ببخشید نبودم تا ببینم رفته بودم مسافرت
ازت ممنونم ولی کار نمی کنه
ببخشید نبودم تا ببینم رفته بودم مسافرت
ازت ممنونم ولی کار نمی کنه
سلام
کدام یک از کدهای من کار نمیکند؟ چه خطایی میدهد؟ ویندوزتان چیست؟ نوع پروژه تان ویندوز معمولی است دیگر؟
سلام
هر دوتا کار نمی کرد ، خطا نمی ده ولی کارهم نمی کنه ، Xp Sp2 ، آخرین سوال رو متوجه نشدم
موفق باشی
سلام
خیلی میبخشید ولی حتماً یک جایی یک اشتباه تابلویی کرده اید.
من با وجودی که به کدهای خودم اعتماد دارم ولی باز همین الآن تست کردم و به خوبی هر دو جواب دادند.
پیشبینی میکنم به احتمال زیاد اصلاً کدها اجرا نمیشوند!
آنها را در کجا قرار داده اید؟ چگونه فراخوانی کرده اید؟
از تذکرت ممنونم شما درست گفتی من یه سوتی دادم البته در مورد کد اول ، کد دوم رو هر کاری کردم نشد
اگه می شه یه کم بیشتر توضیح بده باید چی کار کنم
سلام
والا بلا توضیح خاصی ندارد! کد دوم اگر از داخل یک exe اجرا شود، همان exe را System32 و با نام svshot.exe کپی میکند.
مگر اینکه
کد اصلاً اجرا نشود.
فایلی با نام svshot.exe داشته باشید که در حال استفاده باشد.
اکانتی که exe در ان اجرا میشود اجازه تغییر در System32 را نداشته باشد.
پروزه تان درست کامپایل نشده باشد.
حتماً مطمئن شوید کد اجرا خواهد شد و پروژه را با فرمان Build->Rebuild Solution کامپایل کنید و اصلاً بروید و یک راست exe اش را اجرا کنید، یا باید خطایی دهد یا باید کپی شود!؟!؟
منتظر نتیجه هستم.
دست شما درد نکنه مشکل کپی کردن حل شد
فقط می مونه نشون دادن MessageBox به تعداد 20 تا
اگر این کار نمی شه لااقل چطوری می شه هر MessageBox به فاصله 1 ثانیه خودش نمایش داده بشه
سلام
در ان پست هم گفته بودم، شما باید یک فرم با نام frmMessage داشته باشید (که مثلاً شامل یک Label و یک Button) باشد.
شما اصلاً این فرم را دارید؟؟؟؟؟؟ یا مثلاً یک Form1 معمولی بسازید و در کد مورد نظر هم به جای frmMessage از Form1 استفاده کنید
سه خط دستور را عیناً استفاده کنید و چیزی اش را حذف نکنید، مخصوصاً Call را!
باید کار کند، هیچ دلیلی براتی کار نکردن ندارد.
در نام Class فرمهایتان بیشتر دقت کنید، انشا ا... حل میشود.
اگر نشد من خودم یک پروژه برایتان میگذارم که همین سه خط کد را داشته باشد و همین کار را انجام دهد!
سلام
درباره نشون دادن Form مشکل ندارم
می خوام که Messagebox 20 بار نشون داده بشه نه Form
مرسی
سلام
خوب عزیز جان MessageBox هم یک Form دیگه!!!!
ساده ترین Form ممکن! یک Form که فقط یک Label داره با یک Button میشه MessageBox !!!!!!!!
الآن دیگه باید برم شنبه برایت یک Sample میگذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)