تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: دبلیو 610-دبلیو 850- دبلیو 580

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

610 از همه بهتره ...

صدای اسپیکر می خوای چی کار ...یه اسپیکر MPS-60 بگیر قیمتش هم 14 تومنه .... w610 هم هک شد دیگه میتونی یه آکوستیک توپ براش پیدا کنی و بریزی تو گوشی
    منظور از این اسپیکری که معرفی کردی چیه ؟ یعنی باید بخرمش و به جای اسپیکر اصلی 610 بذارم؟ واقعا هک شده؟ اگه این اسپیکر رو عوض کنم و هک هم بشه . آیا صداش به دبلیو 850 میرسه؟
    یه دبلیو 850 دست یکی دیدم ازش گرفتم قاب پشتش که روی باتری هستش لق بود. دیگه نپرسیدم که همشون اینچجوری هست یا نه ؟ آیا همشون اینطوریه؟
    اگه اینطوری باشه نسبت به این قیمت بازار انتخاب من بین دبلیو 810 و 610 میمونه.
    آیا صدای 610 رو میشه تقویت کرد ؟ کسی همچین کاری کرده؟ چقدر بلند شده؟

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

مطمئن باش دبليو 850 از اون دو تا بلندتره هم توي اسپيكر و هم هدفون.كيفيتش هم مثل دبليو 810 هست.دوربينش مثل 610 فوكوس اتوماتيك نداره ولي از گوشيهاي بدون فوكوس ديگه بنظرم بهتر ميندازه.در پشتش هم لق نيست اتفاقا خيلي هم سخت باز ميشه.اوني كه ديدي اتفاقي اينطور بوده.اگر صداي بلندتر ميخواي دبليو 850 پيشنهاد منه.

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

اون اسپيكر هم كه دوستمون معرفي كرده توي گوشي نميره.دو تا باند كوچيك و سيميه و شما كه براي زنگ مخصوصا مد نظرت هست بدردت نميخوره.اگر باند مجزا هم قصد داشتي بگيري Mps-75 بگير كه هم بدون سيمه و هم كوچيك و يكدستي با خود گوشي ميتوني بگيريش.قدرت صداش و كيفيتش هم خوبه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

درسته فقط از دبلیو 850 از اینش میترسم که شل و ول باشه یا دکمه های جهت دارش خیلی آزار دهنده باشه.

پروفشنال ostooreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درسته فقط از دبلیو 850 از اینش میترسم که شل و ول باشه یا دکمه های جهت دارش خیلی آزار دهنده باشه.
    دکمه های جهت دار که عادت می کنی خیلی زود ولی واسه که شل نشه باید بزاریش تو کیف یا اگر میزاریش تو جیبت زیاد بهش فشار نیاد و تکن نخوره وگرنه اون وقته که لق میشه

داره خودمونی میشه molavi88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

w610گزینه مناسبتری هست و کیفیت وبلندی صدای خوبی دارد.

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داداش
    الان این گوشی دستمه (خریدمش بدون گاراتی 200 تومن البته با گارانتی اصلی (کامتل) 220 بود)
    ال سی دی بد نیست ولی اصلآ در حد ک800 نیست(دقیقآ مثل دبلیو 810 هست البته کمی بزرگتر . رزولوشن تصویر هم مثل 810 هست 176*220)
    صداش توی هدفون واقعآ با کیفیته ولی بلندیش در حد ک800 هست که تقریبآ میشه گفت نصف دبلیو 810 (قابل توجه zimka14162)
    توی هدفون هم با کیفیت هست ولی خهیلی خیلی صداش کم هست (میشه گفت از دبلیو 810 هم کمتر)
    دوربینش هم چنگی به دل نمیزنه میشه گفت در حد دبلیو 810 هست (البته من همین الان گرفتم و نتونستم عکس توی روز و نور خورشید بگیرم)
    ولی خداییش ماکروی توپی داره و حتی میشه گفت از ک800 هم بهتره . سرعت فوکوسش هم عالیه . فلاش گوشی هم خیلی پر نور هست
    و طراحی : طراحیش بد نیست ولی کار کردن با دکمه هاش برای من که انگشتام بزرگه کمی سخته ولی برای خانومها و کلآ کسایی که دستاشون ظریفه خوبه (جوی استیکش هم بد نیست ولی به خوبی دبلیو 810 نیست)
    کلید شاتر دوربینش هم کار کردن باهاش سخته و زیاد شبیه به بقیه سونی ها نیست (البته نه که کلآ با بقیه سونی ها فرق کنه . نه . فقط باید دستت بیاد)
    در آوردن قاب پشتش هم خیلی سخته و اصلآ مثل بقیه سونی ها نیست (واقعآ عذابه)
    اسلات مموری کارتش هم زیر درپوش پشت گوشی هست که واقعآ مصیبت داره و اسه جا زدن و .... (برای استفاده با رم ریدر دهنت ... میشه)
    ولی در کل گوشی خوبی هست و من به ک750 ترجیحش میدم (چون اصلآ دست کسی نیست)
    مبارکت باشه ... ان شاا... برات صد سال کار کنه

