به نظر من Ea داره در جا میزنه و اگر سری Nfs هم نبود معلوم نبود به چه وضعیتی دچار میشداول از همه Ea بعد
به نظر من Ea داره در جا میزنه و اگر سری Nfs هم نبود معلوم نبود به چه وضعیتی دچار میشداول از همه Ea بعد
به سایت بازی سر بزن تا بفهمی چی میسازه.
اون EA هست که توی ماشین بازی داره میفته. خوشبختانه یوبی خودش رو کشید بالا و امکانش هست یوبی و راکستار در یک سطح برسن تا 2 سال آینده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحتی شاید راکستار دوباره بیفته پایین و یوبی دوباره بره بالا. الان در حال حاظر یوبی در بازیهایی که قراره بیا بالاست.. مثلا همین اسپلینتر سل کانویکیشن آدم رو به کف فرو میبره پرویوهاش و GTA IV اگه دوستان آنتی گیم سر راش سنگ نندازن شاید یک رقابت بین این دو بشه.
اما EA اصلا مونده چیکار کنه.![]()
Last edited by *PiNk PaNTHeR*; 05-09-2007 at 22:33.
اضافه کن: ghost recon advanced warfghiter 2
بازی های Ea در اوایل شروع مدرسه به بازار میاد.....
مثل:
Fifa 08, Nba Live 08. Needfor Speed Pro Street,medal Of Honer Air Born,football Manager
زمانی Ea بازی به بازار عرضه می کنه .می ترکونه.......
من فقط از بازیهای شرکت کاپ کام و اسکوار انیکس خوشم میاد با وجود اینکه هرد نسبت به pc روی خوش نشون نمیدن و کنسولی هستند اما از نظر گرافیگ و بازیها خیلی عالی هستند
کجا گرافیکشون خوبه؟
البته از لحاظ تعداد بازی میترکونه اما از لحاظ کیفیت...
خدایی بازی های EA چیش بده.
هیچ شرکت بازی سازی نیست که بسکتبال و فوتبال بزنه.
؟؟؟؟
بازیهای بسکتبالی که تا بحال ریلز شدن:
فوتبال:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه توجه کنی همشون مال EA نیستن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EA یک Tony hawk's Pro Skater 3 زد که 10 گرفت از گیم اسپات و تموم. آخرین بازیه خوبش God Father بود که 8.1 گرفت به خاطر داستان و یکم نوآوری که اینترورها و اکسترورها جدا نبودن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)