باز هم متشکرم.
بعضی از جاها که باید ورتکس کم باشه تا بتونی راحت کار کنی جسم دارای شکستگی کمی میشه و این آدم رو دچار درد سر میکنه.!!!!!!
راستی یکی به من بگه چجوری عکس رو تو تاپیک میارین. کمکم کنید. اگه کدی چیزی هم داره بنویسین.ممنون میشم.
این V-ray چی هست؟ چند تا از رندر هاشو دیدم ولی خیلی خرابه. رندر مایا که بهتر از v-ray هستش. پس چرا این قدر طرفدار داره؟؟؟؟؟؟
رفیق همه سوالاتتو تویه یه تاپیک بپرس ... لطفا پشت سر هم تاپیک نزن.
خب عکس رو باید تویه یه سایتی مثل tinypic.com آپلود کنی بعد یه لینک بهت میده اون لینک رو تویه پستت بذاری ...
شکستگی جسمهای نربز تو.یه مایا موقع رندر حل میشه ...
در مورد وی ری هم باید بگم که درسته که رندر منتال ری مایا میتونه خیلی خفن دربیاره ولی تنظیمات خیلی سختی داره و یه مقدار پیچیدست ...
اولا که هنگام رندر باز هم یه کم خرابی داره. دوما 3 تا تاپیک بیشتر ندارم که هر کدوم بحثش جدا هست.
دوست عزیز اولا وقتی به قول شما بحثش جداست تاپیک میزنن نه پست !
دومن با منتال ری نمیشه بهتر از وی ری درآورد بلکه میشه مثله اون درآورد. شما هم اگه میگی رندر مایا بهتره یه نمونه بذار ماهم ببینیم.
طرفداران وی ری هم به خاطر سادگی تنظیمات اون و در عین حال حرفه ای بودنه اونه و Quality بالا.
اینو موافقم ...
من هم شدیدا موافقم. حالا میشه یه کم با مکس کنار اومد.![]()
من رو ببخشید چون تازه واردم و این چیزها رو نمی دونم. از همه ی دوستان هم اکس کیوزمی می خوام. پس من رو راهنمایی کنید و به من بگید تاپیک چیه؟ و پست چیه؟ تا بهتر عمل کنم.
من حتی توی دنیای سه بعدی هم میشه گفت تازه واردم. و با مقایسه ی چند تا عکس توی یکی از تاپیک ها
با مایا نظر دادم. حالا نمیدونم دیگه.
v_Ray متریال رو هم رندر میگیره؟؟؟؟
یه عکس هم از یکی از کارای رفقای مایا کار دارم ولی فکر می کنم ناراحت بشه بذارمش!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)