ممنون دمت گرم
ولی نه دمتون گرم نباشه
آخه می دونی چرا؟
من رفتم یه ویندوز توپ با تمام برنامه ها درست کردم و بعد خواستم رایتش کنم بعد از 45 دقیقه کار کردن و خراب کردن 6 سی دی (خاک به سر شدم)هیچ نتیجه ای نگرفتم البته تو داس که اون رو اجرا کردم یه چیزی اومد و نوشته بود ایمج نگرفته هنوز یعنی ایمج تو سیدی نیست و اونجا بودم که از حال رفتم یعنی 1000 تومن معادل 6 سیدی پر کشید و یه سوال دیگه داشتم و وقتی داشت روی سی دی 1 و 2 و ... رایت می کرد بعد از اینکه تا یه درصدی می رفت ثابت می موند و وریفا میکرد و اونجا بود که پایینشون می دیدم که ضربدر زده ولی من نفهم جو گرفته بودتم و توجه مکردم حالا اگر ممکنه یه کمکی کنید که این ارور چیه راستی یادم اومد ارورش این بود که سکتور درایو ویندوز من با سکتور سی دی فرق می کنه منظورش چیه کمک کنید من هر طور شده اینو می خوام
ممنون
سارا خانوم سلام
به نظر من باید کاری که من می گم بکنید اونم اینه که ویندوز رو پاک کنید و تو درایو سی خودت نصبش کنی
با اجازه
سلام دوست عزیز که این تاپیک رو زدی
من این کار رو کردم و روی 5تا سی دی ایمج گرفت و کپی کرد ولی عزیز دل برادر وقتی اون دستور رو می نویسی و اجرا می کنی و درایو سی رو انتخاب می کنی می گه سی دی 1 رو بزار در حالی که سی دی 1 توشه بعد می گه ایمج رو پیدا نکرد این یعنی چی؟
بای
سلام
من این کار رو کردم و جواب داد حالی یه مطلب دیگه شما گفتید روی کامپیوتر دیگه جواب می ده و گفتید باید سخت افزارها نصب
بشوند حالا این سخت افزار رو باید کاربر به صورت آنالوگ نصب کنه یا خود سی دی ها خودکار سخت افزارهای کامپیوتر طرف رو نصب می کنه فقط خواهش می کنم جواب دقیق و تست شده باشه
ممنون
بای
بچه ها من با برنامه
Norton Ghost
اين كار رو انجام ميدم واقعا محشره ديگه نصب ويندوز تعطيل همه رو با درايورها و برنامه هاي نصب شدم در هشت دقيقه ميارم چون پشتيبان گرفتم هر كي آموزش ميخود با من تماس بگيره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خوبین توبا جان
من در مورد برنامه ی قبلی که ایمیج گرفته سوالی کردم اونم اینه که آیا این 6 تا سی دی که ویندوز توش نصبه توی کامپیوتر دیگران سختت افزارها رو اتوماتیک نصب می کنه یا باید آنالوگ نصب کنه یعنی سی دی بزاره و نصب کنه؟
ممنون
بای
خوب مثل اینکه باید خودم جواب این قسمت رو تکمیل کنم.
باید خدمت عزیزان عرض کنم اگه شما از Ghost تحت Dos استفاده کنید هم میتونید در حیت گرفتن بکاپ فایل مورد نظر رو بدون دردسر روی سی دی رایت کنید و ویندوز بکاپ گرفته شده رو روی هر درایوی که دوست دارید برگردونید . نکته مهم اینه که خود برنامه میتونه یه سی دی کامل به شما بده یعنی اینکه یه سی دی BooTable که کپی خود نرم افزار به همراه فایلهای لازم برای برگردونودن بکاپ حاصل کار با این نرم افزاره . دوستان دقت کنن این کار با خود ویندوز XP به راحتی قابل انجام هستش فقط تنها مشکلش اینه که یه فلاپی لازم داره . من تمامی مواردی رو که گفتم در محل کارم تست کردم و از نتیجه هم راضی بودم . اگر سئوالی براتون پیش اومد خوشحال میشم با من در میون بذارید .
یه توضیح کوتاه بدم دوستان سعی کنن این ویندوز رو روی یه سیستم که خود ویندوز هیچ سخت افزاری رو نمیشناسه نصب کنن و بعد ایمیج بگیرن و مورد دوم اینکه تو این حالت سخت افزار هاتون رو روی سیستم جدید باید نصب کنید و حسن این کار اینه که از درایور های اضافی هیچ خبری نیست البته اگه ویندوز شما با درایور ها ایمیج گرفته شده باشه بازم قابل برگردوندن رو یه سیستم دیگه هست ولی این کار زیاد جالب نیست و پیشنهاد هم نمیشه .
سلام
ممنون از پاسخ تارتاری شما
حالا نتیجه چی شد؟
می شه روی سیستم دیگه این سی دی رو اجرا کرد ولی نه نمی شه من امتحان کردم به هیچ عنوان روی کامپیوار دیگران جواب نمی ده اصلا تو ویندوز نمیاد که بخوای سخت افزار نصب کنی
ممنون
بای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)