Corvete عزیز باید ببخشید واقعا یادم رفته بود چرا گوشزد نکردی؟ شرمندت شدم. راستش چون تو پسی موب گذاشته بودم دیگه اینجا نزاشتم. اگه یه سر به اونجا بزنی میتونی تو بخش آموزش های ویدئویی پیداش کنی. یه سر به اونجا بزن تا آدرسشو بهتون نشون بدم.
Corvete عزیز باید ببخشید واقعا یادم رفته بود چرا گوشزد نکردی؟ شرمندت شدم. راستش چون تو پسی موب گذاشته بودم دیگه اینجا نزاشتم. اگه یه سر به اونجا بزنی میتونی تو بخش آموزش های ویدئویی پیداش کنی. یه سر به اونجا بزن تا آدرسشو بهتون نشون بدم.
حرف نداری آقا ناصر. شما نیستی آخه.؟؟!! چشم حتما میام میبینمش . خیلی ممنون![]()
دوست عزیز اقا ناصر گل این سیم که حرفشه کار دسته من داد مجبورم کرد که گوشی رو فلش کنم راستی کسی میدونه کابل usb v3x رو تو بازار میشه گیر اورد؟ چنده نمیدونم چرا کابل گوشیم قطی پیدا کرده
بله گیر میاد تورج جان.فراوان هم هست. اسمش standard miniusb هست اگر اشتباه نکنم. کابله اکثره
دوربینهایه دیجیتال و mp3 پلیر ها از همین نوع هست. قیمتم نباید از 5000 بیشتر باشه.
ولی من با همین سیم کیفیت عکاس گرفتن رو 3 برابر تقویت کردم. اگه درست کار کنید صد در صد جواب میده.
![]()
قربونت برم. شرمندم کردی .شما لطف دارید نسبت به بنده. اگه اینترنت درست بشه هر روز به سایت سر میزنم ولی...![]()
انشاالله که مشکلت حل میشه ناصر جان. امیدوارم زود تر بیای اینجا تا از شما بیشتر بیاموزیم![]()
دوست عزیز corvete جان من با کابل v3i امتحان کردم اما خوب pc نمیشناسه گوشی روداره عصبانیم میکنه
من همه مراحل رو از روی همون اموزش طی کردم اما نمیدونم چرا این جوری شددر ضمن من با بالا اومدن اون سایت مشکل پیدا کردم بالا نمیاد
![]()
ببین تورج جان اگر رویه حالت memory card باشه نیازی به شناختن نداره.
پس اگر در این حالت هم مشکل داری. از اتصالاته (کابل).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)