سپاس فراوان...
من هم میگم اثر داره...اما در مورد بهترین درمان بودنش شک دارم...
بابت توضیحات و لینک باز هم سپاس گذارم..
سپاس فراوان...
من هم میگم اثر داره...اما در مورد بهترین درمان بودنش شک دارم...
بابت توضیحات و لینک باز هم سپاس گذارم..
خواهش می کنم ... اما گفتم این تحقیقات دانشمندان خودمون بوده ... حتما براتون منبع دقیقی میارم ...
این پست هم در مورد فوائد سرکه سیب هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر .
مصرف داروهاي لاغري ، سرابي بيش نيست
آيا مصرف اين دسته داروها به تنهايي مي تواند باعث لاغري افراد چاق شود؟
خير ، اينها داروهايي نيستند که در عرض چند روز يا چند هفته نتيجه دهند و مصرف کوتاه مدتشان اثربخش نخواهد بود نبايد فراموش کرد که داروهاي کم کننده اشتها را بايد در کنار يک رژيم غذايي مناسب و انجام ورزشهاي منظم مصرف کرد تا نتيجه بخش باشد
سوال!؟؟
اونی که شما میگید اسمش چای هست نه آب که باعث میشه آهن موجود تو غذا پوف بشه....البته اینطور میگن که اگه با غذا زیاد آب بخوری چاق میشی!
مثل این که دکترهای این قسمت رفتنخونه و کار رو به کارآموزهای تازه کاری چون من سپردن
( راستی هنگامی که می خواستن برن چیزی به من نگفتن ها
من خودم حس می کنم که باید این کار رو بکنم
تا دکترها بیان ببینم چه کاری می تونم بکنم
)
شما نباید هنگام غذا آب بخورید البته آب زیادی ها
به نظر من آب زیادی بعد و قبل از غذا باعث می شه که معده پر بشه و وقتی هم که غذا می ره به معده انگار غذا می افته توی یه استخر و اسید نمی تونه بیشتر حلش کنه و غذا به صورت تقریبا کامل می ره به روده ها و فکر کنم بعد شکم کمی باد می کنه و ... فرداش درست می شه .
امیدوارم که کارم رو دست انجا داده باشم![]()
تا اونجایی که من میدونم چون آب خوردن وسط غذا باعث میشه به هر حال قسمتی از معده پر بشه در نتیجه فرد زودتر احساس سیری می کنه. واسه همین معمولا به چاقها توصیه میشه که وسط غذا آب بخورن تا زودتر سیر بشن.ولی بعد از غذا خوردن آب مشکلی نداره (کارشناس ارشد تغذیه)
ولی تا جایی من میدونم
آب خوردن هنگام و بعد غذا باعث میشه تا اسید معده رقیق بشه و غذا خوب هضم نشه
Last edited by Hamid Reza; 03-01-2009 at 20:37.
این ظاهر قضیه س اسید معده اونقدر قوی هست که نه تنها با آب خوردن رقیق نمیشه بلکه باعث میشه اسید بیشتر هم ترشح بشه.
مصرف آب و مایعات بهمراه غذا در دستگاه گوارش مشکلاتی را ایجاد می نماید و در تعالیم اسلامی نیز این عمل منع شده است از جمله در نامة معروف حضرت امام رضا (ع)به مأمون آمده است:«آنان که نمی خواهند از درد معده در رنج و عذاب باشند میان غذا آب ننوشند.نوشیدن آب در میان غذا بدن را رطوبی مزاج و معده را ضعیف می کند و سوء هاضمه می آورد».دررسالات فقها و مجتهدین جامع الشرایط نیز از مصرف آب به همراه غذای پرچرب نهی شده است .
مشکلات ناشی از مصرف آب و مایعات به همراه غذا اجمالاًً به شرح زیر است:
1- با رقیق شدن آنی اسید معده امکان ایجاد بیماری توسط میکرب وبا بوجود می آید وهمچنین شرایط برای رشدهلیکوباکتر فراهم می گردد.
2- تحریک شدن دستگاه گوارش برای ایجاد حرکات معده و روده ها و همچنین جهت ترشح آنزیم ها توسط غذا انجام می گیرد واگر محتویات آن ها با آب و مایعات مخلوط گردد این عمل باعث کاهش اثرات تحریکی می گردد و در نتیجة آن :
الف – غذا مدت زیادی در معده می ماند(ایجاد دیر هضمی تحمیلی غذا).در این مدت معده اسید بیشتری ترشح می کند و اسید بیشتر ممکن است باعث ایجاد زخم معده گردد.
ب – کاهش حرکات روده ها باعث توقف محتویات آن ها و گرفته شدن آب بیشتر و یبوست می گردد.
پ – غذا در معده به خوبی هضم نشده و با شیره های آن مخلوط نمی گردد.
ج- با کاهش تحریک دستگاه گوارش ترشح آنزیم های گوارشی معده و روده ها و همچنین بی کربنات لوزالمعده نقصان می یابد. با کاهش ترشح بی کربنات، اسید وارد شده به دوازدهه خنثی نمی شود و ممکن است باعث زخم اثنی عشر گردد.
3- با رقیق شدن آنزیم های گوارشی توسط آب و مایعات اثر این آنزیم ها کاهش می یابد و با توجه به بند ج ، این کاهش اثر مضاعف می گردد.
در یک تجربة تحقیقی درمانی که روی تعدادی بیمار مبتلا به ناراحتی دستگاه گورارش شامل سوزش معده ، دل درد و یبوست درسنین بیست سال به بالا و دارای عادت صرف آب و مایعات به همراه غذا انجام شده از بیماران خواسته شد اگر احساس تشنگی دارند نیم ساعت قبل از غذا هر مایع نوشیدنی که بخواهند میل کنند ولی در غیر اینصورت از خوردن آب و مایعات به همراه غذاو 2-1ساعت بعد از آن(تا زمان احساس تشنگی مخصوص بعدازغذا)خودداری کنند،موقتاً از خوردن غذاهای آبکی مانند آش و سوپ اجتناب نمایند و از مواد غذایی گه آب معده را جذب می کند مثل نان خشک،بیسکویت وکباب استفاده نمایند.
در بین مبتلایان مذکور آنهایی که عادت فوق را داشتند و آن را ترک کرده بودند سوزش معده ، دل درد و یبوست در آن ها بهبود یافت
موضوعی که بیان گردید یک دستورالعمل مفید مذهبی است که بااستفاده از مطالب کتاب های بین المللی معتبر فیزیولوژی ارائه و با پذیرش در کنگره های علمی تأیید شده است و اگر انسان ها بدان عمل کنند از بسیاری از مشکلات زندگی از جمله زخم معده و لزوم آندوسکوپی و یا مصرف داروهای ضد یبوست در امان می مانند.
علی نقی نژاد کارشناس آزمایشگاه شاغل در گروه فیزیولوژی،
مؤلف کتاب فیزیولوژی عملی
کپی & پیست : http*//news.tbzmed.ac.ir/old/news.tbz/86/aban/naginegad.htm
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)