دوستان سلام
تایید میشه خدایی عکسای باحالی میگیره نوکیا می بایست برای رقابت بیشتر فلاشش رو زنون میکرد
دوستان سلام
تایید میشه خدایی عکسای باحالی میگیره نوکیا می بایست برای رقابت بیشتر فلاشش رو زنون میکرد
بهترین گوشی واسه عکس گرفتن
sony
فعلا با این پول ها
فقط K800
به نظر من هم اگه برا عکاسی میخوای:فقط K800و K810 . فراموش نکنید این گوشی یه دوربین حرفه ای داره.
ولی اگه فیلم هم مهمه ان 95 بهتره.
به نظر من N95
بعدش K810
منم میگم اول ن95 و بعدش ک800 یا 810
البته اگه وایستی ک850 میاد که رقیبش توی عکاسی ازش شکست خورده
بهترین تو ایران فعلا همون n95 هستش اما من با R@R#M@N موافقم این k850 اگه بیاد میترکونه!
از من شنیدی سونی اریکسون نگیر اگه میخوای عکس بگیری . چون رنگها مخصوصا رنگ سبز کاملا غیر طبیعی .سونی اریکسون همین طوری توی روز هم نویز داره توی شب که دیگه باید قید عکاسی رو بزنی . اگه بازم حرفمو قبول نداریم بگید تا عکس بزارم . مقایسه بیشتر گوشیا رو با گوشی خودم دارم که عکساشو خودم گرفتم . هم کا 800 رو دارم هم کا 750 و دبلیو 700 و ...
Last edited by mahyarSAMSUNG; 14-09-2007 at 23:02.
شما هم هرجا میری از سونی بد مبگی
مشکلی داری باهاش؟![]()
من مشکل ندارم باهاش فقط میخوام طرف رو راهنمایی کنم . شما میتونی بری سونی اریکسون بخری . سونی اریکسون اسمش توی دوربین و صدا خوب در رفته ولی هیچی نیست . دوربین قفط سامسونگ صدا هم فقط نوکیا . ایران جماعت انگار نمیتونه سونی رو زمین بزاره با اینکه از جنسهای چینی بیزار . من هم علکی نمگم . همیشه فکر میکردم که سونی اریکسون کیفیت دوربین خوبی داره تا اینکه حدود 9 ماه پیش پسر عمم کا 750 تازه گرفته بود با خودم گفتم که بیام مقایسه کنم بیینم چطوری ( با اینکه همش مطمئن بودم سونی کیفیت خیلی بالاست) تا اینکه اون عکسهای پر از نویز و زرد رنگ و ... رو دیدم کاملا نظرم عوض شد . بعد کا 800 و دبلیو 700 و .. رو که دیدم گفتم سونی اریکسون دوربینش تابلو
نگی جایی بهت میخندن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)