کاملا تایید میشه به نظر من بهترین انتخاب هستش در حال حاظر با 65 تومان می تونی همین سی پی یو را بگیری و بقیه پولت را خرج مین رم گرافیک بکن . از لحاظ دما و اورکلاک هم واقعا بی نظیر هستش.
موفق باشی.
کاملا تایید میشه به نظر من بهترین انتخاب هستش در حال حاظر با 65 تومان می تونی همین سی پی یو را بگیری و بقیه پولت را خرج مین رم گرافیک بکن . از لحاظ دما و اورکلاک هم واقعا بی نظیر هستش.
موفق باشی.
نظرتون راجع به giga m55 sli چیه ؟
قیمتش 90 تومنه .
من خودم یس پی یو 4200 اتلون دو سهته ای دارم قد خر هم داره برام کار میکنه الان حدود 85 تومنه
میتونی سی پی یو 5200 رو هم 120 تومن بخری !!!!!!!
مادر برد خودم ام اس ای ک9 اولترا برد خیلی خوبیه ولی اذیتت میکنه
بهت ایسوز ام 2 ان ایm2ne رو پیشنهاد میکنم برد عالیه هست فقط خرابیش زیاده بگو همونجا کی میخری برات تست کنن
نظر من رو4.2 هست هم پول کمتری میدی و هم از اون بیشتر برای گیم نیاز نیست مثلا کریسیس به اون عضمت برای فول دیتیل به 3.8 احتیاج داره
قیمت
1200=85
5200=120
4800=95
m2ne=106
k9ultra=102
در ضمن به کمتر از چیپ 570 اولترا رضایت نده
به به , عزیز دلم .
چه عجب از اینورا .
خیلی ممنون از راهنماییت .
اینیکه من گفتم sli ه ها
GIGABYTE - M55SLI-S4
AMD - Socket AM2 - nVIDIA nForce4 SLI Chipset - DDR2 800 - 2 PCI Express -SOUND+Gigabit LAN+SATA+1394
دنبال اس ال ای نری بهتره !!!!!!!!!!!!!پول دو تا کارت دادن اشتباهه
ادم اون موقع که بخاد دوتا کارت بخره یه هو بره یه شاخ ت رو بخره بهتره ضرر کمتری هم میکنه
دروددنبال اس ال ای نری بهتره !!!!!!!!!!!!!پول دو تا کارت دادن اشتباهه
ادم اون موقع که بخاد دوتا کارت بخره یه هو بره یه شاخ ت رو بخره بهتره ضرر کمتری هم میکنه
100% باهات موافقماما اگه مایه دارین و اصلا ضرر براتون مهم نیست میتونین حالشو ببرین
![]()
به نظر من intel core 2 duo 2140 عالی هست هم 65 نانومتری و خیلی خنک تر از همرده amd خود که همون 3800 میباشد قابلیت اور خیلی بالای داره و در نرم افزار آفیس و حسابداری خیلی سریعتر از amd جواب میده
فکر میکنم طرفهای 58- 60 تومن هستش
یه مدل دیگه هست که مدل 2160 هستش که قیمتش 80 تومن و فرکانس اون 1.8 هستش
مدل 2140 هم 1.6 میباشد
الان با اومدن این دو مدل خرید 3.8 یا 3.6 amd اشتباه هست
اگر خواستی میتونم بنچشو براتون بزارم
بابا جان الآن همه دنبال sli ن .
کی گفته یه دونه بهتره .
دو تا کارت قدرت رو افزایش میده . همون طور که دو تا رم بهتر از یدونه ست .
آخرش به اینجا میرسیم دیگه
main : giga m55 or asus m2n-e
cpu : AMD 4200 or 4400
مادربرد را حرفه اي بگير
965P شركت MSI
اگر پول داري سري 680i را بگير محشره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)