w950 ام پی 3 پلیر خیلی قوی داره.
w950 ام پی 3 پلیر خیلی قوی داره.
شاید اگه 1 ماه پیش این سوال رو کسی ازم میپرسید بدون شک میگفتم K800 ولی الان با توجه به قیمت مناسب W950 و با توجه به کیفیت صدا و حافظه ی بالا و ال سی دی با کیفیت و تاچ اسکرینش W950 رو توصیه میکنم !
w950 عالیه
من همین امروز گرفتم خیلی باهاله
منم نیاز به دوربین ندارم
100% میگم W950 ..... از هر لحاظ نسبت به K800 برتری داره
كسي نميدونه گوشي هاي موجود W950 تو بازار همه چيني هستن يا ميشه گوشي اصل هم گير آورد؟
ثانيا اينكه گوشي هاي چيني از نظر كارايي و بلندي صدا مشكلي ندارن؟
ساسان جان! شما كه تازه گرفتي گوشيت ساخت چينه؟ ازش راضي هستي؟
متشكرم از همگي.
ببین دوست عزیز پاسخ شما رو توی اون تاپیکی که خودتون درست کردید بچه ها دادن ولی اینجا من تکرار میکنم که احیانا اگر کسی سوالی مثل شما رو داره جوابش رو بگیره
ببین دوست عزیز بذار برات بگم بیشتر گوشیهای سونی اریکسون توی چین هستش اصلا اصالتا چینی و تحت نظر سونی اریکسون هستش. و شما دوست عزیز نباید این مدلها رو که کم هم نیستن با این سری گوشیهای چینی که جدیدا توی بازار اومدن و اکثرا چندین اسپیکر دارن مقایسه بکنید.
کیفیت این گوشی فوق العاده بالا هستش و برای ام پی3 خیلی خوبه.
ولی من جوری که از صحبتهای شما فهمیدم شما مثل اینکه یکی از الگوهای خریدتون بلندی صدای اسپیکر هستش که توی این مدل صدای ضعیفی پخش میشه ولی فوق العاده باکیفیت و توی هندسفری نمونه هستش. تاچ اسکرین خیلی خوبی داره به صفحه کلیدش هم بعد از یک هفته عادت میکنید . ولی توجه کن که وقتی گوشی رو گرفتی همون لحظه آپدیتش بکن چون مشکل کمی صدا تاحدودی رفع خواهد شد و بعضی عیوبش هم برطرف میشه.
همونطور که زیمکا جان گفتند گوشی ها ساخت چینه
بله مال منم ساخت چینه و من ازش خیلی راضی ام![]()
دوستان همه رو گفتيد الا اينكه چطوري ميشه اصلي و تقلبي بودنش رو تشخيص داد؟
برو با گارانتی سیتادل بخر فوقش د10-15 تومان بیشتر خرج میکنی مطمئن باش که اصله
در ثانی فکر نکنم که تقلبی داشته باشه و شما با هر گارانتی زپرتی که بگیرید اصل هستش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)