هاردهای مسکتور جدیداً خیلی بد شده هم اینکه موقعه خوندن با صدای زیاد مواجه هست و هم زمان دسترسی به اطلاعات زیاد شده
هاردهای مسکتور جدیداً خیلی بد شده هم اینکه موقعه خوندن با صدای زیاد مواجه هست و هم زمان دسترسی به اطلاعات زیاد شده
احتمالا یکی از علتها اینه که رم شما پایینه و سیستم از هارد به جای رم استفاده می کنه (page file) و فرت وفرت
هارد شما مشغول می شه .اگه رم بیشتر باشه کمتر این اتفاق می افته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين دوستمون هم دليل مهمي را مطرح كردند البته اگر 512 نگابايت باشد نبايد صداي تركتور بدهد
اما در كل مكستورها صداي تركتور مي دهند
مهم ترین عامل صدای هارد تاثیر منفی و نا صحیح ( ولتاژ غیر واقعی) از سوی پاور هست که اکثر پاورهای Sundries باعث این مشکل میشوند
اينهم خيلي مهمه استارت هارد خيلي برق مصرف مي كند ولتاژ مي خواهد و امكان دارد بعد از مدتي هارد را خراب كند پس پاور خوب بايد بگيريد براي سيستمتون
ممنون جواد گل![]()
سلام دوست عزیز حرف همه ی دوستان تایید میشه ولی باید یه کاری دیگه بکنی. هارد من هم عین تو صدا میداد
دلو زدم به دریا یه هارد گیر آوردم و هاردم رو fdisk کردم الان خیلی تاثیر داشته و صداش خیلی کهم شده یا اصلا
در نمیاد با fdisk بد سکتورهای خراب رو کنار میگذاره و هاردت به قولی معروف زنده می شه. ممنون
Fdisk چاره كار نيست مگر اينكه پارتيشنهارو داغون كرده باشي
شايد با عوض كردن ويندوز مشكل حل مي شد
اون صدای که شما میگید اون مال خوندن هد هست که مربوط میشه به سیلند که با همون دفرگ و یا رفع بدسکتور تعمیر میشه
اما صدای تق تق هارد که الان رو ی هاردهای مسکتور شدیداً مطرح شده مربوط میشه به برد هارد
صحیح !!!!
پس یا از کمبود رم سیستم هست و یا از پاور !!!
از رو نرم افزار pc wizard 2007 میشه فهمید پاور چند وات هست؟؟؟
پاور من البته از همین پاور های پونزده شونزده تومنی هست !!! فکر نمیکنم چیز زیاد جالبی باشه !!!
ایشالاه تا یکی دو هفته دیگه رم سیستم رو از 512 به یه گیگ میرسونم !!!![]()
چند وات بودن حداقل برای پاورهای معمولاً عملکرد مثبت رو اثبات نمی کنه باید ولتاژ رو خروجی ها اندازه گیری کنی ببینی آیا همون 12 ولت یا 5 ولت هست یا کمتر این خیلی مهمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)