هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم( عکسشو )
همچین گوشی ای با این امکانات باید از نظر اخبار بترکونه
هرچی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم( عکسشو )
همچین گوشی ای با این امکانات باید از نظر اخبار بترکونه
دوست عزیز کاملا باهات موافقم دوستان خیلی خیال پردازند خیلی هم جو گیر شدند تیتر تاپیک رو ادم میبینه از خنده رو در بور میشهW1i غول سوني اريكسون واقعا یک خیال پرداری تمام عیاره در پست قبلیم هم گفتم این یک گوشی Fake و فقط یک طرح فتوشاپی همین
ایم عکسه خیلی کج و کوله هست !
من از این بهتر با فتوشاپ درست میکنم !!
واقعآ طرح مسخره ای هست
بابا این همه طرح فیک این چی بود گذاشتید
با همه ی حرفهای متالیکا موافقم بجز این :
سونی اگه بخاد ال سی دی 16 ملیون بذاره که میذارهسونی اریکسون هنوز زوده براش که بخواد چنین صفحه نمایشی رو تولید کنه. فعلا تو 16 میلیون رنگش مونده... این رزولوشن رو اگه بخوای تو صفحه موبایل جا بدی اندازه هر پیکسل میدونی چه قدر میشه ؟ اینم خیلی خنده داشت.
الان بزرگترین سازنده ال سی دی و تلویزیون جهانه (البته خودم احساسم بر اینه که سامسونگ ال سی دی های بهتری از سونی داره حالا چه تو موبایل و یا چه تو تی وی ال سی دی ها و ال سی دی های کامپیوتر)
ولی سونی به یه دلیل این کارو نمیکنه چون داره روش کار میکنه که مثل نوکیا باتری موبایل رو نخوره
الان نوکیا نتونسته روی باتریهای موبایلهاش که ال سی دی 16 ملیون دارن کنترل داشته باشه و زرت زرت باتری خالی میکنن
همین ن95 باتریش خیلی ضعیفه (بخصوص اگه ال سی دی همینجور روشن باشه و باهاش فیلم ببینی)
با حجم حافظه 120 گیگابایتی , حتما باید از میکرو هارد درایو استفاده کرد , تکنولوژی امروز حداکثر 8 ( فوقش 16 ) گیگابایت رو پشتیبانی میکنه ( البته روی حافظه های فلش ) . اگر هم میکرو درایو داشته باشه باید همیشه دو تا باطری پر توی جیبت داشته باشی و به گوشی شلنگ بکشی که وسط مکالمه قطع نشه . سامسونگ یه بار این کار رو توی I300 کرده , ولی استقبال نشد .
------------------
من هم داره مخم سوت میکشه , عمرا سونی اریکسون همچین چیزی بتونه بسازه . نهایت تکنولوژی که خرج کرد P990 بود , دیگه از ابعاد و سرعت پردازنده و این چیزها خودتون حدس بزنید این گوشی حداقل اندازه پرینتر اچ پی 1100 باید ابعاد داشته باشه .
------------------
قراره یه شرکت ساخت گوشی راه بندازم , اولین گوشی که تولید میشه مشخصات زیر رو داره :
ابعاد 110 در 60 در 3 میلیمتر
دوربین نیم گیگا پیکسل
پشتیبانی از 16 باند مخابراتی
صفحه نمایش 1600 در 1200 multi touch
پردازنده AMD 3600 Ghz
حافظه داخلی 20 ترابایت
و از این جور مزخرفها ,
حالا کی ساخته میشه بماند .
Last edited by CD-RW; 10-09-2007 at 15:37.
اين غول چراغ جادو كي قراره در بياد!!!
عزيزم اينا 10 ساله ديگه دوربين هاي حرفه اي ديجيتال هم به زور به 10 تا12 رسيدن !! البته بالاتر هم هست ولي خيلي بزرگ هستند و استفاده معمولي ندارند حالا چطور در يه گوشي مي خوان جا بدن من يكي كه موندم اونم سوني اريكسون يه P990 زد همش هنگ مي كنه پردازندش معلوم نيست مال كجاست كه اصلا جون نداره حالا پردازنده 2 گيگا هرتزي !!
عزيزم گوشي ساندويچ نيست كه دو دقيقه اي بخواهي بپيچي كار ميبره فكر فناوري و شركتي مثل نوكيا بيكار نشسته تا بيان بازارش رو بگيرن در سال ميلياردها دلار صرف R&d ميكنن كه N95رو بدن بيرون .
اگه به فرض محال همچین گوشی بیاد ، قیمتش سر به فلک میکشه . شاید 10-15 میلیون تمون شاید بیشتر ، کی میخره ؟
اصلا چه ربطی داره این مقایسه شما تلویزیون چه ربطی به ال سی دی گوشی داره اون یک تکنولوژی او یک تکنولوژی دیگه که امرن سونی اریسکون خودش رو هم بکشه به این تکنولوژی دست نخواهد یافت ایشالاه 1 .2 سال دیگه دوما نکنه شما توی شرکت سونی اریکسون کار میکنی که میگی که داره روش کار مکنه تا باتری رو نخوره![]()
آنوس یک دوربین 21 مگاپیکسلی ، قیمت پایه 7.2 میلیون تومان :
Canon announced the new EOS-1Ds Mark III digital SLR camera. Canon EOS-1Ds Mark III features a 21 Megapixel Full-frame CMOS image sensor, dual “DIGIC III” image processors and it supports Framing and shooting subjects using the camera’s 3-inch LCD screen.
The Canon EOS-1Ds Mark III will be shipped in November and will be priced at$7,999
مونیتور 19 اینچ حداکثر رزلوشن1024 * 1280 داره
من راضیم
اون وقت این...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)