تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: همه چيز از سری ترين تا ريزترين نکات در مورد مامور۴۷

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2011 یعنی یه وقفه طولانی با نسخه قبلی . سازندگانش باید احمق باشن که انقدر فاصله بین دو نسخه بزارن . به نظر من 2009 واقعی تر هست . چون اگر 2011 باشه خیلی از طرفداران پر و پا قرصش رو هم از دست میده

2011 باید با بچه هامون بشینیم بازی کنیم دیگه

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

منبع اصلی gamespot و اکثر سایت هایی که درباره Hitman 5 نوشتن تاریخ ریلیز رو 2009 معرفی کردن
    برای مثال

سایت vgreleases.com:
    Q4 2009 (160 days left)

البته بعضی ها هم نوشته بودن 2010 ولی 2011 خیلی کم بود
    به نظر شما سایت های معروفی مثل gamespot دروغ می نویسن؟؟
    البته من هم تعجب کردم که تو همه ی بعضی سایت ها مثل gamespot نوشته 2009 و تو سایت Eidos هیچ خبری از تاریخ انتشار نسخه 5
    نیست
    من میگم اگه قراره 2009 منتشر بشه حتما باید تا الان یه خبر رسمی چند تا عکس یا تریلری ازش پخش میشد

پس احتمالا برای 2010 یا 2011 پخش میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

راستی من در پست 4 یه سوال پرسیده بودم ... کسی جوابشو میدونه؟!!!
    فکر کنم این قسمت از متن جوابتون باشه:

او اكنون در خانه است و خود را براي نفوذ به ويلاي الکساندر آماده مي كند او مي داند شايد جان خودش را هم از دست بدهد ولي ماموريت غير ممكني براي او وجود ندارد.در همين حين دايانا براي اولين بار با 47 رو به رو مي شود... دايانا ماموري است كه در تمام اين سالها كه شماره 47 مامور در گروه قاتلين بين المللي بود او را كمك كرده است و به او در مورد افراد فاسدي كه بايد مي كشت اطلاعات مي داد...ولي اين براي اولين بار بود كه او وارد شده بود...او براي چه موضوعي پيش شماره47 آمده بود...شماره47 وقتي كه فهميد دايانا آمده است روي صندلي نشست و باز به نقشه ويلا نگاه كرد چطور مي تواند وارد شود."اين كار غير ممكنه تو نمي توني اين كار رو انجام بدي خيلي خطرناكه" ولي صحبت هاي دايانا روي شماره 47 اثري نداشت.در همين لحظه دايانا آروم به پشت شماره 47 رفت و با آمپولي او را از پا در آورد .چند دقيقه بعد ماموران الكساندر وارد شدند و جنازه را بردند. آيا دايانا با الكساندر همكاري كرده است؟
    خداحافظ آقاي 47:شخصيت شماره 47 شخصيت كمي نبود حتي براي الكساندر ، او اكنون شماره 47 را به كليساي خود در درون ويلاي بيرون شهر خود برده است.ماموران او با لباس هاي مشكي بر روي صندلي نشسته اند و جنازه بي جان شماره 47 بر روي محلي بر روي يك سنگ وجود داردو پدر روحاني بالاي سر او در حال خواندن دعا براي آمورزش او است. دايانا به همراه الكساندر و وكيل الكساندر در كنار او قرار دارند. دايانا روجه لبي به لب خود ميزند و تفنگ هاي شماره 47 رو در مي آورد و رو به الكساندر"او هميشه اين دوتفنگ رو همراه داشته فكر كنم هنگام خاكستر شدنشم دوست داشته باشه اينا رو داشته باشه!!" الكساندر صحبتي نكرد و دايانا تفنگ ها را در دست هاي بي جان 47 جا داد و براي آخرين بار بوسه اي از شماره47 گرفت و بعد از خداحافظي خارج شد...بدن بي جان شماره 47 به همراه تفنگهايي كه به صورت ضربدري درون دستانش هست به خواب فرو رفته اند. خوابي ابدي.....پدرروحاني در حال تمام كردن دعايش هست و بيشترين ماموران و حتي الكساندر و وكيلش هم در بيرون در ايستادند حتي آنها قدرت ديدن سوختن او را ندارند.همه چيز تار هست ولي كم كم بهتر مي شود، دست ها سرد هست ولي كم كم راه مي افتد ... او در حال بيدار شدن است .. و بعد از حس تفنگ ها در دستانش احساس زنده بودن دوباره مي كند با يك حركت چهار مامور مقابل او از پاي در آمده بودند ...و با شنيدن صداي شليك پدرروحاني به سرعت از كليسا خارج مي شود و به همراه وكيل و الكساندر كه بر روي چرج دستي نشته است فرار را برقرار مي كنند و ماموران يكي پس از ديگري وارد كليسا مي شوند. صداهاي شليك بيشتر و بيشتر مي شود...و ناگهان سكوت همه جا را فرا مي گيرد. الكساندر دلهره عجيبي دارد .. و با ترس به اطراف نگاه مي كند . شايد ماموران شماره 47 را كشته اند ولي شايد شماره47 ماموران را كشته باشد او به سرعت به سمت ماشين خود حركت مي كند ولي از چيزي كه مي بيند جم نمي خورد و به سرعت تفنگ خود را در مي آورد ولي زودتر از او تيري است كه بر سر او اصابت مي كند. وكيل و پدرورحاني نيز در كنار در خروجي در حال داد و فرياد هستند ولي ديگر دير شده است و آنها نيز به بلاي رئيس خود دچار مي .شوند
    واقعيت:بعد از اين اتفاق شماره47 تازه متوجه كار دايانا مي شود ، دايانا راهي براي شماره 47 براي ورود به ويلا پيدا كرده و اون با استفاده از آمپول مرگ و آنتي آمپول است{بله آن روجه لب آنتي مرگ بوده است كه پس از بوسه...}شماره47 خوشحال از اينكه به دايانا اعتماد كرده و خبر زنده ماندن او .به زودي از طريق تلفن به دايانا نيز مي رسد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فکر کنم این قسمت از متن جوابتون باشه:
    ممنون دوست عزيز ،،، منظورم اين بود که من هيچ ويدئو ايی از اين مطالبی که شما فرموديد نديدم ،،، ميخوام ببينم از کجا ميشه پيداش کرد ،،، اينکه
    diana با hitman روبرو ميشه و غيره ،،، شايد اون cd های blood money که من داشتم مشکل داشته ،،،

برای
    hitman 5 حتی يه title هم درست نشده چطوری ممکنه 2009 يا 2010 بياد !!!!

codename 47
    contracts
    silent assassin
    blood money

?????????

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ببینم تو اون مرحله آخر باید خودمون بلند میشیدیم یا صبر می کردیم تا بلند بشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

ممنون دوست عزيز ،،، منظورم اين بود که من هيچ ويدئو ايی از اين مطالبی که شما فرموديد نديدم ،،، ميخوام ببينم از کجا ميشه پيداش کرد ،،، اينکه
    diana با hitman روبرو ميشه و غيره ،،، شايد اون cd های blood money که من داشتم مشکل داشته ،،،

برای
    hitman 5 حتی يه title هم درست نشده چطوری ممکنه 2009 يا 2010 بياد !!!!

codename 47
    contracts
    silent assassin
    blood money

?????????

یعنی نسخه شما اصلا ویدیو نداشت؟

خود بازی نشون میده که diana میاد و با یه آمپول 47 را بیهوش میکنه و بعد از اون مرحله هم دوباره نشون میده که زنگ میزنه (احتمالا به رابط ها) و میفهمه که 47 زنده است

احتمالا نسخه شما از اینایی هست که چند بازی تو یه DVD هست! اومدن حجمشو کم کنن فیلماشو حذف کردن!

7. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

ببینم تو اون مرحله آخر باید خودمون بلند میشیدیم یا صبر می کردیم تا بلند بشه ؟
    سلام

اگه صبر کنی پایان (مرگ) هیتمن را میبینیباید خودت خیلی سریع جهت ها یا WSAD را با هم فشار بدی تا ضربان قلبش بره بالا و بلند شه

9. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_rafie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یعنی نسخه شما اصلا ویدیو نداشت؟

خود بازی نشون میده که diana میاد و با یه آمپول 47 را بیهوش میکنه و بعد از اون مرحله هم دوباره نشون میده که زنگ میزنه (احتمالا به رابط ها) و میفهمه که 47 زنده است

احتمالا نسخه شما از اینایی هست که چند بازی تو یه DVD هست! اومدن حجمشو کم کنن فیلماشو حذف کردن!
    ای بابا !!! حالا میرم توی youtube میگردم ببینم میشه اون ویدئو هارو پیدا کرد یا نه ..... الانم دیگه hitman جایی پیدا نمیشه که بشه یه نسخه کاملش رو خرید ... حیف شد .... ممنون که جوابم رو دادی .....

11. این کاربر از amir_rafie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •