دوربین دوم بیشتر گوشیها رو VGA میسازن که کیفیت پایینتر باشه وسرعت مکالمه مشکلی نداشته باشه.
مموری فابریک 1گیگش انصافا خوبه
دوربین دوم بیشتر گوشیها رو VGA میسازن که کیفیت پایینتر باشه وسرعت مکالمه مشکلی نداشته باشه.
مموری فابریک 1گیگش انصافا خوبه
میتونی اینجا رو بخونی و ببینی کدوم بهترن:به نظرتون این دو تا از W810 بهترن؟؟
انصافا دبلیو 810 فراموش ناشدنی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اینها رو یادم رفت بگم در مورد p990 :
به صورت افتضاحی هنگ میکنه دقیقه یه دقیقه دایی من داره کلافه شده فریمور رو هم اپدیت کرده ولی هنوز که هنوزه هنگ میکنه
به صورت خیلی خفنی دست افغانی ها و بسیاری از ادمهای ضایع دیده شد و بسیار خز است
هر روز قیمتش داره میاد پایین تر این یعنی : هروز خز تر ار دیروز
یک گشکوب به تمام معنا به درد ابگوشت میخوره
پست شما چیزی جز تعصب بیجا به برند نوکیا نبود
اگر خز شدن برای شما مهم نیست پی990 بهترین گزینست
5700 هم واقعا عالیه و خریدش یه تصمیم درسته![]()
خلاصه اینکه اگه کیفیت صدا و تصویر و سرعت بهتر و سیمبین جدیدتر برات مهمه باید 5700 بخری اما اگه صفحه ی لمسی و uiq میخواهی باید پی 990 بگیری!!
دوست عزیز اصلا این طور نیست مگه من در مورد برند سونی با نوکیا حرف زدم یا از نوکیا طرفداری کردم که شما مگی تعصبه من نظر خودم رو در مورد یک مدل گوشی دادم نه در مورد برند مطمعن باش اگه نوکیا هم همچین گوشی ضایعی میزد باز هم همین رو می گفتم
دوست عزیز جوابتو به حرمت بقیه دوستان نمیدم شما رو مثل اینکه زیاد جو گرفته
در مورد 5700 هم اگه الان خز نباشه تا یکی دو ماه دیگه جز خز ترین گوشیهای بازار خواهد بود
من هم اتفاقا میخواستم اون موقعه جوابت رو بدم وای اصلا دوست ندارنم بن بشم حلا خز بشه تو چرا سنگش رو به سینه میزنی
در ضمن این دو گوشی در 2 کلاس متفاوت قرار دارند پس بهتره که با هم مقایسه نشن!!
یکی از عیب های 5700 کم بود صداش با توجه به کیفیت صداش هست صداش از دبیلو 810 هم توی بلندی کمتره
تقریبا میشه گفت با توجه به اینکه برای موزیک هست ولی صداش بلند نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)