تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: Cpu هم مي تركد !

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

چه ربطي داره!‌ بالاخره اين هم يه كاريه كه ميشه انجام داد. يه تجربه است كه ضرري براي كسي نداره. بوي خوش دود سي پي يو به همراه سيگار چه حالي ميده
    درسته ضرری برای کسی نداره ولی اگه بدیش به یه بدبخت اون وقت برای کسی فایده داره !!

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

من فكر كنم CPU Intel به اين راحتي توي فيلم نشون داد نه تركه چون يكي از دوستام دوماه سيستمش FAN سي پي يو نداشت البته بعضي موقعها سيتمش گير مي كرد در بازي
    ولي با دادن ولتاژ فكر كنم بشه يك كارايي كرد اما نه به اين زودي و در كارهاي سنگين يا سيستمو هنگ كنه خاموشش نكنه فشار روش باشه

پروفشنال musa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

من فكر كنم CPU Intel به اين راحتي توي فيلم نشون داد نه تركه چون يكي از دوستام دوماه سيستمش FAN سي پي يو نداشت البته بعضي موقعها سيتمش گير مي كرد در بازي
    ولي با دادن ولتاژ فكر كنم بشه يك كارايي كرد اما نه به اين زودي و در كارهاي سنگين يا سيستمو هنگ كنه خاموشش نكنه فشار روش باشه
    يعني هت سينك داشت ولي فن رو كار نميكرد ؟
    من يه پايه فن رو حالت باز گزاشتم , دما تا 75 بالا مي رفت ولي هيچ اتفاقي نيفتاد نه هنگ نه چيز ديگه البته زياد رو اين حالت نموند 2.4 intel و جالب تر از همه اينكه دور فن از 2300 بالاتر نرفت .
    خط آخر رو ميشه يه مقدار واضح تر توضيح بديد .

پروفشنال ASUS POWER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اصلا CPU های intel نمی تونن خودشونو بسوزونن . به محض این که زیاد از حد داغ بشن خودشون به طور خودکار PC رو خاموش یا ری استارت می کنن .

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

با ايسوز موافقم
    اما ولتاژ زياد دادن بعد CPU اينتل مثلا 3.4 Pentume 4 كه خيلي داغ مي كند را توي كارههاي سنگين مثل رندر HeatSink‌را برداري فكر كنم بسوزه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •