دوستان از ارسال نظرهای شخصی خودداری کنید،این گونه پست ها خلاف قوانین انجمن هست.......
دوستان از ارسال نظرهای شخصی خودداری کنید،این گونه پست ها خلاف قوانین انجمن هست.......
تا االان این نتیجه حاصل شد .
Yes! Pluto is a planet (15912 votes
No! Pluto is not a planet (3580 votes
سلام
کلا تمام کسانی که میگن پلوتو باید بمونه بر اساس یک حالت احساسی هست که به پلوتو دارند،پلوتو اصلا چیز جالبی نیست،با قوانین سیارات هم مغایرت داره.......همین هشت سیاره خیلی بهتره ،اگه پلوتو رو برگردونن شاید به تعداد سیارات اضافه هم بشود.......پس همون بهتر که به عنوان یک کوتوله بهش نگاه کنیم....
دمه شما گرم حرف دله مارو زدی این چیزی بود که می شه یه جوابه منطقی حسابش کرد
سلام
کلا تمام کسانی که میگن پلوتو باید بمونه بر اساس یک حالت احساسی هست که به پلوتو دارند،پلوتو اصلا چیز جالبی نیست،با قوانین سیارات هم مغایرت داره.......همین هشت سیاره خیلی بهتره ،اگه پلوتو رو برگردونن شاید به تعداد سیارات اضافه هم بشود.......پس همون بهتر که به عنوان یک کوتوله بهش نگاه کنیم....اگه واقعا همون طور که آقای فیلیپس می گن باشه چی .دمه شما گرم حرف دله مارو زدی این چیزی بود که می شه یه جوابه منطقی حسابش کرد
یعنی فقط 4% از 9000 عضو انجمن بین المللی نجوم آماتوری ، تو جلسه ی رای گیری حاضر بودن !!
حداقل دوباره باید در مورد این موضوع تصمیم گیری بشه ... فعلا که تعدا موافقین 5 برابر مخالفین هست .
با تشکر .
من که همچین چیزی رو ندیدم
اینی که می گین از کجا گرفتبن ؟ به ما هم بگین
مثل اینکه متن پست اول رو دقیقا نخوندین .
تو خود سایت هم من دیدم ... این هم متن انگلیسی .
Only 4% of the IAU's 9,000 astronomers were present at the General Assembly where Pluto was demoted. Some say that's not enough: A decision with such cultural and scientific impact should be based on a wider sampling of experts.
Maybe even laypeople should have a say. After all, the word "planet" is much older than the IAU. It's Plain Language, and not the property of astronomers alone.
o
شاید خوب دروغ باشه ها من که به هیچ وجه مطمئن نیستم چون عکسشو دیددم اگه این همه آدم 4 درسد بودن خوب حتما کل اختر فیزیک دانانه دنیا رو حساب کرده بعدشم اگه اون 96 نفر مخالف بودن می یومدن رای منفی می دادن که پولو تو حذف نشه اینم در نظر بگیرین که شاید حتی این سایت هک شده باشه یا حتی بد تر فیشینگ باشه باز می گم من اصلا به این سایت اطمینان ندارم که همچین حرفی رو روش رسما زده
در این مورد یک نفر غیر متخصص و مخالف حذف پلوتو این حرف رو زده از آخر جمله معلومه،مگه میشه از 9000 هزار نفر فقط 4 درصد حاضر باشند..پس 8640 نفر دیگه کجا بودند؟؟؟؟Only 4% of the IAU's 9,000 astronomers were present at the General Assembly where Pluto was demoted. Some say that's not enough: A decision with such cultural and scientific impact should be based on a wider sampling of experts.
Maybe even laypeople should have a say. After all, the word "planet" is much older than the IAU. It's Plain Language, and not the property of astronomers alone.
اون 8640 نفر رفته بودن لالا D: 4 درصدي هم كه بودن اونايي بودن كه دلشون به حال ما سوخته بود اومده بودن كه اين تاژيك شكل بگيره "خيلي هم بي مزه م خودم اينجا يخ كردم نمي دونم كه شما چه حالي دارين ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)