آخه عادت کردم
مثلا فرض کن يه فولدر توش 500 تا فايل باشه بعد يه فايل جديد بهش اضافه مي کنيم
حالا براي پيدا کردن اون يه دونه فايل آخري که اضافه شده کافيه يه "Arrange Icons By / Modified" بزني و يه راست بري سراغ آخرين فايل
از اين جور کارها ديگه![]()
آخه عادت کردم
مثلا فرض کن يه فولدر توش 500 تا فايل باشه بعد يه فايل جديد بهش اضافه مي کنيم
حالا براي پيدا کردن اون يه دونه فايل آخري که اضافه شده کافيه يه "Arrange Icons By / Modified" بزني و يه راست بري سراغ آخرين فايل
از اين جور کارها ديگه![]()
..........
Last edited by SajjadKAZ2003; 14-09-2007 at 05:28.
دوست عزیز فکر کنم با برنامه زیر مشکل تون حل بشه
ایجاد تغییرات در Properties فایلها و پوشه ها توسط AttributeMagic Pro 2.3
هر فایل و پوشه ای در محیط کامپیوتر دارای بخش ها و مشخصات اختصاصی خود می باشد که در Properties فایل قابل رویت می باشند . بخش هایی مانند Accessed, Modified, Created dates و .....
حال اگر شما بخواهید در این بخش های تغییراتی ایجاد نمایید برای مثال تاریخ ایجاد فایل را تغییر دهید , این عمل به طور طبیعی امکان پذیر نیست و برای بسیاری از افراد تاریخ ساخت یک فایل یک مدرک است . برای مثال شما میتوانید به کارفرمای خود بگویید که چند روز زودتر فلان فایل و یا پوشه و پروژه را به پایان رسانده اید !
نرم افزار AttributeMagic Pro از شرکت Elwinsoft به شما این امکان را می دهد تا در این قسمت از فایلها و پوشه ها تغییرات مورد دلخواهتان را انجام دهید ! پشتیبنی بسیاری از فرمتها , ویژگی Batch Rename برای ایجاد تغییرات همزمان بر روی تعداد بسیاری فایل , گزارش خطا و ظاهر آسان و ساده ی نرم افزار از دیگر ویژگی های آن است .
اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش من تنها راهی که به نظرم می رسه اینکه هر فایل یا فولدری را که می خواهید به هارد جدید ببرید تاریخ سیستم را باید متناسب با تاریخ ان فایل یا فولدر تنظیم کنید شاید جواب داد هر چند خودم به این قضیه خوشبین نیستم
ممنون از راهنمایی های دوستان![]()
با استفاده از بک آپی که در خود ویندوز هست : ( Start Menu\Programs\Accessories\System Tools\Backup ) ، میشه از اطلاعات قدیمی بک آپ تهیه کرد و در مکان جدید رستور کرد با حفظ تاریهخای گذشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)