تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: دو گوشی جدید نوکیا N81 8G And N95 8G

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

بهراد خيانت؟
    خیانت چیه داش رضا
    همچین میگی انگا خنجر کردم تو قلب سونی
    بابا گوشی که خوشم بیاد میخرم
    حالا هر مارکی باشه
    توی اون تاپیک هم گفتم نوکیا ن95 خیلی گوشی عالی هست و من دوست دارم داشته باشمش ولی اگه بخوام پول بابتش بدم میرم دبلیو 960 میخرم
    اگرم بخوام یه کمرا فون انتخاب کنم میرم سر وقت ک850
    اگرم یه روزی نخواستم از سری دبلیو برای موزیک گوش کردن استفاده کنم میرم 5700 رو میخرم چون گوشی خوبیه و من بهش اعتقاد دارم ولی نه در حد سونی

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خیانت چیه داش رضا
    همچین میگی انگا خنجر کردم تو قلب سونی
    بابا گوشی که خوشم بیاد میخرم
    حالا هر مارکی باشه
    توی اون تاپیک هم گفتم نوکیا ن95 خیلی گوشی عالی هست و من دوست دارم داشته باشمش ولی اگه بخوام پول بابتش بدم میرم دبلیو 960 میخرم
    اگرم بخوام یه کمرا فون انتخاب کنم میرم سر وقت ک850
    اگرم یه روزی نخواستم از سری دبلیو برای موزیک گوش کردن استفاده کنم میرم 5700 رو میخرم چون گوشی خوبیه و من بهش اعتقاد دارم ولی نه در حد سونی
    دوستان سلام
    ایول داش بهراد
    خوب شد نباید فقط از یه برندحمایت کرد باید به نیازمون فکر کنیم نه به برند

پروفشنال DJ_IT_110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این میگن یه طرفدار بدون تعصب

ایشاالله آقا بهراد الگویی برای طرفداران متعصب نوکیا وسونی باشه ...

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

مرسی
    خداییش اگه گوشی از دو برند خوب باشه و ارزش خریدن رو داشته باشه آدم اونو میخره
    خداییش سونی اریکسون گوشیهاش نسبت به قیمتش ارزون تر از نوکیاست (همچنین یه سری آدم هستن دوست دارن که هر چی دارن از اون مارک باشه . مثلآ من خودم خیلیها رو میشناسم که عاشق سونی هستن و یا حتی مارکهایی مثل مولینکس یا شارپ یا aeg و... . دلیلشم فهمیدم چون واقعآ اون قدیم ها اینها جنسهای عالی بودن و اسمشون توی ذهن مردم مونده و همه دوست دارن هر چی دارن از اون مارک باشه)
    حالا اگه یه نفر مارک نوکیا تو ذهنش هست و از اون خاطره ی خوبی داره میتونه از اون شرکت خرید کنه
    برای یه سری هم شاید همین مارک که جنسش واسمون خوب کار کرده و خاطره ی خوبی بجا گذاشته واسه اونا خاطره ی بدی به جا گذاشته باشه و اون دوست نداشته باشه جنسی که میخره از اون مارک باشه
    ....
    بازم سلیقه ای هست
    ولی خداییش نوکیا هم یه قول تو صنعت ارتباطات هست که واقعآ جای احترام داره
    خداییش من خیلی از ن95 خوشم میاد و اونموقع که میخاستم داشته باشمش اون تک بود و هیچ گوشی اینجور با این امکانات نبود ولی خاب از اونور قیمتش 1 تومن بود که من پولشو نداشتم
    ولی حالا که گوشیهای هم ردش از اون مارکی که من دوست دارم اومده ترجیح میدم از اون مارک گوشی داشته باشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

[IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/hamid/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

function ImgShw(ID, width, height, alt) { var scroll = "no"; var top=0, left=0; if(width > screen.width-10 || height > screen.height-28) scroll = "yes"; if(height < screen.height-28) top = Math.floor((screen.height - height)/2-14); if(width < screen.width-10) left = Math.floor((screen.width - width)/2-5); width = Math.min(width, screen.width-10); height = Math.min(height, screen.height-28); var wnd = window.open("","","scrollbars="+scroll+",resizable =yes,width="+width+",height="+height+",left="+left +",top="+top); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write(""+(alt == ""? "تصویر":alt)+"\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write(""); wnd.document.write(""); wnd.document.write(""); wnd.document.close(); } [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوكيا به تازگي گوشي جديدي از سري N با امكانات كامل و بدون نقص ارائه داده است كه به نظر مي رسد مي توان آنرا به عنوان مدل به روز شده N95 در نظر گرفت. اين گوشي كه نوكيا N97 نام دارد از نظر طراحي بسيار شبيه به مدل N95 است و داراي ساختماني كشويي مي باشد،‌ اما ساختمان كشويي اين گوشي دو طرفه نيست؛ دكمه هاي اختصاصي پخش موسيقي اين گوشي در قسمت جلويي آن جاي گرفته اند و ظاهري شبيه به PDA ياكامپيوتر جيبي به اين گوشي بخشيده اند اما در واقعيت N76 يك گوشي تجاري نيست.
    از جمله خصيصه هاي بارز و كليدي نوكيا N97 مي توان به صفحه نمايش 3 اينچي كه در حدود 0.4 اينچ بزرگتر از N95 مي باشد با كيفيت QVGA ، حافظه داخلي 20 گيگابايتي ،‌ دوربين 5 مگاپيكسلي با كيفيت عالي همراه با فلش،‌ 20x بزرگنماييديجيتالي و Carl-Zeiss،‌ قابليت ضبط ويديويي (15 fps)‌ و راديو FM اشاره كرد. باتري اين گوشي نيز تأمين كننده 400 ساعت حالت آماده،‌4 ساعت زمان مكالمه و 24 ساعت پخش موسيقي مي باشد.
    به نظر مي رسد كه نوكيا N97 تا چند ماه آينده وارد بازار جهاني شود.
    تهيه شده در وب سايت پرشين تل
    www.PersianTel.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچسبین به سونی

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

N95 8G
    - 2.8" screen
    - 16M Colors
    - Dual sliding factor
    - 5 MP, carl zeiss with autofocus w/ flash, no camera lens cover
    - VGA recording
    - GPS
    - no office reader and editor
    - no touchscreen technology
    - Wifi, bluetooth, infrared
    - 8G HD, 128 RAM

SE w960i
    - 2.6" screen
    - 260K colors
    - 3.2 megapixel cam, with autofocus, dual flash and basic CYBERSHOT functions, no camera lens cover.
    - touchscreen technology with WALKMAN player with very intuitive display and function
    - media section with PSP-like gui
    - wifi, bluetooth, infrared
    - 128 ram, 8G flash memory
    - optional GPS receiver (you have to buy that from SE)
    - office editor and viewer, PDF viewer
    - easier browsing through the internet bec of touchscreen functionality
    - MEGABASS equalizer

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

تاپيك دوتا بالا تر از اين تاپيك اشتباهي اومده اينجا

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

14

function ImgShw(ID, width, height, alt) { var scroll = "no"; var top=0, left=0; if(width > screen.width-10 || height > screen.height-28) scroll = "yes"; if(height < screen.height-28) top = Math.floor((screen.height - height)/2-14); if(width < screen.width-10) left = Math.floor((screen.width - width)/2-5); width = Math.min(width, screen.width-10); height = Math.min(height, screen.height-28); var wnd = window.open("","","scrollbars="+scroll+",resizable =yes,width="+width+",height="+height+",left="+left +",top="+top); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write(""+(alt == ""? "تصویر":alt)+"\n"); wnd.document.write("\n"); wnd.document.write(""); wnd.document.write(""); wnd.document.write(""); wnd.document.close(); } [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نوكيا به تازگي گوشي جديدي از سري N با امكانات كامل و بدون نقص ارائه داده است كه به نظر مي رسد مي توان آنرا به عنوان مدل به روز شده N95 در نظر گرفت. اين گوشي كه نوكيا N97 نام دارد از نظر طراحي بسيار شبيه به مدل N95 است و داراي ساختماني كشويي مي باشد،‌ اما ساختمان كشويي اين گوشي دو طرفه نيست؛ دكمه هاي اختصاصي پخش موسيقي اين گوشي در قسمت جلويي آن جاي گرفته اند و ظاهري شبيه به PDA ياكامپيوتر جيبي به اين گوشي بخشيده اند اما در واقعيت N76 يك گوشي تجاري نيست.
    از جمله خصيصه هاي بارز و كليدي نوكيا N97 مي توان به صفحه نمايش 3 اينچي كه در حدود 0.4 اينچ بزرگتر از N95 مي باشد با كيفيت QVGA ، حافظه داخلي 20 گيگابايتي ،‌ دوربين 5 مگاپيكسلي با كيفيت عالي همراه با فلش،‌ 20x بزرگنماييديجيتالي و Carl-Zeiss،‌ قابليت ضبط ويديويي (15 fps)‌ و راديو FM اشاره كرد. باتري اين گوشي نيز تأمين كننده 400 ساعت حالت آماده،‌4 ساعت زمان مكالمه و 24 ساعت پخش موسيقي مي باشد.
    به نظر مي رسد كه نوكيا N97 تا چند ماه آينده وارد بازار جهاني شود.
    تهيه شده در وب سايت پرشين تل
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبعش موثقه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •