تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 23

نام تاپيک: گوشي zt320 تلويزيون دار

در آغاز فعالیت N77 Satellite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

1

با سلام خدمت همه
    خواهش مي كنم از كساني كه گوشي خاصي رو نخريده اند و يا ندارد با توجه به شنيده ها شون اظهارنظر نكنند تا ديگران هم دچار مشكل نشند. من خودم گوشي تلويزيون دار zt760 كه جديدا اومده رو خريدم با مشخصات زير و الان تقريبا سه هفته است كه دارمش :
    قبل از هر چيز بگم كه بنده نه فروشنده هستم و نه مبلغ فقط يك يوزر هستم :
    تمام كانالهاي تلويزيون رو مي گيره (خوب). بله قبول دارم وسط جاده وقتي سوارتاكسي هستي با سرعت 100 كيلومتر انتظار كيفيت آينه كانال ها رو كه نداريد!!!!!
    ازنظر صدا بلندي هيچ گوشيي بهش نمي رسه و ضمنا كيفيتش هم خوبه .قبول دارم آهنگهاي dj و تكنو رو با بيس و كوبش بسيارقوي روي درجه آخر صدا ممكن بد پخش كنه توجه كنيد آمپلي فاير نخريدم !!!!
    صفحه lcd خوبي داره البته زماني كه تلوزيون نگاه مي كني (بعد از يك يا دو ساعت يه كم داغ ميشه (كه فكر كنم طبيعي باشه )
    سيستم عاملش رو نتونستم پيدا كنم ولي به من گفته شده بود جاوا ست ولي برنامه هاي جاوا رو نمي شناسه (اگه كسي مي دونه لطفا كمك كنه مرسي )
    ebook reader داره و فايلهاي pdb و txt رو تشخيص مي ده
    autoshutdown داره
    دوربينش 1.3 مگاپيكسله ولي واقعا كيفيتش بد نيست
    ضمنا قيمتش 240 تومن بود
    دو 2 تا هم باتري داره و مموري كارت 512 مگ. و بلوتوث ورژن 2
    ضمنا اصلا تقريبا تو اين يه ماه يكبار هم هنگ نكرده است
    خواهشنا اگر كسي راجع به برنامه هاي قابل اجراش چيزي مي دونه help pls

در مورد جاوا عرض كنم كه نميشناسه چون يكي از بچه ها داره و اون هم همين حرف رو ميزد
    و در مورد خريد اين گوشي بگم كه مباركه و انشاالله كه صد سال باهاش كار كني ولي فرض كن كه
    خدايي نكرده يه قطعش مثل LCD اش خراب شه بعد از كجا ميخواهي گيرش بياري دوست عزيز
    قبول كن كه خريدش ريسكه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ممنون از لطف شما
    ولي ميخوام درمورد مثالتون يه مطلبي رو بگم .
    آدم با بدست آوردن يك سري از امكانات مجبور به قبول يك سري از ريسك هاست و البته قبول دارم كه پس از خريد اين گوشي و نه الزاما اين گوشي (تمام گوشي ها ) بايد مراقب بود و از گوشي نگهداري كرد (ما كه مايه دار نيستيم هي گوشي عوض كنيم به عنوان مثال يكي از دوستان من گوشي p990 سوني اريكسون خريد و گوشيش دچار مشكلي شد كه الان پس از يك ماه هنوز نتونسته قطعه معيوب شده رو پيدا كنه اما توجه داشته باشيد تااين لحظه كه من گوشي رو به هر كسي نشون دادم اينقدر هيجان زده شده و علاقه خودشو براي خريدن اين گوشي نشون داده كه پيش خودم مي گم ايكاش من وارد كننده اين گوشيها بودم و مطمئنا با استقبالي كه از اين گوشي ها خواهد شد قطعات هم به وفور پيدا مي شه ضمنا مثلا درمورد lcd كه فرموديد lcd با سايز اين گوشي (يعني به اندازه 2.6 اينچ و 16 ميليون رنگ ) درديگر برندها هم يافت مي شه و پس از سوالاتي كه پرسيدم از چند تعمير كار گفتند كه امكان استفاده از ديگر lcd هاي هم سايز هم هست.
    راستي يه مطلبي هم بگم واسه اونايي كه ممكنه اين گوشي رو بخان بخرند دراين گوشي علاوه بر analog TV گزينه ديگري بنام catv وجود داره كه براي گرفتن كانالهاي كابلي (پولي و يا ماهواره ايست ) اما بايد بگم كه اين امكان با پيغام ممنوعيت از طرف اپراتور بسته شده است و اگر كسي ميگه كه مي تونه با گوشيش ماهواره رو بگيره كاملا نادرست است.
    بازم مي گم اگر كسي روش نصب برنامه رو اين گوشي رو مي دونه help pls ما كه سوادشو نداشتيم
    ضنا اين گوشي قابليت استفاده به جاي webcam رو هم داره . راديوش هم بدون نياز به هندزفري فعال مي شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه absorb3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر کنم ارزششو داشته باشه بخریم

داره خودمونی میشه saeid.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز من هم وقتی تبریز بودم خریدم البته من بدون تلوزیونش رو خریدم چون دوست نداشتم خواست یه سر برو شهناز همه جورش هست ولی اگه نگاه کنی این مدل n881 خیلی خوش دست و نازه تلوزیون نداره ولی نسبت به بقیشون باکلاستره یه رم یک گیگ داره یه بلوتوث هندزفری و یه هندزفریه سیمدار و دو تا باطری و یک کابل یو اس بی با پنج اسپیکر و صفحه لمسی با این حال گوشی نازک و خوش دستیه کیبوردشم خیلی خوبه تازه برعکس بقیه مدلها این یکی ساخت کره هست میتونی باز کنی پشتش رو ببینی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون از لطف شما
    ولي ميخوام درمورد مثالتون يه مطلبي رو بگم .
    آدم با بدست آوردن يك سري از امكانات مجبور به قبول يك سري از ريسك هاست و البته قبول دارم كه پس از خريد اين گوشي و نه الزاما اين گوشي (تمام گوشي ها ) بايد مراقب بود و از گوشي نگهداري كرد (ما كه مايه دار نيستيم هي گوشي عوض كنيم به عنوان مثال يكي از دوستان من گوشي p990 سوني اريكسون خريد و گوشيش دچار مشكلي شد كه الان پس از يك ماه هنوز نتونسته قطعه معيوب شده رو پيدا كنه اما توجه داشته باشيد تااين لحظه كه من گوشي رو به هر كسي نشون دادم اينقدر هيجان زده شده و علاقه خودشو براي خريدن اين گوشي نشون داده كه پيش خودم مي گم ايكاش من وارد كننده اين گوشيها بودم و مطمئنا با استقبالي كه از اين گوشي ها خواهد شد قطعات هم به وفور پيدا مي شه ضمنا مثلا درمورد lcd كه فرموديد lcd با سايز اين گوشي (يعني به اندازه 2.6 اينچ و 16 ميليون رنگ ) درديگر برندها هم يافت مي شه و پس از سوالاتي كه پرسيدم از چند تعمير كار گفتند كه امكان استفاده از ديگر lcd هاي هم سايز هم هست.
    راستي يه مطلبي هم بگم واسه اونايي كه ممكنه اين گوشي رو بخان بخرند دراين گوشي علاوه بر analog TV گزينه ديگري بنام catv وجود داره كه براي گرفتن كانالهاي كابلي (پولي و يا ماهواره ايست ) اما بايد بگم كه اين امكان با پيغام ممنوعيت از طرف اپراتور بسته شده است و اگر كسي ميگه كه مي تونه با گوشيش ماهواره رو بگيره كاملا نادرست است.
    بازم مي گم اگر كسي روش نصب برنامه رو اين گوشي رو مي دونه help pls ما كه سوادشو نداشتيم
    ضنا اين گوشي قابليت استفاده به جاي webcam رو هم داره . راديوش هم بدون نياز به هندزفري فعال مي شه
    تمام موارد بالا تائيد مي‌شه. من هم يك مدل از اين گوشيها دارم. اسمش toshibo هستش و پشتش نوشته ساخت مالزي. فوق العاده خوش دسته و از نظر ظاهري شبه n70 هست. من كه خيلي ازش راضيم. و مطمئناًً وقتي جنسي توي اين حجم وارد بازار تمام كشور ميشه، قطعاتش رو هم بعد از مدتي وارد مي‌كنند. دوستان در مورد اين گوشيها زود قضاوت مي‌كنند و فعلاً روي ماركهاي معروف تعصب الكي بخرج مي‌دن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تمام موارد بالا تائيد مي‌شه. من هم يك مدل از اين گوشيها دارم. اسمش toshibo هستش و پشتش نوشته ساخت مالزي. فوق العاده خوش دسته و از نظر ظاهري شبه n70 هست. من كه خيلي ازش راضيم. و مطمئناًً وقتي جنسي توي اين حجم وارد بازار تمام كشور ميشه، قطعاتش رو هم بعد از مدتي وارد مي‌كنند. دوستان در مورد اين گوشيها زود قضاوت مي‌كنند و فعلاً روي ماركهاي معروف تعصب الكي بخرج مي‌دن.
    با سلام
    گوشي zt760+ كه من خريدم پشتش نوشته كره (اصلا دروغ نوشته چينيه ) ولي متاسفانه شايد شماها يادتون نياد من 29 سالمه يه چيزايي يادمه 15 يا 20 سال پيش وقتي ميگفتن يه جنسي ژاپنيه همه مي گفتن سيس يواش بگو !! بيخوده آشغاله و ...اما الان همه دنبال ژاپني هستن. من يه دوربين عكاسي با مارك سوني 7مگاپيكسل و يه دوربين فيلمبرداري hc36 (مدل سال 2006 -2007 هم دارم كه همه تو بازارميگن ژاپنيه . ولي با تحقيقاتي كه كردم فهميدم كه اصلا شركت سوني كارخونه ويدئو ديجيتالش رو به كشور چين منتقل كرده و عملا درچين و تحت ليسانس سوني توليد مي شه (اين موضوع درمورد كانن هم هست كه كارخونش رو رسما به مالزي منتقل كرده و تمام دوربيناش توليد درمالزي هستند ) ضمنا مي دونيد كه در چين يك جنس با 5 درجه كلاس كيفيتي توليد مي شه كه متاسفانه دربيشتر موارد تجار ما درجه 5 رو انتخاب مي كنند ولي اگر جنس چيني خوب گير بياد مطمئن باشيد از نظر قيمتي كاملا مقرون به صرفه است (بحث قيمت ارزان كارگر و انرژي درچين)
    ضمنا چند نفر از من خصوصي اطلاعات گوشي خواسته بودند كه تصميم گرفتم واسه همه بنويسم
    مزايا:
    lcd لمسي 16 ميليون رنگ TFT با سايز 2.5 اينچ
    4 اسپيكر با قابليت پخش MP3 و MP4 و مدياپلير خوبي داره (تنظيمات اكولايزر به صورت دستي هم داره )
    GPRS و GSM 900/1800
    دوربين 1.3 مگاپيكسل براي فيلمبرداري و عكاسي ( فول ايفكت(SEPIA NEGATIVEو...) قابليت تنظيم با سه كيفيت HIGH نرمال و ...قابليت اضافه كردن 20 فريم ) دوربينش بدون فلشه.
    AUTOSHUTDOWN با قابليت تنظيم ساعت در پنج گزينه
    قابليت تبدل به WEBCAM روهم داره
    قابليت تشخيص دست خط رو داره (يعني وقتي با قلمش SMS رو مي نويسي حروف انگليسي رو تشخيص مي ده)
    كابل USB به صورت مستقيم بدون نياز به برنامه نصب دركامپيوتر(يعني گوشي بجاي فلش براحتي قابليت استفاده داره )
    قابليت ساپورت حافظه تا 4 گيگابايت (طبق گفته فروشنده ) تا 2 گيگا شخصا تست شده OK
    2 عدد باتري با قابليت شارژ به همراه خود گوشي و شارژ گوشي به وسيله اتصال USB
    آنتن دهي بسيار عالي (البته ميگن كه مشكل آنتن دهي توسط مخابرات حل شده )
    ازنظر نرم افزاري خوبه (من خودم به نرم افزار ديگه اي احتياج نداشتم)
    كابل اتصال USB به خروجي آنتن تلويزيون براي مناقطي كه نقاط كور محسوب مي شوند (تقويت آنتن دهي)
    تلويزيون و راديوهم كه با كيفيت خوب داره (اين كه ديگه گفتن نداشت )
    اينهم آدرس سايت براي مشاهده عكساش كه دراندازه واقعي خود گوشيه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و معايب از نظر بنده :
    صداي هندزفريش يه كم كمه (البته به نظر من شايد گوشام خوب كار نمي كنه )
    زماني كه دوساعت تلوزيون نگاه مي كني يه كم داغ ميشه كه به نظر من بعد از اين مدت بايد يه كم به امكانات مدياي گوشي استراحت داده بشه تا همه نرمال بشه (شايدم توقع من زياده نمي دونم)
    زبان فارسي نداره
    سيستم عاملش رو نتونستم بشناسم واسه دانلود گيم و بقيه برنامه ها بابا اگه كسي مي دونه جون داداش كمك HHHEEELLLLLPPPPPP

در آغاز فعالیت N77 Satellite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13 تسليييييييييييييييييييييي ييييم!!!

اقا تسليم , يكم كه فكر ميكنم ميبينم كه فرمايشات همه شما درسته من زود قضاوت ميكردم ببخشيد.
    قربان همگي.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14

سيتم عامل اين گوشي ها رو هنوز نميدونم ولي پشت گوشي اي كه خريدم نوشته pda mobile بعد تو ايترنت گشتم كه سيستم عامل چيه نوشته بود اين گوشي ها سيستم عاملهاي خاصي دارند كه تو ايران از اون استفاده نميشه و سه نوع هستند (يا لينوكس يا پالم يا ويندوز مبايل هستند)

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

تا اونجايي كه فهميدم كساني كه روي گوشيشون مارك Cect خورده جاوا رو پشتيباني مي كنند

داره خودمونی میشه mohammad50's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام
    ميخواستم بدونم از استادان محترم كسي در باره گوشي هاي جديد با قابليت پخش زنده تلويزيون و صفحه كليد لمسي كه با مددل هاي جديدي عرضه شدن خبري داره يا نه. من شنيدم ساخت چين هستن و قيمت امروز يعني 13/6/1385 - 300،000 هزار تا 350،000 هزار خبري داره البته يه مدلش zt321 اينم عكسش :

همين مدل رو من گرفتم 188 الان شده 140تومن. خود گوشي بينظيره و اگه مثل آدم باهاش برخورد بشه 10سال بيشتر كار ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •