دستگاه gps داره
صداش بیشتره
gps كه بعيد ميونم داشته باشه.تا اونجا كه من ميدونم به غير از دوربين فقط wifi و راديو اضافه تر از m600 داره و سرعتشم بالاتره و شنيدم كه تا 16 تا برنامه را هم با هم ميتونه باز كنه.
در كل به نظر من بهترين كيبوردي كه برا موبايل طراحي شده همين كيبورده.من كه خودم با سرعت نور باهاش تايپ ميكنم.![]()
هنوز هم يكماه از عرضه اش نگذشته بوده جزء ده گوشي پرفروش جهان قرار گرفت (هفتمين).از كساني كه دور و برم داشتن همه ازش راضي بودن و مشكل و ايرادي مشاهده نشده.
من هنوز شک دارم که صفحه کلیدش جواب می ده یا نه !!!!!!!!!!!!
راستی کسی خبری از آخرین قیمت تو شیراز نداره ؟؟؟
خوب با کیبرد کار نکن
از قلم استفاده کن
Last edited by B L A S T E R; 15-09-2007 at 11:01.
p1 با افت قیمت شدیدی در زمستون پیدا میکنه دقیقا مثل p990 و k800 و k750 شما صبر کن اووقت بخر چون هنوز خودشو ثابت نکرده
بدون اگه خريدي هيچ مشكلي تو تايپ نداري.چون واقعا طراحيش واقعا بي نظيره.من خودم m600 دارمهر كس ميبينه با اين سرعت باهاش تايپ ميكنم تعجب ميكنه گوشي را ميگيره ازم تا خودشم يه كم تايپ كنه.اما تو تايپ كردن ميمونه.منم خودم تا دو روز اول برام خيلي سخت بود اما وقتي وظيفه همه كيليدا را فهميدم برام خيلي راحت شد.
در مورد تایپ هرچی باشه آدم بعد یه مدت عادت میکنه .
قیمت تهران 540000
من نميدونم چرا بعضيها دوست دارن الكي عيب بزارن روي گوشي.چي چي امتحانشو پس نداده.ميگم شده هفتمين گوشي پرفروش جهان.شما خودتون دور و برتون كمه بقيه كه حتما اينطوري نيستن كه.من خودم چند تا همكارمون گرفتن كاملا هم راضي هستن و بدون هيچ مشكلي نه در تايپ و نه در موردي ديگه.اگر دنيا ميخواست مثل شما فكر كنه ها الان اينقدر پيشرفت نميكرد.همه ميگفتن بزار بقيه اول امتحان كنن اخر سر هم هيچكي نميفهميد چي بود و چي شد.بعدشم دوستاني كه ميگن بعدا بگير توجه داشته باشن كه الان فرانسويش تو بازاره و بعدا كه ارزون ميشه چيني مياد كه ارزون ميشه.البته نه كه بگم چيني بد باشه ها نه.اينو ميگم براي اونهائي كه براشون فرق داره.
در ضمن قيمت در شيراز امروز 505 تومن بدون گارانتي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)