تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: مقابله با Netsupport Manager

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

ببين ما اينجا يوزرمون تحت شبكه هستش، يعني اگه بخوام با يه اكانت ديگه بيام بالا به درايوهاي Share شده دسترسي نخواهم داشت. پس هر كاري مي‌كنم بايد با همين يوزر (اكانت) انجام بدم. ببين ما بر اساس كاري كه انجام مي‌دهيم دسترسي‌هامون با يوزري خاص كه روي همة كامپيوترها مي‌شه با اون log in كرد تعريف شده.
    مثلاً فكر كن توي يك فروشگاه كارمند فروش از يك كلاينت (مثلاً كامپيوتر شماره 1) مي‌تونه به آمار فروش دسترسي داشته باشه، روي همون كلاينت (همون كامپيوتر 1) انبار دار با يوزر انباردار مي‌تونه موجودي انبار رو چك كنه، حسابدار باز هم روي همون كلاينت مي‌تونه پرونده‌هاي حسابداري رو تحت نظر داشته باشه. حالا همه اين افراد كارهاي خودشون رو روي كلاين ديگه‌اي (مثلاً كامپيوتر شماره 2) مي تونن انجام بدن. با همون سطح دسترسي... حالا به همة اينها اين مورد رو هم اضافه كن كه فقط ادمين مي‌تونه روي اين سيستم برنامه نصب كنه...

پس مسلمه كه من حتي اگه بتونم يوزر جديدي تعريف كنم، با سطح دسترسي مشكل دارم...
    داستان اينه

راستي، از اينكه اينجا مياي و توجه مي‌كني ممنون هستم...

همين

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس بحث از Netsupport بر می گرده به اینکه چجوری دسترسی یه یوزر رو بالا ببریم ...

ببین قبلا یه برنامه داشتم ، که می تونست سطح دسترسی یه یوزر معمولی رو به Admin برسونه . ( که اون برنامه در داس اینکارو انجام میداد نه توی ویندوز ، یعنی باید باهاش بوت میشیدی و این کارو انجام میدادی )

متاسفانه نه الان پیداش می کنم هر چی می گردم ، نه مطمئن هستم که برای یوزر های تحت شبکه کار کنه ...
    چون اطلاعات این یوزر ها در سرور هست .

بازم می گردم پیدا اگه بکنم همین جا میگم بهت .

ولی خب این یه کار نا متعارف هست و اگه به راحتی بشه دورش زد و سطح دسترسی یوزر معمولی رو در شبکه ارتقا داد ، یه جورایی امنیت مایکروسافت زیر سئوال میره ...

از طرف دیگه داشتم فکر می کردم تو نمی تونی برنامه نصب کنی اما شاید بشه یه برنامه مثل اون Internet Lock رو که صفحه قبل گفتم ، به صورت Portable در آورد تا نیازی به نصبش نباشه و فقط اجرا بشه و کارش رو انجام بده ...

باید زمان گذاشت فکر کرد دید چه راه هایی امکان پذیره ....

اگه چیزی به درد بخور پیدا کردم اینجا میزارم .

تا بعد ...

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

پسر تو فوق‌العاده‌اي و حرف نداري، وقتي خودم رو جات مي‌ذارم مي‌گم من اگه جات بودم مي‌گفتم: آها، اينو ديگه من نمي‌دونم و كار من هم نيست...
    ولي همين كه تا اينجا پا بودي عاليه...

خيلي ممنون

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

خداييش دم همتون گرم
    رفته بودم يكي از فروم‌هاي خارجي، همين درخواست رو اونجا دادم، مي‌دونين بهم چي گفتن؟
    گفتن ما نمي‌تونيم كمكتون كنيم، بريد خيلي دوستانه به ادمين بگين كه توي دستگاهتون سرك نكشه!!!!

خداييش همتون اند رفاقتين و معرفت

چاكريم دوباره

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

دوستان
    كسه ديگه‌اي پيشنهادي نداره؟

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . ببین چندتا روش تست کردم ولی متاسفانه روی سرویس پک دو جواب نمیدن و قدیمی هستن .

اما یه سئوال . شما میتونی یوزری رو که باهاش Login هستی ، Logoff کنی و با یه یوزر دیگه در سیستم خودت
    ( نه تحت شبکه = Logon Locally) وارد بشی ؟

مثلا با برنامه ای که صفحه قبل گفتم یه یوزر Admin برا خودت تو سیستم Local بسازی و یوزر محدود خودت رو Logoff کنی و با اون یوزر admin که ساختی وارد بشی .

بعد اونجا تمام برنامه هایی رو که می خوای نصب کنی و تنظیماتی رو که میخوای انجام بدی ( از جمله Internet Lock ) و بعد که برنامه هات نصب شدند دوباره برگردی به یوزر محدودی که داشتی تا به شبکه دسترسی پیدا کنی و از برنامه های نصب شده استفاده کنی ...

؟

تا بعد ...

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

سلام . ببین چندتا روش تست کردم ولی متاسفانه روی سرویس پک دو جواب نمیدن و قدیمی هستن .

اما یه سئوال . شما میتونی یوزری رو که باهاش Login هستی ، Logoff کنی و با یه یوزر دیگه در سیستم خودت
    ( نه تحت شبکه = Logon Locally) وارد بشی ؟

مثلا با برنامه ای که صفحه قبل گفتم یه یوزر Admin برا خودت تو سیستم Local بسازی و یوزر محدود خودت رو Logoff کنی و با اون یوزر admin که ساختی وارد بشی .

بعد اونجا تمام برنامه هایی رو که می خوای نصب کنی و تنظیماتی رو که میخوای انجام بدی ( از جمله Internet Lock ) و بعد که برنامه هات نصب شدند دوباره برگردی به یوزر محدودی که داشتی تا به شبکه دسترسی پیدا کنی و از برنامه های نصب شده استفاده کنی ...

؟

تا بعد ...
    بايد امتحان كنم، پيشنهاد خوبي كردي، فقط مسئله‌اي كه هستش اينه كه من روز از روي يوزر جديدي كه قراره با استفاده از برنامه شما ايجاد كنم، نمي‌تونم به يوزر محدودم دسترسي داشته باشم، اون يه جور اكانت تحت دومين هستش، من وقتي رو دسكتاپش چيزي مي‌ريزم، به هيچ عنوان نمي‌تونم از طريق يك يوزر ديگه اون فايل يا فولدر رو از روي دسكتاپش بر دارم!!!

اين ادمين خاك بر سر حسابي همه چيز رو محدود كرده، ببين تا كجا كه نمي‌تونيم چيزي رو روي روت درايوها save كنيم!!!!

همين

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

نمي‌شه
    اينجا سيستمون تحت دامين استفاده مي‌شه، روي سيستم فقط يه ادمينستريتور تعريف شده كه غيرقابل دسترسيه (پسورد داره) يوزراي ما روي دامين هستش، پس با توجه به ليميت وفوق‌العاده اين امكان هم وجود نداره!!!!!
    ولي مگه مي‌شه اين ويندوز لعنتي يه باگ واسه اين كار نداشته باشه!!! من كه چيزي پيدا نكردم، اميدم به شماهاست...

همين

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

دوستان كسي پيشنهاد بهتري نداره؟

پروفشنال Yazz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Nordic

پيش فرض

اساتيد، دستاي همه بالا رفت؟
    بابا خيلي انتظارم بيشتر بود...
    همين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •