فقط Dap . دقیقا سرعت رو از 7 کیلو بایت که با خود ویندوز دانلود میشه میکنش 40 کیلوبایت البته منظورم ای دی اس ال .
فقط Dap . دقیقا سرعت رو از 7 کیلو بایت که با خود ویندوز دانلود میشه میکنش 40 کیلوبایت البته منظورم ای دی اس ال .
با سلام!
ببخشيد بحث رو منحرف مي كنم!!
ميشه بگي سرعت ADSL ـــت چنده؟ يعني 64 يا 128 يا 256 يا .... ؟؟
با تشكر![]()
من هم به Idm رای دادم.کارش عالیه.
دوستان لطف كنند حدال امكان دليل انتخابشون هم بگند و از مزايا و معايب دانلود منجر هايي كه مي شناسند ساير دوستان را آگاه كنند...
مثلا من يكي از اشكالات Dap رو مي گم .... البته با نسخه هايه پايينش اين مشكل رو داشتم .... بعضي وقت ها يه فايل Resume دار رو دانلود مي كني و يه دفعه بعد از چند بار زدن Resume ، يهو يه پيغام ميده و ميگه از اول شروع كنيد!!!!
يه دفعه با ديال آپ يه فايل 48 مگي مي گرفتم كه در 46 مگ همين پيغام اومد و رفت به اول .... از اونجا به بعد رفتم سراغ IDM البته شايد نسخه هايه جديدش اين مشكل رو نداشته باشه!
dap نسخه های جدیدش عالیه خیلی خوبه هم از نظر سرعت دانلود و هم مدیریت دانلود ولی idm به نظر من بهتر عمل میکنه
Download Accelerator Plus نرم افزار خوبیه
رای گیری هم مشخص کرده که IDM سرتره...! البته اینم بگم سرعت دانلود به سرعت سروری که ازش دانلود میکنید خیلی بستگی داره! مثلا من ADSL 128 دارم یه فایل رو که از رپیدشیر دانلود میکنم IDM خودشو میکشه با سرعت 15 تا 30 میگیره! این برا 128 خیلیه! ولی مثلا از یه سرور ایرانی نهایتا 15 میگیره...!
ولی کلا من همشونو تست کردم! تو سرعت IDM حرف اول رو میزنه! بقیم یه مزایایی دارن که IDM اونارو نداره! مثلا FlashGet میتونی لینک های eMule و Torrent رو دانلود کنه و... . اما سرعت فقط IDM
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)