در مورد صدای هدفون فکر کنم با ارتقای فریمور به 610 مشکل شما حل بشه ولی انگار اصلا سونی نمیخواد یه گوشی با صدای بلند درست کنه ... من هم تا دو هفته دیگه یدونه می خرم چون اعصابم از 810 خورد شده ، اصلا روم نمیشه دستم بگیرم خیلی خز شده حتی بچه ها هم 810 دارند ولی یه چیز دیگه که کا550 داره اون بلوتوث A2DP هست که خیلی به کار من میاد ...

اون اسپيكر هم كه دوستمون معرفي كرده توي گوشي نميره.دو تا باند كوچيك و سيميه و شما كه براي زنگ مخصوصا مد نظرت هست بدردت نميخوره.اگر باند مجزا هم قصد داشتي بگيري Mps-75 بگير كه هم بدون سيمه و هم كوچيك و يكدستي با خود گوشي ميتوني بگيريش.قدرت صداش و كيفيتش هم خوبه.
    مگه این اسپیکر MPS-75 تو بازار هست ؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت

پيش فرض

w610گزینه مناسبتری هست و کیفیت وبلندی صدای خوبی دارد.
    شما که 610 دارید ایا بلندی اش از کا750 بیشتر است ؟ نسبت به 850 و سایر گوشیهایی که امتحان کردید چقدر است؟
    اون اسپیکر توی جعبه هست یا باید جدا خرید؟
    قیمت؟

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

مبارکت باشه ... ان شاا... برات صد سال کار کنه

در مورد صدای هدفون فکر کنم با ارتقای فریمور به 610 مشکل شما حل بشه ولی انگار اصلا سونی نمیخواد یه گوشی با صدای بلند درست کنه ... من هم تا دو هفته دیگه یدونه می خرم چون اعصابم از 810 خورد شده ، اصلا روم نمیشه دستم بگیرم خیلی خز شده حتی بچه ها هم 810 دارند ولی یه چیز دیگه که کا550 داره اون بلوتوث A2DP هست که خیلی به کار من میاد ...
    mer30
    راستش الان هکش کردم و یه دونه از اون آکوستیک های ک800 w880(+) ریختم روش صدای هدفونش خیلی خوب شده (ولی همچنان اسپیکر کم صدایی داره)
    برای تبدیل به دبلیو 610 باید گوشیت سید52 باشه که گوشی من سید 51 هست
    البته اگه فریمور گوشی رو از طریق suse (نمیدونم درست نوشتم یا نه) منظور همون سایت سونی هست آپدیت کنی گوشی سید 52 میشه ولی به دردسرش نمیارزه
    اگه خواستی گوشی رو بخری و تبدیل کنی اول بپرس سید چنده !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی یه چیز دیگه که کا550 داره اون بلوتوث A2DP هست که خیلی به کار من میاد ...

سلام

منظورتون استفاده از بلوتوث برای گوش دادن به موزیکه؟

اگر اینطوره میشه اطلاعاتتون رو به اشتراک بزارید؟
    چه هندفری هایی این قابلیت رو دارن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •