تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: نصب ویندوز ، برنامه ها و درایورهای همراه تنها در 7 دقیقه

Banned 4Ever baba barghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دمت گرم

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی نه دمتون گرم نباشه
    آخه می دونی چرا؟
    من رفتم یه ویندوز توپ با تمام برنامه ها درست کردم و بعد خواستم رایتش کنم بعد از 45 دقیقه کار کردن و خراب کردن 6 سی دی (خاک به سر شدم)هیچ نتیجه ای نگرفتم البته تو داس که اون رو اجرا کردم یه چیزی اومد و نوشته بود ایمج نگرفته هنوز یعنی ایمج تو سیدی نیست و اونجا بودم که از حال رفتم یعنی 1000 تومن معادل 6 سیدی پر کشید و یه سوال دیگه داشتم و وقتی داشت روی سی دی 1 و 2 و ... رایت می کرد بعد از اینکه تا یه درصدی می رفت ثابت می موند و وریفا میکرد و اونجا بود که پایینشون می دیدم که ضربدر زده ولی من نفهم جو گرفته بودتم و توجه مکردم حالا اگر ممکنه یه کمکی کنید که این ارور چیه راستی یادم اومد ارورش این بود که سکتور درایو ویندوز من با سکتور سی دی فرق می کنه منظورش چیه کمک کنید من هر طور شده اینو می خوام

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سارا خانوم سلام
    به نظر من باید کاری که من می گم بکنید اونم اینه که ویندوز رو پاک کنید و تو درایو سی خودت نصبش کنی

با اجازه

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز که این تاپیک رو زدی
    من این کار رو کردم و روی 5تا سی دی ایمج گرفت و کپی کرد ولی عزیز دل برادر وقتی اون دستور رو می نویسی و اجرا می کنی و درایو سی رو انتخاب می کنی می گه سی دی 1 رو بزار در حالی که سی دی 1 توشه بعد می گه ایمج رو پیدا نکرد این یعنی چی؟

بای

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من این کار رو کردم و جواب داد حالی یه مطلب دیگه شما گفتید روی کامپیوتر دیگه جواب می ده و گفتید باید سخت افزارها نصب
    بشوند حالا این سخت افزار رو باید کاربر به صورت آنالوگ نصب کنه یا خود سی دی ها خودکار سخت افزارهای کامپیوتر طرف رو نصب می کنه فقط خواهش می کنم جواب دقیق و تست شده باشه

ممنون
    بای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

بچه ها من با برنامه
    Norton Ghost
    اين كار رو انجام ميدم واقعا محشره ديگه نصب ويندوز تعطيل همه رو با درايورها و برنامه هاي نصب شدم در هشت دقيقه ميارم چون پشتيبان گرفتم هر كي آموزش ميخود با من تماس بگيره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خوبین توبا جان
    من در مورد برنامه ی قبلی که ایمیج گرفته سوالی کردم اونم اینه که آیا این 6 تا سی دی که ویندوز توش نصبه توی کامپیوتر دیگران سختت افزارها رو اتوماتیک نصب می کنه یا باید آنالوگ نصب کنه یعنی سی دی بزاره و نصب کنه؟

ممنون
    بای

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ُتهران

پيش فرض

خوب مثل اینکه باید خودم جواب این قسمت رو تکمیل کنم.
    باید خدمت عزیزان عرض کنم اگه شما از Ghost تحت Dos استفاده کنید هم میتونید در حیت گرفتن بکاپ فایل مورد نظر رو بدون دردسر روی سی دی رایت کنید و ویندوز بکاپ گرفته شده رو روی هر درایوی که دوست دارید برگردونید . نکته مهم اینه که خود برنامه میتونه یه سی دی کامل به شما بده یعنی اینکه یه سی دی BooTable که کپی خود نرم افزار به همراه فایلهای لازم برای برگردونودن بکاپ حاصل کار با این نرم افزاره . دوستان دقت کنن این کار با خود ویندوز XP به راحتی قابل انجام هستش فقط تنها مشکلش اینه که یه فلاپی لازم داره . من تمامی مواردی رو که گفتم در محل کارم تست کردم و از نتیجه هم راضی بودم . اگر سئوالی براتون پیش اومد خوشحال میشم با من در میون بذارید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ُتهران

پيش فرض

یه توضیح کوتاه بدم دوستان سعی کنن این ویندوز رو روی یه سیستم که خود ویندوز هیچ سخت افزاری رو نمیشناسه نصب کنن و بعد ایمیج بگیرن و مورد دوم اینکه تو این حالت سخت افزار هاتون رو روی سیستم جدید باید نصب کنید و حسن این کار اینه که از درایور های اضافی هیچ خبری نیست البته اگه ویندوز شما با درایور ها ایمیج گرفته شده باشه بازم قابل برگردوندن رو یه سیستم دیگه هست ولی این کار زیاد جالب نیست و پیشنهاد هم نمیشه .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسخ تارتاری شما
    حالا نتیجه چی شد؟
    می شه روی سیستم دیگه این سی دی رو اجرا کرد ولی نه نمی شه من امتحان کردم به هیچ عنوان روی کامپیوار دیگران جواب نمی ده اصلا تو ویندوز نمیاد که بخوای سخت افزار نصب کنی

ممنون
    بای

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •