ویندوزم professional سرویس پک 2 هستش
ویندوزم professional سرویس پک 2 هستش
دوست عزیز شما هم مثل باند های مافیایی زندگی می کنی ها
دوست عزیز من خودم ویندوزم همین ویندوز هستش اینم سریالش است ببین قبول می کنه( این ویندوز ها را شما از کجا می یارید ) H6txy-698m6-bpf4k-32p94-cjx73
سلام عزیزان!!
اینم یه کرک توپ که برای تمامی ورژن های ویندوز XP کار میکنه:
حجم: فقط 1 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاسورد:توضیحات در باره کرک از زبان مدیر سایت کمیاب آنلاین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اصل کردن ویندوز یا داشتن یک ویندوز اورجینال در سایت روش ها و نرم افزارهای متفاوتی را معرفی کردیم ولی هیچ کدام به خوبی عمل نمی کردن که به راحتی می شود گفت کار ساز نبودند. مایکروسافت هم با ویندوز های غیرقانونی مشکل دارد و خدماتی که می دهد را فقط به ویندوزهای خریداری شده ارائه می دهد و می شود گفت بیشتر ایرانی های عزیز کشور ما هم از ویندوز های غیر قانونی استفاده می کنند. خوب بهترین راه این است که ویندوز را کرک کنید تا ویندوز شما اورجینال شود . برای این کار ما برای شما یک پکیج کم حجم کرک را آماده کرده ایم که بعد از دانلود کردن آن و خارج کردن کرک از فایل فشرده طبق دستورالعملی که دارد فقط با چند کلیک در هر نسخه از ویندوز Xp باشید آن ویندوز را اصل می کنید و می توانید به راحتی از تمام امکانات شرکت مایکروسافت بر روی ویندوز خود استفاده کنید.
اینم راهنمایی روش استفاده از این کرک:
1- کرک را دانلود کنید و پس از خارج کردن از حالت فشرده به پوشه باز شده بروید.
2- فایل sep16th.exe اجرا و نصب کنید.
3- فایل fixed_reg.reg اجرا کنید.
4- رایانه خود را ریست کنید.
5- پایان نصب کرک .
همان طور که ایشان گفتند، این کرک برای تمامی ورژن های ویندوز XP کار میکنه.
منبع:امیدوارم مفید وقع بشه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرهمنــــــــــــــــــــ ــــــد
من این sep16th.exe فایل رو نصب و اجرا کردم ولی این fixed_reg.reg فایل اجرا نمی شه و این error رو می ده
Registery editing has been disabled by your administrator
فکر می کنم مشکل از رجیستری ویندوز باشه چون وقتیم می خوام وارد رجیستری ویندوز بشم این پیغام رو می ده و رجیستریم باز نمی کنه
اگه ویندوز مشکلی نداره میشه از این کرک ها استفاده کرد
یعنی مشکلی ایجاد نمیکنه
دمت گرما !!!
استفاده کردم منم
دستت درد نکنه استفاده کردیم
دسترسی به رجیستری غیر فعال شده است. (این کار میتونه توسط مدیر کامپیوتر، ویروس یا توسط خودتون صورت گرفته باشه)
برای باز کردن بجیستری به مسیر زیر بروید در صفحه Group Policy به مسیر پایین بروید:User Configuration> Administrative Templates> Systemبعد از کلیک نمودن بروی System در سمت راست پنجره Group Policy بالای Prevent access to registry editing tools دابل کلیک نموده و در تب Setting گزینه Disable را علامت دار نموده و بالای کلید OK کلیک نمایید اما پنجره Group Policy را نبندید!حالا Regedit فعال شده است و شما میتوانید واردش شوید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)