می خوام ببینم با افزایش بودجه چه جیز های بهتری بدست
میاره؟ امکاناتشون فرق داره؟
Last edited by carnation; 21-09-2007 at 22:48.
قابلیت نمایش عکس و تصویر رو داره (این یکی واقعا mpeg4 ه !)... واسه همین صفحه اش بزرگه ...
فرمت ضبطش mp3 هستش ...
خیلی دنبال مقایسه امکانات نباش ... چون اکثر مدلهای معتبر یه سری قابلیت های مشابه دارن که ممکنه کم بشه ولی بیشتر نمیشه ... بحث مهم ، تفاوت در کیفیته که مسلما iriver بالاتر از سامسونگه ...
پس به این یکی میشه واقا بگی mp4 ؟
گارانتی iriver خوبه؟ نمایندگی رسمی داره؟ کجاس؟ نوی پایتخت داره؟
بله ... به قول شما mp4 ه ...
نمی دونم گارانتی اش چطوره ... فقط می دونم اسمش دیجیتاله ظاهرا .. تلفن : 88894459 ... ببین این تلفن بدرد می خوره ؟
ممنون دوست عزیز . این شماره ی نمایندگی؟
راستی این مدل باطریش شارژی نه؟ عمر باطریش خوبه؟ راستی این تو قسمت مقایسش فرمت ویدیو رو ننوشته mpeg4 ؟!
Last edited by carnation; 23-09-2007 at 19:33.
فکر می کنم شماره نمایندگی شه ... فقط شماره رو یادداشت کردم اینجا و چیزی جلوش ننوشتم !
بله - شارژیه - اصلا وقتی وارد مدلهای متوسط به بالا میشیم (100 تومن به بالا) ، دیگه مدل قلمی خور وجود نداره ...
بله - عمر باتری اش خیلی خوبه
همونه که گفتم... mpeg4 پخش می کنه ... طبیعتا بقیه فرمت ها باید به این تبدیل بشن ...
من زنگ زدم به اون شماره گفتن نمایندگی تو خیابون طالقانی . توی پاساژ پایتخت نمایندگی نداره؟
به احتمال زیاد باید نمایندگی داشته باشه ... یعنی می دونم که مدلهای iriver توی پایتخت گیر میاد و ضمنا می دونم که اکثر گارانتی دارن .. به نظرم برو اونجا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)