تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 14 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 134

نام تاپيک: W1i غول سوني اريكسون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kevin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم( عکسشو )
    همچین گوشی ای با این امکانات باید از نظر اخبار بترکونه

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

اینقدر خندیدم که شکمم درد گرفت... اینارو کی رویاپردازی میکنه آخه ؟ بهش بگید بره داستان تخیلی بنویسه حتما روی جی کی رولینگ رو کم میکنه...

سوتی ها :

من نفهمیدم به طور همزمان یعنی چی ؟ هر سیم کارت رو یه نوع شبکه کار میکنه حالا چه فایده ای داره که به طور همزمان 5 تا شبکه کار کنه اول و آخر از یه شبکه استفاده میشه.

سونی اریکسون هنوز زوده براش که بخواد چنین صفحه نمایشی رو تولید کنه. فعلا تو 16 میلیون رنگش مونده... این رزولوشن رو اگه بخوای تو صفحه موبایل جا بدی اندازه هر پیکسل میدونی چه قدر میشه ؟ اینم خیلی خنده داشت.

این دیگه اصل خنده بود. خودت میگی برای مکالمه تصویری... نسل 3.5 با آخرین تکنولوژی و سرعت نمیتونه مکالمه تصویری 3.2 مگاپیکسلی رو ساپورت کنه. همون vga هم کم میاره و تصویر پرش داره واسه همین دوربین دوم n95 رو cif زدن تا پرش مکالمه تصویری برطرف بشه.

یا ابالفضل .... چه خبره ؟ کم نگفتی ؟ حالا یه 10 15 مگاپیکسلی هم بکش روش مشتری میشیم....

اولا اون Carl zeiss نه Carl Ceiss ... دوما محض اطلاع Carl Zeiss غیر از نوکیا به شرکت دیگه ای لنز نمیفروشه...

اینم کم گفتی بکش بالا 200 300 برو بالاتر ...

ساپورت حجمی چی بیده ؟؟؟!!!

htc با اون عظمتش خودشو کشت cpu 1.2 رو htc shift بزاره هنوز نتونسته و توش مونده. اونوقت سونی اریکسون میخواد cpu 2 بزنه ؟ خداییش خنده نداره ؟

نه بابا ؟؟؟ تا حالا رو هیچ گوشی نبوده ؟ پس N80 و N95 و P990 و ........ پشمک تشریف داشتن ؟

شرکت سونی اریکسون واقعا چه غمی داره وقتی خبرگذاری های فعالی مثل شما داره ...
    دوست عزیز کاملا باهات موافقم دوستان خیلی خیال پردازند خیلی هم جو گیر شدند تیتر تاپیک رو ادم میبینه از خنده رو در بور میشه W1i غول سوني اريكسون واقعا یک خیال پرداری تمام عیاره در پست قبلیم هم گفتم این یک گوشی Fake و فقط یک طرح فتوشاپی همین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

ایم عکسه خیلی کج و کوله هست !
    من از این بهتر با فتوشاپ درست میکنم !!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

واقعآ طرح مسخره ای هست
    بابا این همه طرح فیک این چی بود گذاشتید
    با همه ی حرفهای متالیکا موافقم بجز این :
    سونی اریکسون هنوز زوده براش که بخواد چنین صفحه نمایشی رو تولید کنه. فعلا تو 16 میلیون رنگش مونده... این رزولوشن رو اگه بخوای تو صفحه موبایل جا بدی اندازه هر پیکسل میدونی چه قدر میشه ؟ اینم خیلی خنده داشت.
    سونی اگه بخاد ال سی دی 16 ملیون بذاره که میذاره
    الان بزرگترین سازنده ال سی دی و تلویزیون جهانه (البته خودم احساسم بر اینه که سامسونگ ال سی دی های بهتری از سونی داره حالا چه تو موبایل و یا چه تو تی وی ال سی دی ها و ال سی دی های کامپیوتر)
    ولی سونی به یه دلیل این کارو نمیکنه چون داره روش کار میکنه که مثل نوکیا باتری موبایل رو نخوره
    الان نوکیا نتونسته روی باتریهای موبایلهاش که ال سی دی 16 ملیون دارن کنترل داشته باشه و زرت زرت باتری خالی میکنن
    همین ن95 باتریش خیلی ضعیفه (بخصوص اگه ال سی دی همینجور روشن باشه و باهاش فیلم ببینی)

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با حجم حافظه 120 گیگابایتی , حتما باید از میکرو هارد درایو استفاده کرد , تکنولوژی امروز حداکثر 8 ( فوقش 16 ) گیگابایت رو پشتیبانی میکنه ( البته روی حافظه های فلش ) . اگر هم میکرو درایو داشته باشه باید همیشه دو تا باطری پر توی جیبت داشته باشی و به گوشی شلنگ بکشی که وسط مکالمه قطع نشه . سامسونگ یه بار این کار رو توی I300 کرده , ولی استقبال نشد .
    ------------------
    من هم داره مخم سوت میکشه , عمرا سونی اریکسون همچین چیزی بتونه بسازه . نهایت تکنولوژی که خرج کرد P990 بود , دیگه از ابعاد و سرعت پردازنده و این چیزها خودتون حدس بزنید این گوشی حداقل اندازه پرینتر اچ پی 1100 باید ابعاد داشته باشه .
    ------------------
    قراره یه شرکت ساخت گوشی راه بندازم , اولین گوشی که تولید میشه مشخصات زیر رو داره :
    ابعاد 110 در 60 در 3 میلیمتر
    دوربین نیم گیگا پیکسل
    پشتیبانی از 16 باند مخابراتی
    صفحه نمایش 1600 در 1200 multi touch
    پردازنده AMD 3600 Ghz
    حافظه داخلی 20 ترابایت
    و از این جور مزخرفها ,
    حالا کی ساخته میشه بماند .
    Last edited by CD-RW; 10-09-2007 at 15:37.

داره خودمونی میشه mahdiit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اين غول چراغ جادو كي قراره در بياد!!!
    عزيزم اينا 10 ساله ديگه دوربين هاي حرفه اي ديجيتال هم به زور به 10 تا12 رسيدن !! البته بالاتر هم هست ولي خيلي بزرگ هستند و استفاده معمولي ندارند حالا چطور در يه گوشي مي خوان جا بدن من يكي كه موندم اونم سوني اريكسون يه P990 زد همش هنگ مي كنه پردازندش معلوم نيست مال كجاست كه اصلا جون نداره حالا پردازنده 2 گيگا هرتزي !!

عزيزم گوشي ساندويچ نيست كه دو دقيقه اي بخواهي بپيچي كار ميبره فكر فناوري و شركتي مثل نوكيا بيكار نشسته تا بيان بازارش رو بگيرن در سال ميلياردها دلار صرف R&d ميكنن كه N95رو بدن بيرون .

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

اگه به فرض محال همچین گوشی بیاد ، قیمتش سر به فلک میکشه . شاید 10-15 میلیون تمون شاید بیشتر ، کی میخره ؟

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

واقعآ طرح مسخره ای هست
    بابا این همه طرح فیک این چی بود گذاشتید
    با همه ی حرفهای متالیکا موافقم بجز این :

سونی اگه بخاد ال سی دی 16 ملیون بذاره که میذاره
    الان بزرگترین سازنده ال سی دی و تلویزیون جهانه (البته خودم احساسم بر اینه که سامسونگ ال سی دی های بهتری از سونی داره حالا چه تو موبایل و یا چه تو تی وی ال سی دی ها و ال سی دی های کامپیوتر)
    ولی سونی به یه دلیل این کارو نمیکنه چون داره روش کار میکنه که مثل نوکیا باتری موبایل رو نخوره
    الان نوکیا نتونسته روی باتریهای موبایلهاش که ال سی دی 16 ملیون دارن کنترل داشته باشه و زرت زرت باتری خالی میکنن
    همین ن95 باتریش خیلی ضعیفه (بخصوص اگه ال سی دی همینجور روشن باشه و باهاش فیلم ببینی)
    اصلا چه ربطی داره این مقایسه شما تلویزیون چه ربطی به ال سی دی گوشی داره اون یک تکنولوژی او یک تکنولوژی دیگه که امرن سونی اریسکون خودش رو هم بکشه به این تکنولوژی دست نخواهد یافت ایشالاه 1 .2 سال دیگه دوما نکنه شما توی شرکت سونی اریکسون کار میکنی که میگی که داره روش کار مکنه تا باتری رو نخوره

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

آنوس یک دوربین 21 مگاپیکسلی ، قیمت پایه 7.2 میلیون تومان :

Canon announced the new EOS-1Ds Mark III digital SLR camera. Canon EOS-1Ds Mark III features a 21 Megapixel Full-frame CMOS image sensor, dual “DIGIC III” image processors and it supports Framing and shooting subjects using the camera’s 3-inch LCD screen.

The Canon EOS-1Ds Mark III will be shipped in November and will be priced at$7,999

داره خودمونی میشه rshr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ديار مهر

پيش فرض

مونیتور 19 اینچ حداکثر رزلوشن1024 * 1280 داره
    من راضیم

اون وقت این...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •